• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

gördüm fotoğrafı çok iyi görünüyor.çok geçmiş olsun.yannda birilerin olması şart mı ben herkesten habersiz omayı düüşünüyordum :KK43:
bunu ameliyat olmadan bilemeyiz ben annemle gitmiştim ama çok iyi geçti ameliyatım hiç ağrım olmadı yemeğimi yiyip wc ye kendim gittim zaten hemşireler vardı ama tek başıma hallettim giyinirken annem yardımcı oldu ama o olmasada hemşireler ilgileniyor sonrada eve geldik çok zor durumdaysan tek gidebilirsin ama bi arkadaşın bi tanıdığın olursa daha iyi olur dünya hali bu belki zor geçecek bilemeyiz

bunu ameliyat olmadan bilemeyiz ben annemle gitmiştim ama çok iyi geçti ameliyatım hiç ağrım olmadı yemeğimi yiyip wc ye kendim gittim zaten hemşireler vardı ama tek başıma hallettim giyinirken annem yardımcı oldu ama o olmasada hemşireler ilgileniyor sonrada eve geldik çok zor durumdaysan tek gidebilirsin ama bi arkadaşın bi tanıdığın olursa daha iyi olur dünya hali bu belki zor geçecek bilemeyiz
çok tşkkr ederim.şimdilerde olmam zaten mümkün görünmüyor maddi açıdan.inş.en kısa zamanda istediğim gerçek olur.araştırmaya yeni başladım.formları burdaki arkadaşları takip edip üzretsiz muayenelere giderek bi fikir oluşturayım.bu sürede de para biriktiririm diye düşünüyorum.

Ben yatarken dogrulamiyordum. Yani o an yanliz olsam oyle kalacaktim asla kalkamayacaktim.Diger isleri bende kendim hallettim saclarimi bile toplayabiliyodum.ucuncu gun avm deydim.Sen destek olmadan dogrulabiliyor muydun?

Ben yatarken dogrulamiyordum. Yani o an yanliz olsam oyle kalacaktim asla kalkamayacaktim.Diger isleri bende kendim hallettim saclarimi bile toplayabiliyodum.ucuncu gun avm deydim.Sen destek olmadan dogrulabiliyor muydun?
yatağı oturur pozisyonda tuttum otımatik ya zaten hallettim evde de yastık koydum ama hiç rahat edemedim öyle ikinci gece normal sırt üstü yattım karkarken yan dönüp kafamdan destek alarak kalkıyordum biraz zor oluyordu ama gece falan annemi kaldırmak istemedim

Son düzenleme:
çok tşkkr ederim.şimdilerde olmam zaten mümkün görünmüyor maddi açıdan.inş.en kısa zamanda istediğim gerçek olur.araştırmaya yeni başladım.formları burdaki arkadaşları takip edip üzretsiz muayenelere giderek bi fikir oluşturayım.bu sürede de para biriktiririm diye düşünüyorum.
maddi olarak külfetli bi ameliyat doğrudur bende yıllarca bekledim iyi ki beklemişim yoksa başka dr a olurdum eşimden tazminat alıp estetik olmuştum :)) iyi ki işten çıkmış :p izlemeye alayım fikir edinirsin

ameliyat oldun mu canım ? geçmiş olsun panik yapma ameliyat sonrası herşey normal biz ysmnbr ysmnbr ile ameliyat sonrası sürünenlerdeniz :KK43::cry:
Evet ya WhiteSwan_ WhiteSwan_ ağrım var sizin olmadımı diye az sızlanmadım şu forumlarda bide biri kolay atlattım dese çatlıyodum bildiğin ama geçti çok şükür şimdi hiç yaşamamışım gibi o ağrıları

Evet ya WhiteSwan_ WhiteSwan_ ağrım var sizin olmadımı diye az sızlanmadım şu forumlarda bide biri kolay atlattım dese çatlıyodum bildiğin ama geçti çok şükür şimdi hiç yaşamamışım gibi o ağrıları

Ne kadar sürdü yasmin? Kaç gün sonra rahatladın? İlk etapta katlanılmayacak gibi miydi?
Ben bir de selülit düşündüğüm için, hepsini birarada kaldırabilecek miyim diye kara kara düşünüyorum. Selülit travması büyük oluyor çünkü.

Ne kadar sürdü yasmin? Kaç gün sonra rahatladın? İlk etapta katlanılmayacak gibi miydi?
Ben bir de selülit düşündüğüm için, hepsini birarada kaldırabilecek miyim diye kara kara düşünüyorum. Selülit travması büyük oluyor çünkü.
Canım benim ağrım çok oldu ben biraz geç iyileştim meme başımda hassasiyet ve sancım oldu doktorum olmaması getektiğini söylüyordu ama vardı:((( ağrılarım tamamen 35.günde bıçak gibi geçti ilk 10 gün çok sıkıntılıydı ama öyle dsyanılmayacak kadar olmadı keşke olmasaydım demedim hiç eğer yaptırmak istiyosan kesinlikle yaptır istiyosan o kadar katlanılmayacak bi ağrı değil

ben iki kere ameliyat oldum ilk memeydi hiç ağrım olmadı sadece kas ağrım vardı ikinci yağ enjeksiyonuydu 5 bölgeden yağ alındı bacağa enjekte edildi ikincisi için çok pişman oldum yürüyememek ağrısı bilmem nesi bi de sonuç tatminde çok etmedi kaş yaparken göz çıkardım boşu boşuna herkesin farklı oluyor ameliyatı selülit zorlarsa zorlar seni bide kas altı olmazsın o yüzden daha rahat geçer diye düşünüyorum

Back
X