Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar bugün ameliyat oldum 9 da aldılar 12 gbi uyandım . Kas altı 275 cc takılmış. Ama inanılmaz ağrım var bunu yazarken bile çok kötüyüm![]()
Canım kişiden kişiye değişiyor galiba , benim kas altıydı bide yani kaburganın üzerine koydular protezi o yüzden ağrım çok, ağrı kesiciler çok kesmiyor çünkü baskı yapıyorCanım gecmis olsun..cok mu kotu agrılar? Agrı kesiciyle falan dinmiyor mu? Ben bu gidisle hic olamıcam galiba![]()
Ayy çok gecmiş olsun bir anönce gecer agrıların inşallah benım de kasaltı olucak galıba çok korkuyorummmmmMerhaba arkadaşlar bugün ameliyat oldum 9 da aldılar 12 gbi uyandım . Kas altı 275 cc takılmış. Ama inanılmaz ağrım var bunu yazarken bile çok kötüyüm![]()
Beni de izlermısınArkadaşlar foto attım bakıp yorum yapabilir misiniz?
İzledim canımAyy çok gecmiş olsun bir anönce gecer agrıların inşallah benım de kasaltı olucak galıba çok korkuyorummmmm(((
Geçmiş olsun canım ne kadar güzel olcaklarını düşün hep kendine hep moral verMerhaba arkadaşlar bugün ameliyat oldum 9 da aldılar 12 gbi uyandım . Kas altı 275 cc takılmış. Ama inanılmaz ağrım var bunu yazarken bile çok kötüyüm![]()
Canimmm geçmişler olsun. Bu senin en ağrılı günün biraz daha sabretmen gerekiyo sonra cok mutlu olacaksın. Memelerinin ne kadar guzel olacağına odaklanmaya çalış ağrıyı dusunmemeye çalış :)Merhaba arkadaşlar bugün ameliyat oldum 9 da aldılar 12 gbi uyandım . Kas altı 275 cc takılmış. Ama inanılmaz ağrım var bunu yazarken bile çok kötüyüm![]()
Canım bu arada beni de izlemeye alabilir misin? Ben de kas altı 270 veya 300 taktircam bu pazartesiMerhaba arkadaşlar bugün ameliyat oldum 9 da aldılar 12 gbi uyandım . Kas altı 275 cc takılmış. Ama inanılmaz ağrım var bunu yazarken bile çok kötüyüm![]()
Sağol canım öyle yapmaya çalışıyorumGeçmiş olsun canım ne kadar güzel olcaklarını düşün hep kendine hep moral ver![]()
Aldım canımCanım bu arada beni de izlemeye alabilir misin? Ben de kas altı 270 veya 300 taktircam bu pazartesi![]()
Canım! Gayet iyi görünüyosun maaşallahAldım canım
Geçmiş olsun canım oldun kurtuldun güle güle kullan artıkMerhaba arkadaşlar bugün ameliyat oldum 9 da aldılar 12 gbi uyandım . Kas altı 275 cc takılmış. Ama inanılmaz ağrım var bunu yazarken bile çok kötüyüm![]()
beni izler misinArkadaşlar foto attım bakıp yorum yapabilir misiniz?
Geçmiş olsun hayırlı olsun canım ya biraz sabretmeye bak sonu güzel olur inşallah iyiki yaptirmis im dersin.izlemeye aldım seni sende alırsan bakabilirimArkadaşlar foto attım bakıp yorum yapabilir misiniz?
Normal canım sabret benim de çok ağrım olmuştu ama geçiyor merak etmeKızlar koltuk altımda çok büyük baskı var bu normal mi?
ameliyat oldun mu canım ? geçmiş olsun panik yapma ameliyat sonrası herşey normal bizKızlar koltuk altımda çok büyük baskı var bu normal mi?