- 12 Ekim 2015
- 75
- 33
- 8
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasan Fındık a ameliyat oldum ben. Foto su olmayan ve yeni üyeleri İzlmeye alamıyorum özür dilerim ..merhaba;
siz kime ameliyat olmuştunuz? sizin fotolarınız var sanırım nasıl bakabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Hasan Fındık a ameliyat oldum ben. Foto su olmayan ve yeni üyeleri İzlmeye alamıyorum özür dilerim ..
Canım Ankara'da Volkan Tayfur'a koltukaltı kesisi ile oldum.merhaba;
sizin doktorunuz kimdi öğrenebilir miyim?
Yarın için bol şansSlm kızlar cuma gunu amelıyatım var dr ka gorustuk 325 350 arası dusunuyomuş ama cok korkuyorum dusundukce vazgecesım gelıyor ıkı sezeryan amelıyatı oldum olanlar soyleyebılır mı sezeryandan daha mı zor bu amelıyat agrı olarak 1 ay kendıme gelemedım dıyenler var benım ıse 10. Gun işimin başında olmam gerek 2.5 yasında kızım var bır sure sonra onu la ılgılenmem gerek off kafamda delı sorularr
Canım ben iptal ettırdım amelıyatımı çok korktum hazır degılmişim anladım burun amelıyatı da oldum ama bu bahsedılen şifdetli agrılardan korktum acıkcası bılemıyorum belki cesaretımı toplarsam sömestrda olurum çünkü olmam şart gıbı bişey goguslerım kucuktu ama ıcı doluydu en azından emzırmelerden sonra mınıcık boş bir et parcasına dondu sırf kucuk dıye dusunmezdım asla amelıyat olmayıYarın için bol şansyeni memeler şimdiden hayırlı olsun
![]()
Aa neden iptal ettirdin ya? Üzüldüm.Canım ben iptal ettırdım amelıyatımı çok korktum hazır degılmişim anladım burun amelıyatı da oldum ama bu bahsedılen şifdetli agrılardan korktum acıkcası bılemıyorum belki cesaretımı toplarsam sömestrda olurum çünkü olmam şart gıbı bişey goguslerım kucuktu ama ıcı doluydu en azından emzırmelerden sonra mınıcık boş bir et parcasına dondu sırf kucuk dıye dusunmezdım asla amelıyat olmayı
cnm annem rahatsızlandı bana o bakacaktı bır de cok korktum burda nefes bıle almakta zorlandım agrıdan dıye bahsetmişler ama bır yandan da aklımda hala bakalım herhalde 15 tatılde olucamAa neden iptal ettirdin ya? Üzüldüm.
Öncelikle geçmiş olsun bende benzer sorunu sağ mememde yaşadım sağ meme ucum diğerine göre daha hassas daha sancılı idi ucunda batma sancı hassasiyet devam etti diğerine göre daha sıkıntılıydı iğne batar gibi sanki bi el sağ mememi sıkıyonuş gibi hisseditodum 4ay oldu şimdi çok rahatımArkadaslar hepinize merhaba, forumun yeni uyelerindenim ama belki de aylardir hepinizin yazdiklarini okudum, hepinizin tecrubelerinden faydalandim. Beni hic tanimadan o kadar cok destek oldunuz ki:)
Ben 6 gun once meme buyutme ameliyati oldum. Kas zari yontemiyle 275 cc high profile mentor marka protezr takildi. Hissettigim basinc disinda cok fazla agrim ve acim oldu diyemem ama ameliyatin 3 ve 4.gunu sol memem digerine gore daha fazla agri yapmaya, yatip kalkarken dikis yerlerinden zorlamaya ve yanmaya basladi. Doktora gittigimde sol mememde 25-30 cc kadar kan pihtilastigini ve kolayca bosaltilabilecegini, bu yapilirsa rahatlayacagimi soyledi. Ve yaklasik yarim saat suren 2. Bir operasyon ile oradaki kan bosaltildi. Psikolojik acidan boyle bir komplikasyonla karsilasmak beni inanilmaz yipratti. Evet simdi gercekten de daha rahatim ama sol memem sag mememe gore hep daha sorunlu, sanki iceriden kasiliyor sikiliyor, meme ucumdan garip bir cekme hissi yasiyorum. Sag tarafim neredeyse ameliyati atlatmisken sol tarafim hep ameliyati hatirlatiyor, sol kolumu bile sag koluma gore epey zor kullaniyorum. Sizler de boyle bir sey yasadiniz mi, bir memenin digerine gore daha agrili, daha sis oldugu ve silikonlara daha fazla direnc gosterdigi oldu mu? Bu arada solagim, acaba solak oldugum ve o taraftaki kaslar daha gelismis oldugu icin mi boyle oldu diye dusunuyorum. Ayrica sol memem ameliyat oncesi digerine gore bariz bicimde kucuk ve yukaridaydi.
Inanin moralim cok bozuk, sanki bir daha saglikli olamayacakmisim, hic kosup ziplayamayacagim, eski hayatima geri donemeyecekmisim gibi geliyor neredeyse yaptirdigima bin pisman oldum. Umarim sizlerin arasinda da boyle bir durum yasayip sorunsuz atlatan vardir da icime biraz olsun su serpilir.
Hepinize sevgiler.
Benimde sol memem saga gore farkliydi ama batma hissi baski biseye degince degisik bir aciyla karisik karincalanma vs aynen birdaha eskisi gibi olamicam korkum vardı. 4 ay sonra spora basladim ilk zamanlar sikintida cektim cok uzuluyordum ama 6 ay oldu daha iyiyim gecmicek gibi geliyordu ama gecti bende anlamadim en zorlu hareketleri yapabiliyorum hatta soyunma odasinda memelerimle saliniyorum bileArkadaslar hepinize merhaba, forumun yeni uyelerindenim ama belki de aylardir hepinizin yazdiklarini okudum, hepinizin tecrubelerinden faydalandim. Beni hic tanimadan o kadar cok destek oldunuz ki:)
Ben 6 gun once meme buyutme ameliyati oldum. Kas zari yontemiyle 275 cc high profile mentor marka protezr takildi. Hissettigim basinc disinda cok fazla agrim ve acim oldu diyemem ama ameliyatin 3 ve 4.gunu sol memem digerine gore daha fazla agri yapmaya, yatip kalkarken dikis yerlerinden zorlamaya ve yanmaya basladi. Doktora gittigimde sol mememde 25-30 cc kadar kan pihtilastigini ve kolayca bosaltilabilecegini, bu yapilirsa rahatlayacagimi soyledi. Ve yaklasik yarim saat suren 2. Bir operasyon ile oradaki kan bosaltildi. Psikolojik acidan boyle bir komplikasyonla karsilasmak beni inanilmaz yipratti. Evet simdi gercekten de daha rahatim ama sol memem sag mememe gore hep daha sorunlu, sanki iceriden kasiliyor sikiliyor, meme ucumdan garip bir cekme hissi yasiyorum. Sag tarafim neredeyse ameliyati atlatmisken sol tarafim hep ameliyati hatirlatiyor, sol kolumu bile sag koluma gore epey zor kullaniyorum. Sizler de boyle bir sey yasadiniz mi, bir memenin digerine gore daha agrili, daha sis oldugu ve silikonlara daha fazla direnc gosterdigi oldu mu? Bu arada solagim, acaba solak oldugum ve o taraftaki kaslar daha gelismis oldugu icin mi boyle oldu diye dusunuyorum. Ayrica sol memem ameliyat oncesi digerine gore bariz bicimde kucuk ve yukaridaydi.
Inanin moralim cok bozuk, sanki bir daha saglikli olamayacakmisim, hic kosup ziplayamayacagim, eski hayatima geri donemeyecekmisim gibi geliyor neredeyse yaptirdigima bin pisman oldum. Umarim sizlerin arasinda da boyle bir durum yasayip sorunsuz atlatan vardir da icime biraz olsun su serpilir.
Hepinize sevgiler.
Canım yeni memelerin hayırlı olsunArkadaslar hepinize merhaba, forumun yeni uyelerindenim ama belki de aylardir hepinizin yazdiklarini okudum, hepinizin tecrubelerinden faydalandim. Beni hic tanimadan o kadar cok destek oldunuz ki:)
Hepinize sevgiler.
Hangi ildesin canımMerhaba kızlar bende yeni üyeyim ve kasım 13 gogüs buyutme ameliyatı olucam devlet hastanesinde...cok korkuyorum ama cokta istiyorum:)
İzmirHangi ildesin canım
İzmirHangi ildesin canım
Ne kadar fiyat cikardi canım devlet hastanesiİzmir
İzmir
3000 canımNe kadar fiyat cikardi canım devlet hastanesi