Kız benimkiler Senin gözüne büyük gelirCook
cok tesekkur ederim arzumcum. Senin memelerin namını cok duydum insallah benimkiler de seninkiler gibi güzel olurlar
Peki canım çok sağol isticem mutlakaProtez kutularını normalde vermeleri gerek. İçimde garanti kartları falan oluyor..
Ama en önemlisi protez kartlarıdır. Bunu cüzdanında saklaman gerek. Acil bir kaza veya ameliyat durumunda bu kartları doktorun görmesi gerek..
Doktoruna gittiğinde protez kartlarını muhakkak al canım.. Bu kartlarda protez seri numaran,göğsünde Nasıl bir protez olduğu cc bilgileri,doktorun yazar. Acil durumlarda önemli ..
Kaza yapıp yüzü tanınmayacak hale gelen bir bayanın göğsünde protez varmış. Bu protezlerle kadının kimliği bulunmuş!
Şimdi ici su dolu balon gibiler zaten dogallasmalarini bekliyorum heyecanlaKız benimkiler Senin gözüne büyük gelir
Ama duruş,doğallık olarak inşallah seninde böyle bir sonucun olur
Ödem o .. Hatta biraz Zaman sonra lıkır lıkır sesde gelir endişe etmeŞimdi ici su dolu balon gibiler zaten dogallasmalarini bekliyorum heyecanla
Gecmis olsun canim. En yakin zamanda foto bekliyoruz :) umarik istedigin gibi olmusturHenüz kutulari goremedim canım arabada kaldi ama 265cc diye duydum ben. Fazlasi olmamış derim inceymis çünkü
Bana dr.bir ay sporcu sütyenine devam ettirdi.normal sütyenede geçildiğindede bir ay daha balenli kullanma dediKizlarr ne zaman balenli veya diger sutyenleri takmaya basladiniz. Ne zamana kadar bu sporcu sutyenini takicaz?
Şu direnler bi çıksa hareket özgürlüğüm artsa lıkırtıya da razı olacam gerci onu iyi ki söyledin yoksa paniklerdimÖdem o .. Hatta biraz Zaman sonra lıkır lıkır sesde gelir endişe etmeGeçecek onlar
Tesekkur ederim. Kac cc olduguna emin olunca hemen yüklücem canım. Zaten kendim degerlendiremiyorum biraz fikre ihtiyacim varGecmis olsun canim. En yakin zamanda foto bekliyoruz :) umarik istedigin gibi olmustur
Çok geçmiş olsun canımm:)hayırlı,uğurlu olsun memişlerinCanımmm cok cok iyiyim kendime 1.30 gibi geldim ama gozlerim yaniyodu biraz yazamadim. Ama agrim hic yok şimdilik
Canım Canım canım cok teşekkür ederim :))Çok geçmiş olsun canımm:)hayırlı,uğurlu olsun memişlerin
yardım edebilicek kimse yok muaraştırmalara başladım ama ne yapmam gerektiğini hala bilmiyorum
özellikle kas altı yaptırın demenin sebebini öğrenebilirmiyim canım bende yaptırmak isteyenlerdenim evliyim bi kızım var 2 bucuk yaşında verdiğin bilgiler için teşekkür ederimSelam ben gögüslerimi 5 sene önce yaptikas altı se merakli oldugum icin yuvarlak yaptirmayi planliyorum emzirmeyi biraktigimda üstten daha dolgun ve silikon oldugu belli oluyor.. Yani dogal isteyen damla belli olsun isteyen yuvarlak tercih etsin ve kesinlikle kas altindan yaptirin
özellikle kas altı yaptırın demenin sebebini öğrenebilirmiyim canım bende yaptırmak isteyenlerdenim evliyim bi kızım var 2 bucuk yaşında verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
anladım canım çok teşekkürederimDaha uzun süreli kullanimli ve kaymiyor ayrica rahatlikla emzirebilirsiniz kas üstü yapan arkadaslarim hic memnun deiller hepsi kas alti yaptirdi tekrar inanin agri sizi gecince sanki hic birsey yokmus gibi hissediyorsunuz
anladım canım çok teşekkürederim
Kuzucum sayende her seye hazirlikliydim ve Volkan hocam sag olsun olabilecek en hafif sekilde atlatiyorum sadece igne batar gibi sızı yapiyo o bile fazla geliyo bana iyi ki ağrım yokGarfieldella canım, canım bende hiç lıkırtı olmadı, sadece sağ göğsümde Direnler çıkana kadar bi lıkırtı olmuştu . Ama Direnler çıkınca geçmişti. Özellikle direni kurduktan sonra oluyordu, sanki hüüp diye oradaki sıvıyı çekiyor gibiydi. Ağrı konusuna gelince , sen de burada çok iyi hazırladın kendini. Hep en kötüyü düşündün maşallah dirençlisin de sanırım Volkan hocanın eli de hafif çok şükür atlattın sağ salim
Geçmiş olsunCanımmm cok cok iyiyim kendime 1.30 gibi geldim ama gozlerim yaniyodu biraz yazamadim. Ama agrim hic yok şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?