• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ne zaman canim senin ameliyatin.?..Benim sikintim kimseye soylemeyecegim o yuzden esim 2_3 idare etcek beni .sonrasinda nasil olur bilmiyorum zaman konusunda kararsizim bu yuzden.
Canım 22 Temmuz inşallah .... Ben de yazın olmak zorundayım , tatil nedeniyle öğretmenim çünkü. Sıcakta zor olacak ama Allah yardımcımız olsun.

Canım 22 Temmuz inşallah .... Ben de yazın olmak zorundayım , tatil nedeniyle öğretmenim çünkü. Sıcakta zor olacak ama Allah yardımcımız olsun.

Çok merak ediyorum nasıl olacagını o kadar araştırdın Allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah cnm ameliyat günü heyecandan bayılmazsan iyi :KK71:

Çok merak ediyorum nasıl olacagını o kadar araştırdın Allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah cnm ameliyat günü heyecandan bayılmazsan iyi :KK71:
Ben de kendi sonucumdan daha çok mutluluk2015 mutluluk2015 in sonucunu merak ediyorum ve heyecanla bekliyorumm.. Bir ay var dah hemen hemen zaman da bekleyince zor geçiyor :cool:

arzum77 arzum77 merhaba ben önceden forumda konu açmıştım büyük istediğim için doktor arayışı yapmıştım ve sizin yazılarınızı okudum ve hasan fındık'tan randevu aldım yarın görüşmeye gidip haftaya ameliyat olacağım büyüklük konusunda sorularım var aklımda ama minyon tipliyim ama büyük istiyrum itici mi durur bilemiyorum 400cc kullanılmış sizde bana özelden mesaj atarsanız aydınlatırsanız çok seviniriiiiiiiiimmm:KK54::KK54::KK54::KK54:
Kafanızda cc takılmasın,büyük istiyorsanız doktorunuza büyük gösterişli gögüs istiyorum demekten çekinmeyin lütfen. Ne olursa olsun asla itici duran,size abartı duracak bir büyüklük seçmez zaten unutmayın bunu.. Hakkınızda hayırlısı olsun,güzel haberlerle aramızda olun ;)

Ben de kendi sonucumdan daha çok mutluluk2015 mutluluk2015 in sonucunu merak ediyorum ve heyecanla bekliyorumm.. Bir ay var dah hemen hemen zaman da bekleyince zor geçiyor :cool:
Canım benim sonucum nasıl olacak bilmiyorum. Ayrık, sıfır doku...Dr elinden geleni yapacak ... Inşallah bi şeye benzer. Amaaan benZemezse de napiiiiiiim, önceden o da yoktu diicem .:KK14:

Ayrıca sen yaptırınca, acayip bi şey olursun. Taşşşş gibi fizik :KK66: maşallahlıksın zaten... Canım Yaptırmasan bile olur bence. Ama sonra düşününce , moralin için yaptırman en iyisi :KK66:

Insaalahhh cok cok iyi gecer aml.takip edicem surecini paylasirsan cook sevinirim benim boy163 kilo 54. kac cc olacak belli oldu mu
Canım boy 176, kilo 61. Meme altı 80 cm , meme ile birlikte 83,5. Cm. Ayrık, koltukaltına doğru. Zaten ameliyat günü çizimler yapıldığında hemen çekip resim atıcam, kendime geldiğimde de bandajlı halini koyacağım inşallah ;) ben buradaki resimler sayesinde güç kazandım. Paylaşan arkadaşlarıma çoook teşekkür ediyorum ;)

Canım boy 176, kilo 61. Meme altı 80 cm , meme ile birlikte 83,5. Cm. Ayrık, koltukaltına doğru. Zaten ameliyat günü çizimler yapıldığında hemen çekip resim atıcam, kendime geldiğimde de bandajlı halini koyacağım inşallah :KK66: ben buradaki resimler sayesinde güç kazandım. Paylaşan arkadaşlarıma çoook teşekkür ediyorum :KK66:

Resimleri nasil goruyoruz ki yaaa bende cok merak ediyorum

Resimleri nasil goruyoruz ki yaaa bende cok merak ediyorum
Canım öncelikle, sen de bi albüm oluştur. İçine 1,2 resim at.sağ üstte adının solunda 3 çizgi bar altalta. Orayı tıkla, albümler seçeneğini tıkla. Foto ekle. Sonra gizlilik ayarlarını sadece IZLEDIKLERIM diye yap. Kendin resim koymadan, buradaki arkadaşlar ( haklı olarak ) seni izlemez ;) sen resim koyduktan sonra , onların seni izlemesini iste. Sen de onları izlediğin anda resimleri görebilirsin . Kolay gelsin:KK55:

Canım öncelikle, sen de bi albüm oluştur. İçine 1,2 resim at.sağ üstte adının solunda 3 çizgi bar altalta. Orayı tıkla, albümler seçeneğini tıkla. Foto ekle. Sonra gizlilik ayarlarını sadece IZLEDIKLERIM diye yap. Kendin resim koymadan, buradaki arkadaşlar ( haklı olarak ) seni izlemez :KK66: sen resim koyduktan sonra , onların seni izlemesini iste. Sen de onları izlediğin anda resimleri görebilirsin . Kolay gelsin:KK55:

Tesekkur ederim canim elbette haklilar binbircesit insan var netice de ekliyim resim o zaman hemennnn:KK25::KK25:

Iki kizim var 4 ve 8 yasinda buyuk zorlamaz ama yaz donemi kucukle sikintili olur sanki.okulllari sabah 8 aksam 5 esim halledecek goturup getirme isinide 1 ay uzun bi sure ama yaaa oyle de korkuyorum ki ameliyattan ama vazgecmeyecegim ☺
Korkacak bisi yok bugun kuaforumunde dedigi gibi guzel olmak aci verici yani agda gibi ama ameliyattan korkma sonrasindada cok az sikinti sececeksin geciyo unutuyosun yani ben simdi diyorum o acilari ben nasil cektim diye hic korkma gozunu kapat ilk 3 gun agri kesiciler falan var uyusuyosun bir haftada toparlaniyosun sonuc olark hareketlerin tamaminin ii olmasi 1 ay suruyo yani bir ay aci cekmiyosun kaslarin zarar gordugu icin kollarini kaldiramiyosun gercekten deger simdi hicbir sikintim kalmadi bu arada tam iki ay oldu bugun 25 gundur cok guzel sekilde aldilar yumusamayada basladilar yani giyinmek hosuna gidiyo insanin cok guzel elimi attigimda yemek yaparken koluma dediyolar cok hos bi durum bence memesi olanlar bunun guzel bisi oldugunu hissetmiyolardir bile eminim biz memislerimizi kiymetini bilenlerdeniz hemen yaptir mutlaka ozguven tavan yapiyo artik kambur degil dimdik duruyosun:)))

Canım benim sonucum nasıl olacak bilmiyorum. Ayrık, sıfır doku...Dr elinden geleni yapacak ... Inşallah bi şeye benzer. Amaaan benZemezse de napiiiiiiim, önceden o da yoktu diicem .:KK14:
İşte sıfır doku olunca sonuç daha iyi oluyor. Deri geriliyor bomba gibi oluyor ;) benim de sıfır olaydı keşke.. Bence çokk güzell olacaklar hem zamanla yumuşayınca birleşirler boşver :KK39::confused::KK8:

Ayrıca sen yaptırınca, acayip bi şey olursun. Taşşşş gibi fizik :KK66: maşallahlıksın zaten... Canım Yaptırmasan bile olur bence. Ama sonra düşününce , moralin için yaptırman en iyisi :KK66:
Ayy teşekkür ederim canım moralimi yerine getiriyorsun valla.. Yaptırmam şart vallahi de bakalım artık nezamana olacağım.. Önce senin heyecanını yaşayalım gün sayalım sonucunu görelim benim sonra olsa da olur canım. Ama seninkiler süper olacağı kesin;) boşuna okadar para vermiyorsun e malzeme de iyi, sonucun iyi çıkacağı belli çok da merak etmeyelim yani fenomen olacaksın kk de kesin :KK31:

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum ve bende ameliyat olmak istiyorum.. Eşim ilkin karşı çıktı ama şimdi ikna oldu gibi. Kararını değiştirmeden yaptirmam lazım.
Mersin de bu ameliyati olan veya iyi bir doktor tavsiyesi olan var mı ?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum ve bende ameliyat olmak istiyorum.. Eşim ilkin karşı çıktı ama şimdi ikna oldu gibi. Kararını değiştirmeden yaptirmam lazım.
Mersin de bu ameliyati olan veya iyi bir doktor tavsiyesi olan var mı ?
benimde esimi yillardir ikna etmeye calisiyodum 17 gun once tamam bu kadar istiyosan yaptir dedi ertesi gun muayene olup bi sonraki gun hemen oldum operasyonu bugun 15 gunum agrim sizim yok sadece goguslerim sis ve sekle henuz gitmediler ama bu hali bile beni cok mutlu ediyor darisi sizin basiniza

benimde esimi yillardir ikna etmeye calisiyodum 17 gun once tamam bu kadar istiyosan yaptir dedi ertesi gun muayene olup bi sonraki gun hemen oldum operasyonu bugun 15 gunum agrim sizim yok sadece goguslerim sis ve sekle henuz gitmediler ama bu hali bile beni cok mutlu ediyor darisi sizin basiniza
Hayırlı olsun canım ne guzel hemen olmussun darısı bana inşallah.
sen kime oldun ameliyatını ?

Kızlarr benim de geçen iki ayım doldu. Çok mutluyum maşallah! ilk defa bikini sezonunu iple çekiyorum. Bunu yaşamayan bilmez kendimi tüm hissediyorum. Ameliyat sonrasında ağrım sızım oldu hatta niye yaptırdım dedim ama şimdi hepsi unutuldu. Yaptırın kızlar hiç korkmayın çok da güzel oluyor :D

Back