geçmiş olsun ben de fotoğraf görebilirmiyim sakıncası yoksa.ameliyat olmak çok istiyorum bende.iyileştiğinizde birkaç soru sormak istiyorum.Kızlar koltuk altımda çok büyük baskı var bu normal mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun ben de fotoğraf görebilirmiyim sakıncası yoksa.ameliyat olmak çok istiyorum bende.iyileştiğinizde birkaç soru sormak istiyorum.Kızlar koltuk altımda çok büyük baskı var bu normal mi?
Canım çok geçmiş olsun .... Sabır canım... Dik şekilde yat, sırtını yastıkla besle. Yardımcı olacak birileri var mı??? 2,3 güne rahatlatsınMerhaba arkadaşlar bugün ameliyat oldum 9 da aldılar 12 gbi uyandım . Kas altı 275 cc takılmış. Ama inanılmaz ağrım var bunu yazarken bile çok kötüyüm![]()
Izler misin canımArkadaşlar foto attım bakıp yorum yapabilir misiniz?
Canım baskı çok normal!!!! Meme altı kesisi mi koltukaltı kesisi mi???? Meme altı kesisi veya meme ucu kesisi de olsa, koltukaltına doğru muazzam bi baskı olur.3,4 güne rahatlatsın , özellikle sabahları çok olur. 3 haftadan itibaren tamamen biterKızlar koltuk altımda çok büyük baskı var bu normal mi?
Canım acı çekmişsin ama değmiş arkadaşım harika olmuşlarNormal canım sabret benim de çok ağrım olmuştu ama geçiyor merak etme
Canım kişiden kişiye değişiyor galiba , benim kas altıydı bide yani kaburganın üzerine koydular protezi o yüzden ağrım çok, ağrı kesiciler çok kesmiyor çünkü baskı yapıyor
Evet canım oldum bayaa kötüyüm tek başıma hiç bişey yapamıyormameliyat oldun mu canım ? geçmiş olsun panik yapma ameliyat sonrası herşey normal biz @ysmnbr ile ameliyat sonrası sürünenlerdeniz![]()
Annem bakıyor canım ama tek bŞıma lavaboya bile gidemiyorumCanım çok geçmiş olsun .... Sabır canım... Dik şekilde yat, sırtını yastıkla besle. Yardımcı olacak birileri var mı??? 2,3 güne rahatlatsın![]()
Sağol canım aldımCok gecmis olsun canım, insallah bir kac gune toparlarsın..beni de izler misin?
Canım meme altından ama koltuk altım da kötü inş iyileşir hemenCanım baskı çok normal!!!! Meme altı kesisi mi koltukaltı kesisi mi???? Meme altı kesisi veya meme ucu kesisi de olsa, koltukaltına doğru muazzam bi baskı olur.3,4 güne rahatlatsın , özellikle sabahları çok olur. 3 haftadan itibaren tamamen biter![]()
Olsun canım, geçici bu ağrılar. Sen sonuca odaklan lütfen. Bazı arkadaşların çok oldu süreçleri tıpkı senin gibi... Ama hepsi şimdi çok memnun ... O günler gelecek merak etme. Benim hiç ağrım olmadığı halde , ben bile allahım ben naaaaptım böyle dedim zaman zamanEvet canım oldum bayaa kötüyüm tek başıma hiç bişey yapamıyorm
Geçmiş olsun Can'ım... Lütfen fazla zorlama kendini.. Bol yürüyüş yap ama kollarını zorlama lütfenAnnem bakıyor canım ama tek bŞıma lavaboya bile gidemiyorum
İnş canımGeçmiş olsun Can'ım... Lütfen fazla zorlama kendini.. Bol yürüyüş yap ama kollarını zorlama lütfen
İlk birkaç gün sıkıntılı olur sonra Zaman'la herşey düzelir iyileşmeye başlarsın![]()
Gecmis olsun canim. Hafif sarkik memelerde toparlayabiliyor. Ama ici bosalmis meme ucu dusuk memelerde diklestirme lazim ve kucuk protez olmazz o memeyi dolduracak buyuk protez lazim toparlamak icin.arkadaşlar benim göğüslerim büyüktü fakat zayıflayınca sarktı ve küçüldü doktorum dikleştirmeyi izden dolayı önermiyor en küçüğünden protez takalım diyor, sizce protez dikleşmesini sağlar mı?
Beni de izler misin canim? Gecmis olsun bu arads.Izler misin canım![]()
çok normal 5 güne kadar çok daha iyi olursun çok geçmiş olsunKızlar koltuk altımda çok büyük baskı var bu normal mi?
gördüm fotoğrafı çok iyi görünüyor.çok geçmiş olsun.yannda birilerin olması şart mı ben herkesten habersiz omayı düüşünüyordumArkadaşlar foto attım bakıp yorum yapabilir misiniz?
Çok zor tek başına kalkışma bu işe canımgördüm fotoğrafı çok iyi görünüyor.çok geçmiş olsun.yannda birilerin olması şart mı ben herkesten habersiz omayı düüşünüyordum![]()
Sağol canım inşçok normal 5 güne kadar çok daha iyi olursun çok geçmiş olsun
ayni dusunce bendede vardi Allah acidi da burdaki arkdslar uysrdi tek gitmedim yoksa otel gorevlisini yanimda uyutmak zorunda kalicaktim vallahigördüm fotoğrafı çok iyi görünüyor.çok geçmiş olsun.yannda birilerin olması şart mı ben herkesten habersiz omayı düüşünüyordum![]()