Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Peki canım çok sağol isticem mutlaka

yardım edebilicek kimse yok mu araştırmalara başladım ama ne yapmam gerektiğini hala bilmiyorum

Selam ben gögüslerimi 5 sene önce yaptirdim bende damla protez var dolgun daha dogal duruyor bebegim oldu ve emziriyorum cok rahat bir sekilde ama suan gösterise merakli oldugum icin yuvarlak yaptirmayi planliyorum emzirmeyi biraktigimda üstten daha dolgun ve silikon oldugu belli oluyor.. Yani dogal isteyen damla belli olsun isteyen yuvarlak tercih etsin ve kesinlikle kas altindan yaptirin

özellikle kas altı yaptırın demenin sebebini öğrenebilirmiyim canım bende yaptırmak isteyenlerdenim evliyim bi kızım var 2 bucuk yaşında verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

özellikle kas altı yaptırın demenin sebebini öğrenebilirmiyim canım bende yaptırmak isteyenlerdenim evliyim bi kızım var 2 bucuk yaşında verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

Daha uzun süreli kullanimli ve kaymiyor ayrica rahatlikla emzirebilirsiniz kas üstü yapan arkadaslarim hic memnun deiller hepsi kas alti yaptirdi tekrar inanin agri sizi gecince sanki hic birsey yokmus gibi hissediyorsunuz

Daha uzun süreli kullanimli ve kaymiyor ayrica rahatlikla emzirebilirsiniz kas üstü yapan arkadaslarim hic memnun deiller hepsi kas alti yaptirdi tekrar inanin agri sizi gecince sanki hic birsey yokmus gibi hissediyorsunuz
anladım canım çok teşekkürederim

Garfieldella canım, canım bende hiç lıkırtı olmadı, sadece sağ göğsümde Direnler çıkana kadar bi lıkırtı olmuştu . Ama Direnler çıkınca geçmişti. Özellikle direni kurduktan sonra oluyordu, sanki hüüp diye oradaki sıvıyı çekiyor gibiydi. Ağrı konusuna gelince , sen de burada çok iyi hazırladın kendini. Hep en kötüyü düşündün maşallah dirençlisin de sanırım Volkan hocanın eli de hafif çok şükür atlattın sağ salim

Kuzucum sayende her seye hazirlikliydim ve Volkan hocam sag olsun olabilecek en hafif sekilde atlatiyorum sadece igne batar gibi sızı yapiyo o bile fazla geliyo bana iyi ki ağrım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…