Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar bugün ameliyat oldum 9 da aldılar 12 gbi uyandım . Kas altı 275 cc takılmış. Ama inanılmaz ağrım var bunu yazarken bile çok kötüyüm
Canım çok geçmiş olsun .... Sabır canım... Dik şekilde yat, sırtını yastıkla besle. Yardımcı olacak birileri var mı??? 2,3 güne rahatlatsın

Kızlar koltuk altımda çok büyük baskı var bu normal mi?
Canım baskı çok normal!!!! Meme altı kesisi mi koltukaltı kesisi mi???? Meme altı kesisi veya meme ucu kesisi de olsa, koltukaltına doğru muazzam bi baskı olur.3,4 güne rahatlatsın , özellikle sabahları çok olur. 3 haftadan itibaren tamamen biter

Canım meme altından ama koltuk altım da kötü inş iyileşir hemen

Evet canım oldum bayaa kötüyüm tek başıma hiç bişey yapamıyorm
Olsun canım, geçici bu ağrılar. Sen sonuca odaklan lütfen. Bazı arkadaşların çok oldu süreçleri tıpkı senin gibi... Ama hepsi şimdi çok memnun ... O günler gelecek merak etme. Benim hiç ağrım olmadığı halde , ben bile allahım ben naaaaptım böyle dedim zaman zaman

Gecmis olsun canim. Hafif sarkik memelerde toparlayabiliyor. Ama ici bosalmis meme ucu dusuk memelerde diklestirme lazim ve kucuk protez olmazz o memeyi dolduracak buyuk protez lazim toparlamak icin.

Ayni dusunce be
gördüm fotoğrafı çok iyi görünüyor.çok geçmiş olsun.yannda birilerin olması şart mı ben herkesten habersiz omayı düüşünüyordum
ayni dusunce bendede vardi Allah acidi da burdaki arkdslar uysrdi tek gitmedim yoksa otel gorevlisini yanimda uyutmak zorunda kalicaktim vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…