merhaba zullall izlemeye aldım seni bak bakalım aradaki fark nasıl :) yaptırınca Allah korusun saglık açısından bi problem olmadııgı sürece pişman olcagını sanmıyorummMerhaba ben de meme protezi düşünüyorum. Hem standart hem yüksek tip protez takıldığı icin cok merak ettim, ben de görebilir miyim, sizi izlemeye aldım. Yaklaşık bir aydır gece gündüz forumu okuyorum. Korkuyorum, kafam karışıyor. Yaptırıp pisman olmaktan korkuyorum. Büyük durma ihtimalinden. Okudukça okudukça ripling, memede hissizlik gibi seyleri tedirgin oluyorum ama bir yandan da memelerimden memnun değilim. Dogum sonrası formunu kaybedip balon gibi boşaldı. :-(
izlemeye aldım seni göğüs yapın cok güzel görünüyor bence tabi bilemiyorum bi dr için yorum ne olur 350 high yaptırırsan benim sag mememden az daha büyük olabilir tabi bu protezin nereye yerleştirileceğinede baglı benim ki dual plan
bence sana 350 yada 325 güzel olur ama tabi ne kadar büyüklükte bi meme istiyorsun bilemiyorum benim 2. amelyat sonrası büyüklük seni tatmin eder miydisağol teşekkür ederim yorumun için, boyum 1.65 (66 sanırdım hep) kilom 51, son aylarda kilo verdim. 55 falandım sonbaharda. var olan dokumu hiç hesaba katmıyorum ben protez cc'si düşünürken. bana cem payaslı 300 cc high demişti. ama istersen az daha artırabiliriz demişti.
Canım fotolarına baktım. Çok güzel duruyor en son eklediğin fotoların. Çok seksi :) Ama ben 350 cc taktırmaya cesaret edemem sanki :) Ben maksimum sınırım galiba 325 cc . Çünkü korkuyorum. Dışarıdan çok belli olmasın istiyorum. Arkadaş ortamında, kocaman salınan göğüslerimi, tüm bayan arkadaşlarım fark eder. Eskiden senin böyle büyük değildi göğüslerin bile derler yüzüme yüzüme.keske fotolarıma bak ilk amelyatada ikinci amelyat fotolarınada ikisindede duruş iyi ama büyüklük hangisi senin idealine yakın az cok anlayabilirsin iki çeşit cc ve iki çeşit profil görcen aynı memeden :)))
çok tşk ederim ama inan kı kıyafetten hiç belli olmuyor eger şuan destekli süngerli sütyenler kullanıyorsan anlayamaz kimse abartmadıgın süreceCanım fotolarına baktım. Çok güzel duruyor en son eklediğin fotoların. Çok seksi :) Ama ben 350 cc taktırmaya cesaret edemem sanki :) Ben maksimum sınırım galiba 325 cc . Çünkü korkuyorum. Dışarıdan çok belli olmasın istiyorum. Arkadaş ortamında, kocaman salınan göğüslerimi, tüm bayan arkadaşlarım fark eder. Eskiden senin böyle büyük değildi göğüslerin bile derler yüzüme yüzüme.
sana katılıyorum benim de kimse farketmedi . zaten sende gördün gecen 300 yaptıraymışım bir avuç olacakmış :)çok tşk ederim ama inan kı kıyafetten hiç belli olmuyor eger şuan destekli süngerli sütyenler kullanıyorsan anlayamaz kimse abartmadıgın sürece
bence sana 350 yada 325 güzel olur ama tabi ne kadar büyüklükte bi meme istiyorsun bilemiyorum benim 2. amelyat sonrası büyüklük seni tatmin eder miydi
sanki acabaaa küçük mü olmuş bunlar demey başlıcan büyük diye aglarkensana katılıyorum benim de kimse farketmedi . zaten sende gördün gecen 300 yaptıraymışım bir avuç olacakmış :)
ben hiç öyle bi deneme yapmadım benim sag göğsüm 350 cc ama benim iç dokum yoktu cok azdı yani hemen hemen ya öyle görünür yada az daha büyük olabilir ama çok farketmez ya 325 ya da 350 yaptır bana soracak olursan 350 hala diyorum ki ben acaba 350-375 yerine 375-400 mü yaptıraydımevet tatmin ederdi ama kendi dokumda var yani daha da büyük durabilir o yüzden 325 sanki daha uygun gibime geliyor.. aslında en iyisi denemek doktorla birlikte. sanırım sıkı bi badi giydirip içine koyuyolarmış.
merhaba zullall izlemeye aldım seni bak bakalım aradaki fark nasıl :) yaptırınca Allah korusun saglık açısından bi problem olmadııgı sürece pişman olcagını sanmıyorumm
rica ederim bende cok tşk ederm güzel yorumlarınız için türk dr ları konusunda kesinlikle katılıyorum size . ilkinde b cup dı 2.de c cok rahat oluyor ve gerçekten cok fark oldu iyiki ama iyiki olmuşum diyorumSizin ameliyatlarınız gerçekten çok başarılı. Teşekkür ederim izleme için. Dün akşam yabancı sitelerde öncesi sonrası görüntülere ve takılan protezlerin büyüklüklerine baktım ama Türk doktorların bu konuda daha başarılı olduğunu düşünüyorum. İlkinde ve ikincide cup ölçünüz kaç oldu acaba? Hight profil inanılmaz fark etmiş ve gerçekten bikinide falan harika bir duruş sağlamış. Ben dekolte hiç kullanmıyorum. Sadece kendim için istiyorum. Boyum da 170 cm. Ameliyat öncesi halinizin gebelik ve emzirmeden dolayı gerilip boşalmış bir dokum var.
Canım sen kaç cc yaptırdın ki ?
Yuvarlak-damla ?
Meme altı kesi - koltuk altı kesi ?
Doktorun kimdi?
Kaç cc diye bana yazdın sandım cnm :dCanım albüm oluşturdum, şu anki halim var fotoğraf olarak. İzlemeye alıyorum seni, yorum yaparsan sevinirim. Sen de beni izler misin?
İzlemiyorsun şuan beniCanım albüm oluşturdum, şu anki halim var fotoğraf olarak. İzlemeye alıyorum seni, yorum yaparsan sevinirim. Sen de beni izler misin?
Benimkide 325cc yuvarlak high profil meme altı benim doktorumda oğuz kılıç. deniz tavsiye etmişti banada 2 gün oldu ameliyat olalı ağrılarım var ma genel olarak iyiyim Ankara'da olanlara Oğuz Kılıç'ı tavsiye ediyorum bende325 cc yuvarlak meme altı kesisi Oğuz kılıç cnm
canım çok beğendim gerçekten ..... Beni ne hale soktuğunun farkında değilsinçok tşk ederim ama inan kı kıyafetten hiç belli olmuyor eger şuan destekli süngerli sütyenler kullanıyorsan anlayamaz kimse abartmadıgın sürece
Ayni seyleri ben de yasiyorum ama bir yandan da olmak istiyorum bilmiyorum nasil olacaaaak :) ben de bakabilir miyim tboz?merhaba zullall izlemeye aldım seni bak bakalım aradaki fark nasıl :) yaptırınca Allah korusun saglık açısından bi problem olmadııgı sürece pişman olcagını sanmıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?