Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba zullall izlemeye aldım seni bak bakalım aradaki fark nasıl :) yaptırınca Allah korusun saglık açısından bi problem olmadııgı sürece pişman olcagını sanmıyorumm

sağol teşekkür ederim yorumun için, boyum 1.65 (66 sanırdım hep) kilom 51, son aylarda kilo verdim. 55 falandım sonbaharda. var olan dokumu hiç hesaba katmıyorum ben protez cc'si düşünürken. bana cem payaslı 300 cc high demişti. ama istersen az daha artırabiliriz demişti.

bence sana 350 yada 325 güzel olur ama tabi ne kadar büyüklükte bi meme istiyorsun bilemiyorum benim 2. amelyat sonrası büyüklük seni tatmin eder miydi

Canım fotolarına baktım. Çok güzel duruyor en son eklediğin fotoların. Çok seksi :) Ama ben 350 cc taktırmaya cesaret edemem sanki :) Ben maksimum sınırım galiba 325 cc . Çünkü korkuyorum. Dışarıdan çok belli olmasın istiyorum. Arkadaş ortamında, kocaman salınan göğüslerimi, tüm bayan arkadaşlarım fark eder. Eskiden senin böyle büyük değildi göğüslerin bile derler yüzüme yüzüme.

çok tşk ederim ama inan kı kıyafetten hiç belli olmuyor eger şuan destekli süngerli sütyenler kullanıyorsan anlayamaz kimse abartmadıgın sürece

bence sana 350 yada 325 güzel olur ama tabi ne kadar büyüklükte bi meme istiyorsun bilemiyorum benim 2. amelyat sonrası büyüklük seni tatmin eder miydi

evet tatmin ederdi ama kendi dokumda var yani daha da büyük durabilir o yüzden 325 sanki daha uygun gibime geliyor.. aslında en iyisi denemek doktorla birlikte. sanırım sıkı bi badi giydirip içine koyuyolarmış.

evet tatmin ederdi ama kendi dokumda var yani daha da büyük durabilir o yüzden 325 sanki daha uygun gibime geliyor.. aslında en iyisi denemek doktorla birlikte. sanırım sıkı bi badi giydirip içine koyuyolarmış.
ben hiç öyle bi deneme yapmadım benim sag göğsüm 350 cc ama benim iç dokum yoktu cok azdı yani hemen hemen ya öyle görünür yada az daha büyük olabilir ama çok farketmez ya 325 ya da 350 yaptır bana soracak olursan 350 hala diyorum ki ben acaba 350-375 yerine 375-400 mü yaptıraydım

Sizin ameliyatlarınız gerçekten çok başarılı. Teşekkür ederim izleme için. Dün akşam yabancı sitelerde öncesi sonrası görüntülere ve takılan protezlerin büyüklüklerine baktım ama Türk doktorların bu konuda daha başarılı olduğunu düşünüyorum. İlkinde ve ikincide cup ölçünüz kaç oldu acaba? Hight profil inanılmaz fark etmiş ve gerçekten bikinide falan harika bir duruş sağlamış. Ben dekolte hiç kullanmıyorum. Sadece kendim için istiyorum. Boyum da 170 cm. Ameliyat öncesi halinizin gebelik ve emzirmeden dolayı gerilip boşalmış bir dokum var.
merhaba zullall izlemeye aldım seni bak bakalım aradaki fark nasıl :) yaptırınca Allah korusun saglık açısından bi problem olmadııgı sürece pişman olcagını sanmıyorumm

rica ederim bende cok tşk ederm güzel yorumlarınız için türk dr ları konusunda kesinlikle katılıyorum size . ilkinde b cup dı 2.de c cok rahat oluyor ve gerçekten cok fark oldu iyiki ama iyiki olmuşum diyorum

Canım albüm oluşturdum, şu anki halim var fotoğraf olarak. İzlemeye alıyorum seni, yorum yaparsan sevinirim. Sen de beni izler misin?
Kaç cc diye bana yazdın sandım cnm :d
izlerimde şuan fotom yok özele yazamıyorum neden kapalı senin ?

Ca
çok tşk ederim ama inan kı kıyafetten hiç belli olmuyor eger şuan destekli süngerli sütyenler kullanıyorsan anlayamaz kimse abartmadıgın sürece
canım çok beğendim gerçekten ..... Beni ne hale soktuğunun farkında değilsin ben bu foruma ilk üye olduğumda 300 cc nin adını bile bilmezken, bu harika sonuçları görünce en az 330 demeye başladım Desenize 1 yıl daha burada takıliiiiim 450 cc ile kapatırım galiba

Ben de tboz'un fotograflarını görmeden kesinlikle 300 altı düşünüyordum. Görünce fikrimi değiştirdim. :)

Merhaba ben de bu işe ANCA cesaret edebilenlerdenim sanırım. Iki çocuk annesiyim. Kocaeli'de Olmayı düşünüyorum.biraz daha cesaret istiyorummm ((

Ayni seyleri ben de yasiyorum ama bir yandan da olmak istiyorum bilmiyorum nasil olacaaaak :) ben de bakabilir miyim tboz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…