• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar bugün ameliyat oldum 9 da aldılar 12 gbi uyandım . Kas altı 275 cc takılmış. Ama inanılmaz ağrım var bunu yazarken bile çok kötüyüm :(

Merhaba arkadaşlar bugün ameliyat oldum 9 da aldılar 12 gbi uyandım . Kas altı 275 cc takılmış. Ama inanılmaz ağrım var bunu yazarken bile çok kötüyüm :KK43:

Canım gecmis olsun..cok mu kotu agrılar? Agrı kesiciyle falan dinmiyor mu? Ben bu gidisle hic olamıcam galiba :(

Canım gecmis olsun..cok mu kotu agrılar? Agrı kesiciyle falan dinmiyor mu? Ben bu gidisle hic olamıcam galiba :KK43:
Canım kişiden kişiye değişiyor galiba , benim kas altıydı bide yani kaburganın üzerine koydular protezi o yüzden ağrım çok, ağrı kesiciler çok kesmiyor çünkü baskı yapıyor

Merhaba arkadaşlar bugün ameliyat oldum 9 da aldılar 12 gbi uyandım . Kas altı 275 cc takılmış. Ama inanılmaz ağrım var bunu yazarken bile çok kötüyüm :KK43:
Ayy çok gecmiş olsun bir anönce gecer agrıların inşallah benım de kasaltı olucak galıba çok korkuyorummmmm:((((

Canimmm geçmişler olsun. Bu senin en ağrılı günün biraz daha sabretmen gerekiyo sonra cok mutlu olacaksın. Memelerinin ne kadar guzel olacağına odaklanmaya çalış ağrıyı dusunmemeye çalış :)

Canım bu arada beni de izlemeye alabilir misin? Ben de kas altı 270 veya 300 taktircam bu pazartesi :KK17:

arkadaşlar benim göğüslerim büyüktü fakat zayıflayınca sarktı ve küçüldü doktorum dikleştirmeyi izden dolayı önermiyor en küçüğünden protez takalım diyor, sizce protez dikleşmesini sağlar mı?

Back
X