- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Elleriyle çıkarır o silikonları!!!!!!! Yani tam olarak bunu yapmasa da boşanma davası açar sanırımbaşta bi nebze tahammül edilebilecek bu tarz şeyler bi noktadan sonra tahammül bırakmaz canım.. hani sen de başta espri yapıyormuşsun evet tamam ama o art niyetle demese bile batar bi yerden sonra.. yahu inan ben engellenmiş gibiyim sanki ameliyattan çünkü ben obsesif durumdayım, okul da tatil olunca sabahtan akşama kadar foto bakıyorum ama sen gününü de aldın yani çok yazık çok üzüldüm. bence o son çabalarla seni vazgeçirmeye çalışıyo olabilir, dinlemeyip ameliyat günü direkt gitsen çok mü büyük sorun olur aranızda? :/
Yazdiklarini okudum hem sinirlwndim hem uzuldum! Ayrica memislerini once kendin icin yaptirsan daha iyi olmaz mi? Sonucta bu senin psikolojini etkileyen bir "Rahatsizlik!" Cozumu de varken niye tedavi olmayasin ki bunu guzelce anlat cocuk konusunda diger ikisi ilgisinden mahrum kalmis 3. De oyle olacaksa yazik yani bu erkeklerin akli niye bu kadar kit yahuElleriyle çıkarır o silikonları!!!!!!! Yani tam olarak bunu yapmasa da boşanma davası açar sanırımAyy2 gündür ilk defa güldüm. Yani canlarım, 35 yaşında bi öğretmen olarak hatta üniversite sınavında dil puanında Türkiye 241. Olmuş biri olarak bile KENDI KARARIMI KENDIM VEREMIYORUM .Ve mesajım size şu: BEKARLIK SULTANLIKTIR
Evet canim bende bulent beye ameliyat olucamEvt cnm sende kendisine ameliyat olucaksın heralde
Canim cok uzuldum valla yaa ama anliyamadigim sey su hadi sen memeden vazgectin sirf kocan istiyor cocuk sorumluluguna tamam dedin ama kalbin kirildi istenmedigin biseye zorlandin eee yani kusura bakmayin ama cocuk yapmak bole bisi diilki onun varolmasi bile bole duygularla olur mu? Sen hangi düşüncelerde o hangi dusuncelerde olacak valla kizim 2 yasinda ben hala oh buyudu daha rahatim modunda degilim çocuk ole laf arasinda konusulcak bisi diil ve yerinde olsam memeden vazgecsende cocuk isini kocanin dusuncelerine degil kendime bakarak karar verirdim ayrica surda az zamn kalmis bununda bi baltalama.oldugu malesef cok belli oluyorArkadaşlar, eşimle 2 gün önce tartıştık.bir çocuk daha istiyormuş yani 3. Çocuğu. ben hiç istemiyorum. O da eğer 3. Çocuğa tamam demezsem MEME AMELIYATINI unut dedi. 2 gündür çok kötüyüm. 6 aydır kendimi nasıl hazırladığımı bir Allah bilir bi de siz. Ne yapacağımı bilmiyorum . Eğer 3. Çocuğu yapmazsam hakkını helal etmeyecekmiş, memeye de izin vermeyecekmiş. Ben de etmezsen etme, izin vermezsen verme. Çocuk da istemiyorum meme de istemiyorum dedim. Ne yapıcam ben? Ameliyat günü aldım. Dr a ne dicem? Offffff... Allahım noooolur hakkımda hayırlısının ver. Bunu nasıl der? Çocuk yoksa meme de yokmuş. Allah ömür versin , bi kızım bi oğlum var. Ne gerek var 3. Ye????? Ben bi daha hamile de olmak istemiyom çocuk da doğurmak istemiyorum. O küçücük memelerimle emzirmeye çalışmak tam bi zulüm, aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum. Bi çocuk sorumluluğu daha almak istemiyorum. Ya kocam, hiç ilgilenmez ki zaten . Erken gider geç gelir. Bütün yük bende, bi tane daha istiyormuş yaaa. ISTEMIYORUM ISTEMIYORUM.şu hayatta en çok istediğim şeyi de engelledi. O kadar mutsuzum ki. Ne yapıcam ben? Dr a çık ayıp olacak . Çok VİCDANSIZ , ağlamak istiyorum hep , ama çocuklar etkilenmesin diye içime atıyorum.
iri yapılı bir insan değilim canım 1.63 boy kilo 47-50 arası değişiyor ama işte insan yaptırmışken dolgun olsun istiyor :)Tabi ki vucut olculerine gore degisir minyon musun bilmiyorum ama doktor banada 285 civari kasalti takariz demisti bide eskiye gore dusun hic olmamasindan iyidir :)
sağol canım sana da geçmiş olsun. aynen alışmaya başladım artık hiç yoktan iyidir deyip teselli oluyoruz artk :)anladım geçmiş olsun eski halimizi düşününce güzel yine de ben de inip yumuşamasını bekleyeceğim bakalım nasıl olacak
Canim daha once gogus cevren kacti? seni izlemeye aldim.Kızlar bende resim yükledim, yorumlarınızı bekliyorum. bi çogunuzu takip ediyorum zaten beni de izler misiniz lütfen sizinkileri de merak ediyorum
canım ölçmedim daha önce ama meme dokum yoktu hiç. su anda 83 olduCanim daha once gogus cevren kacti? seni izlemeye aldim.
geçmiş olsun benim de 13. günüm dikişler daha erimez kabuk tutup dökülecekmiş yavaş yavaş ama 20. günde dikişin düğüm yerlerini alacakmış doktor ben de arada bir iki sigara içiyordum ama bıraktım yaralar daha çabuk iyileşir dedi doktor ama kanama kolunu oynatmakla alakalı olabilir biraz zorlanınca dikiş yerlerim acıyor benim deameliyatımın 12. günü bugun. dün dustan sonra hafif kan geldi dikişlerden korktum birazdikişlerim alınmıycak kendiliğinden ericek.bide hala sigara içiyorm 3-5 tane sanırım kanamada etkisi var. kızlar ne zamana eir bu dikişler kapanır yara ?
ecenazzli ağrınn falan varmı peki baskı falan bende hala devam ediyo tabi ilk zamanlardaki gibi deill aama genede var.Sigara sıkıntı benim için çok ii yapmısşşn bırakmakla.geçmiş olsun benim de 13. günüm dikişler daha erimez kabuk tutup dökülecekmiş yavaş yavaş ama 20. günde dikişin düğüm yerlerini alacakmış doktor ben de arada bir iki sigara içiyordum ama bıraktım yaralar daha çabuk iyileşir dedi doktor ama kanama kolunu oynatmakla alakalı olabilir biraz zorlanınca dikiş yerlerim acıyor benim de
yataktan kalkarken bir ağırlık oluyor göğsümün üstünde hala üç yastıkla yatıyorum onun dışında pek ağrı yok biraz var ama. bir de göğüs uçlarım çok acıyor sürekli nemlendiriyorum tüm göğsümü. Bir de banyodan sonra dikiş yerlerine önce vatikon sürüp sonra bepanten plus sürüyorum bepanten plusı her gün sürüyorum dikiş yerleri yumuşasın diyeecenazzli ağrınn falan varmı peki baskı falan bende hala devam ediyo tabi ilk zamanlardaki gibi deill aama genede var.Sigara sıkıntı benim için çok ii yapmısşşn bırakmakla.
canım tabi ki sen bilirsin önemli olan senin düşüncen ama süt bezlerine en az zarar verilecek şekilde olsun bence benim göğüs uçlarım da çok büyük oldum olası pek sevmem şimdi daha da gözüme batıyor ama göğüslerim büyüdü ya hiç dert etmiyorumameliyat esnasında mememin normaldeki o garip görüntüsünü oluşturan içerideki kısıtlayıcı bantlar (constrictive bants) kesilecek benim, taban daha da genişletilecek böylelikle, sonra protez konulacak, sonra areola küçültülecek. bu 3 işlemi 2 doktor da söylüyor yani.. kamran bey de meme ucundan girmeliyiz 2 farklı ize gerek yok diyor.
ben her şeyi göze aldım, yıllardır acısını çektiğim o görüntü her şekilde düzelsin, süt bezlerimin bir kısmı zarar görmüş zerre umrumda değil. evlilik planım da yok uzun vadede. gözüm iyice kararmış durumda yani
canım niye üzülüyorsun ki bu kadar karar verince çocuk hemen olacak bir şey değil ki ameliyattan tam bir ay sonra düğünüm olacak ki biz zaten önceden nikah kıydık ve benim eşim de hemen çocuk istiyor hemen hamile de kalabilirim bir ay sonra hamile kalmakta bir sakınca var mı ki? meme büyütüp sonra evlenip çocuk doğuran çok kişi var Şimdi benim de kafam karıştı bir ay sonra hamile kalamaz mıyım? Eşine söylesen önce ameliyat olup birkaç hafta sonra çocuk yapmayı düşünsek diye önce ameliyat olursam 3.cü çocuğu isterim diye tabii doktorunla da konuşupArkadaşlar, eşimle 2 gün önce tartıştık.bir çocuk daha istiyormuş yani 3. Çocuğu. ben hiç istemiyorum. O da eğer 3. Çocuğa tamam demezsem MEME AMELIYATINI unut dedi. 2 gündür çok kötüyüm. 6 aydır kendimi nasıl hazırladığımı bir Allah bilir bi de siz. Ne yapacağımı bilmiyorum . Eğer 3. Çocuğu yapmazsam hakkını helal etmeyecekmiş, memeye de izin vermeyecekmiş. Ben de etmezsen etme, izin vermezsen verme. Çocuk da istemiyorum meme de istemiyorum dedim. Ne yapıcam ben? Ameliyat günü aldım. Dr a ne dicem? Offffff... Allahım noooolur hakkımda hayırlısının ver. Bunu nasıl der? Çocuk yoksa meme de yokmuş. Allah ömür versin , bi kızım bi oğlum var. Ne gerek var 3. Ye????? Ben bi daha hamile de olmak istemiyom çocuk da doğurmak istemiyorum. O küçücük memelerimle emzirmeye çalışmak tam bi zulüm, aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum. Bi çocuk sorumluluğu daha almak istemiyorum. Ya kocam, hiç ilgilenmez ki zaten . Erken gider geç gelir. Bütün yük bende, bi tane daha istiyormuş yaaa. ISTEMIYORUM ISTEMIYORUM.şu hayatta en çok istediğim şeyi de engelledi. O kadar mutsuzum ki. Ne yapıcam ben? Dr a çık ayıp olacak . Çok VİCDANSIZ , ağlamak istiyorum hep , ama çocuklar etkilenmesin diye içime atıyorum.
Canım emzirmekte sıkıntı yok, doğurmakta dacanım niye üzülüyorsun ki bu kadar karar verince çocuk hemen olacak bir şey değil ki ameliyattan tam bir ay sonra düğünüm olacak ki biz zaten önceden nikah kıydık ve benim eşim de hemen çocuk istiyor hemen hamile de kalabilirim bir ay sonra hamile kalmakta bir sakınca var mı ki? meme büyütüp sonra evlenip çocuk doğuran çok kişi var Şimdi benim de kafam karıştı bir ay sonra hamile kalamaz mıyım? Eşine söylesen önce ameliyat olup birkaç hafta sonra çocuk yapmayı düşünsek diye önce ameliyat olursam 3.cü çocuğu isterim diye tabii doktorunla da konuşup
Esteworld de fiyat nedir, , Kamran bey de aynı yerde iyi diye duydumEvt cnm sende kendisine ameliyat olucaksın heralde
Aaa neden ? Sizin gosleriniz muhtesem derecede dogal duruyorlar ikinci ameliyat ne icin ?Benimde ikinci ameliyat yolda gibi kızlar.
Benimde kucuk cocugum var ama ben pek zorlanmadim emzirmis ve ici bosalmis gogus oldugu icin sanirim o gerginlik baski hissi cok az olmustu bana her isimi kendim yaptim kucagima bile aldim oglumu Tabi herkes benim gibi olacak diye bisey yok insallah agrisiz atlatirsin
Kardesim de bulent beye oldu ameliyatini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?