Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Dekolte istiyosan bi kere high profil yaptir dokun yoksa bence kucuk duracak 300 cc canim bence 350 cc iyi olur
High profilden baska hic dusunmedim damlayi zaten hic istemiyorum dekolteden dolayi. Ama 350 cc büyük olur bana çünkü benim goguslerim su minicik haliyle bile cok yukardalar yani boynumla gogus arasi mesafe cok kisa buyuk yaptirsaam agzima girceklermis gibi durur

Kizlar bende agustosun 13unde olucam esteworld bulent beyle anlastim 350 cc veya 375 cc ameliyatta bakicak. Benim annem bilmicek gizli yaptircam ve 2 yasinda kizim var onunla nasil yapicam evde bilmiyorun onerisi olan var mi veya ayni durumda olan

Hayirlisi olsun canim ben ordayken tubuler memeli olan bir arkadas ta benden sonra ameliyat oldu kamran beye cokta guzel oldu ona damla kullanmisti Insallah senin istedigin sekilde olur hersey

Anliyorum canim ama damlada dekolte veriyor kim demis dekolte olmuyor ? Ben damla gordum ve vok guzel dekolte vardi yani
Senin gogus ucun ve boyun mesafen kac cm? Simdi senin protez high profil olursa one dogru gider cikik olur yani yukari cok da fazla cikmaz bence dual plan yaptir ki dr ona gore ayarlasin protezin yerini daha asagi koyabilir mesela

Kizlar bende agustosun 13unde olucam esteworld bulent beyle anlastim 350 cc veya 375 cc ameliyatta bakicak. Benim annem bilmicek gizli yaptircam ve 2 yasinda kizim var onunla nasil yapicam evde bilmiyorun onerisi olan var mi veya ayni durumda olan
Benimde kucuk cocugum var ama ben pek zorlanmadim emzirmis ve ici bosalmis gogus oldugu icin sanirim o gerginlik baski hissi cok az olmustu bana her isimi kendim yaptim kucagima bile aldim oglumu Tabi herkes benim gibi olacak diye bisey yok insallah agrisiz atlatirsin
Kardesim de bulent beye oldu ameliyatini

Kızlar bülent beyle görüştüm ve ameliyat tarihini aldım gerçekten çok iyi birine benziyor inşallah sonuçta istediğim gibi olur . 5 ağustos günü ameliyat olucam bana 325 cç dedi belki daha büyükten takabilirim dedi birde burun ameliyatı istiyorum bn ikisinide aynı anda yaparız dedi ama çok ağrılı olmasından korkuyorum ikisi birden bakalım ameliyata kadar düşüncem

Oh sonunda karar verdim meme bitti sira burunda simdi onu dusunup duracaksin:))
Kas altimi yapacak canim ne soyledi tam olarak? Bence zorlanmazsin cunku burunda oyle harektlerini kisitliayacak birsey deil

Esteworld teki bulent bey mi senin canim

Ay insallah bende agrisiz bi sekilde atlatirimm tek endisem kizim kucagima gelmek isterse fln ne yaparim bakalim artik bakici fln ayarlicam sanirim

canım meme burundan ağrılı bi ameliyat burun daha kolay demişti Dr um...

Arkadaşlar, eşimle 2 gün önce tartıştık.bir çocuk daha istiyormuş yani 3. Çocuğu. ben hiç istemiyorum. O da eğer 3. Çocuğa tamam demezsem MEME AMELIYATINI unut dedi. 2 gündür çok kötüyüm. 6 aydır kendimi nasıl hazırladığımı bir Allah bilir bi de siz. Ne yapacağımı bilmiyorum . Eğer 3. Çocuğu yapmazsam hakkını helal etmeyecekmiş, memeye de izin vermeyecekmiş. Ben de etmezsen etme, izin vermezsen verme. Çocuk da istemiyorum meme de istemiyorum dedim. Ne yapıcam ben? Ameliyat günü aldım. Dr a ne dicem? Offffff... Allahım noooolur hakkımda hayırlısının ver. Bunu nasıl der? Çocuk yoksa meme de yokmuş. Allah ömür versin , bi kızım bi oğlum var. Ne gerek var 3. Ye????? Ben bi daha hamile de olmak istemiyom çocuk da doğurmak istemiyorum. O küçücük memelerimle emzirmeye çalışmak tam bi zulüm, aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum. Bi çocuk sorumluluğu daha almak istemiyorum. Ya kocam, hiç ilgilenmez ki zaten . Erken gider geç gelir. Bütün yük bende, bi tane daha istiyormuş yaaa. ISTEMIYORUM ISTEMIYORUM.şu hayatta en çok istediğim şeyi de engelledi. O kadar mutsuzum ki. Ne yapıcam ben? Dr a çık ayıp olacak . Çok VİCDANSIZ , ağlamak istiyorum hep , ama çocuklar etkilenmesin diye içime atıyorum.

Canim boyle tartismaniza cok uzuldum ama cocuk ikinizin karari olmali meme olmus yada olmamis onu gec ama cocugi bir tek o isterse olmazki :/ bak benim de esim ucuncu cocugu istemiyordu ve ben israr etmedim uc sene sonra kendi agziyla istiyorum dedi o zaman da ben kafamdan atmistim o istegi ... Her ne olursa olsun bu cocuk isteyi tek kisilik karar degil bunu unutmasin esin guzelce anlatmaya bak o desin dursun meme olmaz diye ama bence uzuldugunu gorurse belki fikri degisecek tam kararli oldugunu anliyacak ve kabul edecek... Umarim boyle olur
Tabi kari koca arasina da giremem ama erkekler bazen bir engel koymaya calisiyor bazen bize ben bunu esimdede gordum yani bi tek sende olan bisey degil
Karar yinede senin canim kalbini dinle ...

Kendimi çok aptal, enayi , kandırılmış hissediyorum. 35 yaşındayım ve kendimle alakalı bu kararı kendim veremiyorum. " bu benim kararım desem, olacağım işte ameliyatı desem" .... Parçalar beni.

Eksik olmayın , Allah hiçbirinizi bunaltmasın. Noolur dua edin benim için. Üzüldüğümü görmüyor ki, öğlene kadar yatıyor. Sonra işe gidiyor. Sonra geliyor iftara yakın. Iftarı yapıp kahveye gidiyor, sahura kadar okey oynuyor . Geliyor uyuyor..... SONRA DA 3. Çocuk ISTIYOR .ben evde çocuklarla hep. Her iş bende. Benim de BEN gibi karım olsa, ben de isterim çocuk. Nasıl olsa gık demeden yapıyorum her işi.

Oh sonunda karar verdim meme bitti sira burunda simdi onu dusunup duracaksin:))
Kas altimi yapacak canim ne soyledi tam olarak? Bence zorlanmazsin cunku burunda oyle harektlerini kisitliayacak birsey deil
Dual plan olucak cnm même altı kesisi birine 375 diğerine 325 olucak pectus den dolayı. Ben burnumu aslında sorun etmiyorum öle çok kötü bi burnum yok aslında ama biraz daha küçük olursa daha güzel olur dedi bnde düşüneyim dedim çok kararsızım dedigin gibi meme bitti şimdide burunu dusunuyorum

Canm inşallah biran önce halledersiniz sorunu üzüldüm ya bazen bizi anliyamiolar malesef ama çocuk öle kolay bi şey değilki iki tarafında istemesi lazım inşallah anlar düzelir herşey

( ne diyecegimi sasirdim canim gercekten sabrina hayran kaldim benimki biraz gecikse tepesine cikiyorum gec kaldin diye dogru soyluyosun bende isterdim senin gibi birinden bir suru cocuk nede olsa tek basima egitiyorum buyutuyorum ama unutmasinki cocuk buyuyunce derdide buyuk oluyor allah acilarini gostermesin canim benim 13 yasindaki kizimdan bile neler cekiyorum kolay degil allahtan benimkinin kahve okey aliskanligi yok
Allah yardimcin olsun canim dualarim seninle

Guzel merak ettim simdiden canim sen ol ameliyatini tatilini yap goruselim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…