• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hayirlisi olsun canim ben ordayken tubuler memeli olan bir arkadas ta benden sonra ameliyat oldu kamran beye cokta guzel oldu ona damla kullanmisti Insallah senin istedigin sekilde olur hersey

pazartesi izmir'e gidiyorum, ilk işim cenk tokat'la görüşmek. 4. bi doktora gideceğimi sanmıyorum. kamran bey dünya tatlısı çok ilgili biri fakat biraz küçük protezler önerdi bana. cem bey mesela 300 high kas altı yaparım demişti. yaptırmışken dolu dolu istiyorum ben, dokum var çünkü. moderate kas üstüne konsa yine istediğim dolgunluğu sağlamaz bence. sağol iyi dileklerin için ablacım

Arkadaşlar, eşimle 2 gün önce tartıştık.bir çocuk daha istiyormuş yani 3. Çocuğu. ben hiç istemiyorum. O da eğer 3. Çocuğa tamam demezsem MEME AMELIYATINI unut dedi. 2 gündür çok kötüyüm. 6 aydır kendimi nasıl hazırladığımı bir Allah bilir bi de siz. Ne yapacağımı bilmiyorum . Eğer 3. Çocuğu yapmazsam hakkını helal etmeyecekmiş, memeye de izin vermeyecekmiş. Ben de etmezsen etme, izin vermezsen verme. Çocuk da istemiyorum meme de istemiyorum dedim. Ne yapıcam ben? Ameliyat günü aldım. Dr a ne dicem? Offffff... Allahım noooolur hakkımda hayırlısının ver. Bunu nasıl der? Çocuk yoksa meme de yokmuş. Allah ömür versin , bi kızım bi oğlum var. Ne gerek var 3. Ye????? Ben bi daha hamile de olmak istemiyom çocuk da doğurmak istemiyorum. O küçücük memelerimle emzirmeye çalışmak tam bi zulüm, aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum. Bi çocuk sorumluluğu daha almak istemiyorum. Ya kocam, hiç ilgilenmez ki zaten . Erken gider geç gelir. Bütün yük bende, bi tane daha istiyormuş yaaa. ISTEMIYORUM ISTEMIYORUM.şu hayatta en çok istediğim şeyi de engelledi. O kadar mutsuzum ki. Ne yapıcam ben? Dr a çık ayıp olacak . Çok VİCDANSIZ , ağlamak istiyorum hep , ama çocuklar etkilenmesin diye içime atıyorum.

kendim yaşamış gibi çok üzüldüm okuyunca. yani babamın anneme yaptığı şeylere benzer bu anlattıkların, ben tek çocuğum kardeşim yok ama farklı konularda sebepsiz yere sırf o boş egosu için annemin önüne taş koymaya öyle bayılır ki. çok üzgünüm, ki sen hazırdın baya ameliyata. tarih aldığını biliyor mu eşin?

Eksik olmayın , Allah hiçbirinizi bunaltmasın. Noolur dua edin benim için. Üzüldüğümü görmüyor ki, öğlene kadar yatıyor. Sonra işe gidiyor. Sonra geliyor iftara yakın. Iftarı yapıp kahveye gidiyor, sahura kadar okey oynuyor . Geliyor uyuyor..... SONRA DA 3. Çocuk ISTIYOR .ben evde çocuklarla hep. Her iş bende. Benim de BEN gibi karım olsa, ben de isterim çocuk. Nasıl olsa gık demeden yapıyorum her işi.
Canim okuduklarimdan sonra cok uzuldum son 10 gun kalmis boyle bir durumla karsi karsiya kalman uzdu beni egoistlik yapiyor bence cocuktan cok ameliyati engellemek istiyor kiskanclik damari kalkmis sanki sende tammam yapalim de once ameliyati ol sonra git sipiral taktir oyle yapana boyle yapacaksin ay cok kizdim sanki bana yapilmis gibi hissettim bir an sikma canini

Arkadaslar size danismak istedigim bir sey var benim gogudlerden sut gelmeye basladi bu konu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen paylassin cok saskinim acaba silikondanmi yoksa baskabirseydenmi oldu

kendim yaşamış gibi çok üzüldüm okuyunca. yani babamın anneme yaptığı şeylere benzer bu anlattıkların, ben tek çocuğum kardeşim yok ama farklı konularda sebepsiz yere sırf o boş egosu için annemin önüne taş koymaya öyle bayılır ki. çok üzgünüm, ki sen hazırdın baya ameliyata. tarih aldığını biliyor mu eşin?
Bilmez mi hiç :KK43: 22 Temmuz diye şafak saydığımı biliyor. Para biriktirdiğimi biliyor... Herşeyin hazır olduğunu biliyor. Sadece onun istediği olmuyor diye yapıyor bunu.

Arkadaslar size danismak istedigim bir sey var benim gogudlerden sut gelmeye basladi bu konu hakkinda bilgisi olan varsa lutfen paylassin cok saskinim acaba silikondanmi yoksa baskabirseydenmi oldu
Allah Allah ... Hormonal bişeydir . Prolaktin hormonu sanırım sütü salgılatan. Bi baktır değerlerine canım.

çocuk isteği ameliyattan önce var mıydı yoksa yeni mi çıkardı?
Arada bi 3 . Çocuk fln diyordu. Ama ciddi değildi. Ben hep çok yorulduğumu, yetişemediğimi fln söylemiştim. Ne onaylıyordu ne de karşı çıkıyordu. Şimdi bunu bi ültimatom gibi kullanıp , dan diye memeye karşı kullanması çok büyük bi kötülük. Başım çok ağrıyor , kendimi sıkmaktan. Noolur dua edin şu mübarek günlerde.

Arada bi 3 . Çocuk fln diyordu. Ama ciddi değildi. Ben hep çok yorulduğumu, yetişemediğimi fln söylemiştim. Ne onaylıyordu ne de karşı çıkıyordu. Şimdi bunu bi ültimatom gibi kullanıp , dan diye memeye karşı kullanması çok büyük bi kötülük. Başım çok ağrıyor , kendimi sıkmaktan. Noolur dua edin şu mübarek günlerde.

yani bir erkek de eşinin daha güzel göğüslere sahip olmasını neden istemez anlamadım ya neyse. sorunlardan en kısa sürede kurtulmanı diliyorum canım.

çocuk isteği ameliyattan önce var mıydı yoksa yeni mi çıkardı?
Milletin eşi çocukla ilgilenir, dersine çalıştırır, gezdirir... Bizimki için varsa yoksa iş. Hep" ben yorgunum, ilgilenemem, senin işin ne? Sen bakacaksın tabi...." Der. Çok nadir gelip oynar veya zaman geçirir. Kendi işi, çok zor, stresli bi iş. Onu da anlıyorum , kafa kazan oluyor akşama kadar. Çocuklarla ilgilenememesi normal . Ama bana yazık değil mi? Şimdi bi de 3. Çocuk. Varolanlarla ilgilendin de 3. Sü kaldı. Olan bana oldu, memeler rüyalarda kaldı. Hoş, zaten meme isteme nedenim ona daha kadın gibi görünmek istememdi. Iyi oldu , ben onun Için bıçak altına yatacaktım. 13 yıldır tahta memelerle yaşıyordu , yaşasın bakalım daha bi 13 yıl daha. Ayyyyyyy, çıldırıcam :KK42:

Milletin eşi çocukla ilgilenir, dersine çalıştırır, gezdirir... Bizimki için varsa yoksa iş. Hep" ben yorgunum, ilgilenemem, senin işin ne? Sen bakacaksın tabi...." Der. Çok nadir gelip oynar veya zaman geçirir. Kendi işi, çok zor, stresli bi iş. Onu da anlıyorum , kafa kazan oluyor akşama kadar. Çocuklarla ilgilenememesi normal . Ama bana yazık değil mi? Şimdi bi de 3. Çocuk. Varolanlarla ilgilendin de 3. Sü kaldı. Olan bana oldu, memeler rüyalarda kaldı. Hoş, zaten meme isteme nedenim ona daha kadın gibi görünmek istememdi. Iyi oldu , ben onun Için bıçak altına yatacaktım. 13 yıldır tahta memelerle yaşıyordu , yaşasın bakalım daha bi 13 yıl daha. Ayyyyyyy, çıldırıcam :KK42:

çok yorulsa da en azından hoşgörülü yaklaşım sergileyerek çocuklarla ilgilenememesini telafi etmesi lazım sürekli, ama bırak hoşgörüyü son derece itici bir tavır sergiliyor bence eşin canım. sana hiç memelerin ile ilgili kötü bir şey falan söyledi mi kalbini kırdı mı?

mutluluk2015 mutluluk2015 canim uzuntuden ve sinirden ne diyecegimi bilmiyorum. Sana tek tavsiyem şu; tamam de kabul et ve deki zart diye hamile kalinmiyor zaten ameliyati olduktan sonra istersen 10 tane dogururum de hamile kalmamak icinde iliskiden sonra hemen tuvalete koş ki hamile kalma ihtimalin en aza insin.memisler iyilestikten sonra hamile kalsanda sıkıntı olmaz artik sen memislere kavusmus olursun. Allah yardimcin olsun ya inan cok üzüldüm :KK43:

Canım benim çok çok üzüldüm.eşine de kızdım açıkçası:(.çocuk kararı böyle şart koşarak verilirmi hiç.eğer asıl amaç senin ameliyatına karşı çıkmaksa bunu son dakikaya bırakmayacaktı.bu kadar heveslenip,herşeyi ayarladıktan sonra böyle davranması hoş olmamış.benimki de ameliyat sabahı bile para yansın umurumda değil,vazgeç bu işten diyordu ama şansını deniyordu sadece.çok korkmama rağmen o inat bana güç verdi aslında.inşallah herşey tatlıya bağlanır .

Çok üzüldüm canım benim Allah yardımcın olsun bende 3 yıldır heveslenip heveslenip her seferinde bir aksilikle karşılaşıyorum vardır bunda da bir hayır...deyip öğle avundum bazen adamın tersi de ters oluyor hani benimki gibi .üzülme neolur çok iyi Anlıyorum seni

çok yorulsa da en azından hoşgörülü yaklaşım sergileyerek çocuklarla ilgilenememesini telafi etmesi lazım sürekli, ama bırak hoşgörüyü son derece itici bir tavır sergiliyor bence eşin canım. sana hiç memelerin ile ilgili kötü bir şey falan söyledi mi kalbini kırdı mı?
Canım memelerim konusunda hiç kırıcı olmadı , ama tahtalığımla ilgili onlarca skeç olabilecek espiri yapmıştır.mesela" canım seni arı mı soktu? Iki kabartı var göğsünde." Ya da" oğlum kafasını koyduğunda taaaaak diye bi ses çıkıyor doğal olarak, o da ' aman oğlum dikkat , kafan yarılacak'" fln diyordu. Aslında şöyle bi düşündüm de bunlar espiri değil çooooook kırıcı şeylermiş :KK61:Zaten bunlar bende ameliyat isteği uyandırdı ya. Yoksa, bugüne kadar direk olumsuz bişey demedi. O espirileri yapma sebebi de benim aslında çünkü ben MEMemle ilgili daha komiklerini yapıyordum yanında.

Canım memelerim konusunda hiç kırıcı olmadı , ama tahtalığımla ilgili onlarca skeç olabilecek espiri yapmıştır.mesela" canım seni arı mı soktu? Iki kabartı var göğsünde." Ya da" oğlum kafasını koyduğunda taaaaak diye bi ses çıkıyor doğal olarak, o da ' aman oğlum dikkat , kafan yarılacak'" fln diyordu. Aslında şöyle bi düşündüm de bunlar espiri değil çooooook kırıcı şeylermiş :KK61:Zaten bunlar bende ameliyat isteği uyandırdı ya. Yoksa, bugüne kadar direk olumsuz bişey demedi. O espirileri yapma sebebi de benim aslında çünkü ben MEMemle ilgili daha komiklerini yapıyordum yanında.

başta bi nebze tahammül edilebilecek bu tarz şeyler bi noktadan sonra tahammül bırakmaz canım.. hani sen de başta espri yapıyormuşsun evet tamam ama o art niyetle demese bile batar bi yerden sonra.. yahu inan ben engellenmiş gibiyim sanki ameliyattan çünkü ben obsesif durumdayım, okul da tatil olunca sabahtan akşama kadar foto bakıyorum ama sen gününü de aldın yani çok yazık çok üzüldüm. bence o son çabalarla seni vazgeçirmeye çalışıyo olabilir, dinlemeyip ameliyat günü direkt gitsen çok mü büyük sorun olur aranızda? :/

Canım insan ne kadar kendiyle barışıkta olsa kendi kendiyle dalga da geçse başkasının espri yapması içten içe etkiler insanı. En azından bende öyle oluyor

Back