Canımmm cok cok iyiyim kendime 1.30 gibi geldim ama gozlerim yaniyodu biraz yazamadim. Ama agrim hic yok şimdilikHu huuuuuGarfieldella canımmmmmm, nasılsın ????????
Canım iyiyim en yakin zamanda da foto yuklucemBende merak ediyorumGarfieldella
Geçmiş olsun canım :) kaç cc takılmış?Canımmm cok cok iyiyim kendime 1.30 gibi geldim ama gozlerim yaniyodu biraz yazamadim. Ama agrim hic yok şimdilik
Canım çok geçmiş olsun sen hangi yöntemle olmuştun kas altımı bir de kesi yeri neresiCanım iyiyim en yakin zamanda da foto yuklucem
Henüz kutulari goremedim canım arabada kaldi ama 265cc diye duydum ben. Fazlasi olmamış derim inceymis çünküGeçmiş olsun canım :) kaç cc takılmış?
Teşekkür ederim canım:) Benim dual plan koltuk alti yöntemiyle oldu. Henuz sekilleri komik duruyoCanım çok geçmiş olsun sen hangi yöntemle olmuştun kas altımı bir de kesi yeri neresi
Anladım canım çok geçmiş olsun :)Henüz kutulari goremedim canım arabada kaldi ama 265cc diye duydum ben. Fazlasi olmamış derim inceymis çünkü
Gecmiş olsun canım güle güle kullan sorunsuz süreçlerin olsun inşallah..Teşekkür ederim canım:) Benim dual plan koltuk alti yöntemiyle oldu. Henuz sekilleri komik duruyo
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım:) Benim dual plan koltuk alti yöntemiyle oldu. Henuz sekilleri komik duruyo
Protez kartlarını aldınmı peki?Bu arada kızlar doktorum bana kutu falan vermedi normal mi bu
Cok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım:) Benim dual plan koltuk alti yöntemiyle oldu. Henuz sekilleri komik duruyo
Yok canım hoca hiç bişey vermedi bana, ama ameliyathanede gördüm kutuyu mentor markaydıProtez kartlarını aldınmı peki?
Şu an cok şükür bi sorunum yok dayanıklı çıktım sanırım teşekkür ederim canimmGecmiş olsun canım güle güle kullan sorunsuz süreçlerin olsun inşallah..
cok tesekkur ederim arzumcum. Senin memelerin namını cok duydum insallah benimkiler de seninkiler gibi güzel olurlar
Cok tesekkur ederim canim benimCok geçmiş olsun
Protez kutularını normalde vermeleri gerek. İçimde garanti kartları falan oluyor..Yok canım hoca hiç bişey vermedi bana, ama ameliyathanede gördüm kutuyu mentor markaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?