Kızlar 5. Günüm göğsümün yan kısmında morarmalar var normal mi?
Benim altta ve içlere doğru renk değişimleri olmuştu sonra sararmaya başlayıp yok olmuştuKızlar 5. Günüm göğsümün yan kısmında morarmalar var normal mi?
Buradan bir arkadaş fotograf koymuştu onunda morarmış, ertesi gün doktora gittiğinde doktoru normal oldugunu soylemiş içerde biriken kan buna sebep oluyomus, diren takılmışmydı sana, doktorunu ara ve fotograf gönder bana sorarsan en doğru cevabı o verir, ağrıların ne durumdaKızlar 5. Günüm göğsümün yan kısmında morarmalar var normal mi?
Daha iyi ama yatıp kalkarken hala ağrı var ve destekle kalkabiliyorm yataktanNormal olduğuna dair yorumlar okumuştum ben..Ağrıların ne durumda?
Böyle yeşilimsi bi renk benimdeBenim altta ve içlere doğru renk değişimleri olmuştu sonra sararmaya başlayıp yok olmuştunormal canım .
Salı günü gidecem zaten canım kontrolüm var sağolBuradan bir arkadaş fotograf koymuştu onunda morarmış, ertesi gün doktora gittiğinde doktoru normal oldugunu soylemiş içerde biriken kan buna sebep oluyomus, diren takılmışmydı sana, doktorunu ara ve fotograf gönder bana sorarsan en doğru cevabı o verir, ağrıların ne durumda
Güzel haberlerini bekliyoruzOluyorum canım çantamı hazırlıyorum şimdi çok heyecanlıyım
Tesekkur ederim canimmmKızlaaaaarGarfieldella yarın sabah meme büyütme oluyorrrrrrrr..... Hu huuuuuuuuu...... Dualarınızı esirgemeyin
Tesekkur ederim canım kendime gelir gelmez soluğu burda alıcam InsallahGüzel haberlerini bekliyoruz
Eger ihtiyacın olduğunu dusunuyosan mutlaka yaptirmalisin canim benceAy hadi inşallah, sorunsuz bir süreç geçirir...
Ben bi vazgeçiyorum bi yaptır gitsin diyorum hala :)
Canım merak etme , 3-6-12 ay kritik aylar . Kişiye göre bu aylarda normalleşiyorArkadşlar bugün göğsüm çok yukarıda ve dik zamanla doğallaşır mı çok mutsuzum bu haliyle
Canım yeşilimsi /sarımsı olması iyileştiği anlamına geliyor.Böyle yeşilimsi bi renk benimde
Umarım normalleşirCanım merak etme , 3-6-12 ay kritik aylar . Kişiye göre bu aylarda normalleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?