Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

çok tşk ederim ama inan kı kıyafetten hiç belli olmuyor eger şuan destekli süngerli sütyenler kullanıyorsan anlayamaz kimse abartmadıgın sürece
Canım o zaman en iyisi, doktoruma, istediğim boyutların fotoğrafını sunmam olacak. Ondan sonra da benim vücuduma göre cc oranını doktor ayarlayacak. En mantıklısı, kafamı rahatlatan davranış bu olacak sanırım.

cnm high plus mod plus nedir farkları neler

Canım ben de şu an minimum 300 cc, maksimum 325 cc düşünüyorum. 325 ten yukarı çıkabilir miyim bilmiyorum :)

Cnm bende sorun gogsum un arasinda cukur var pectus excavatum ondan sonuçundan korkuyorum iyi bi doktor olsun istiyorum sonucta sorunlu bi gogus kafesi var

Canım dünden beri dersime iyi çalıştığım için, yardımcı olur belki diye yazıyorum. Dün KALEM1981 arkadaşla irtibat kurmuştum. Evet doktoru Naci Çelik, YUVARLAK protez kullanmış.

ay beni anlatmışsın evli değilim ama eve gelir gelmez çıkarırım arkadaşım bile gelecek olursa fellik fellik kaçar giyerim bir hızla

Bendeki nasıl bir takıntıysa, yaz-kış, gece-gündüz hiç çıkarmam kendilerini. Hep benledir sutyenlerim
canım ben de eskiden öyleydim ama evde çıkartıyorum artık ay çok rahat oluyor ama gel gör ki biri gel dimi hemen önümü göstermeden koşup giyiyorum inş yaptırınca göğsümü gere gere durucam karşılarında

daha önce doğum yapan ve emzirmeden sonra protez taktıran kimler var? beni izler misiniz? birkaç arkadaşın ameliyat sonuçlarını gördüm ama evli değillerdi ve meme dokuları yoktu. ameliyat sonuçları çok güzel ama ben kendi durumumla kıyaslayamıyorum.

Sen high profil taktırıp pişmanmı oldun canım?
ya aslında pişmanlık demiyelimde,bende dikleştirmede oldu,benim dokum bayağı vardı 250den fazlası bende çok öne doğru olurdu..ama şimdiki bilgilerim olsaydı 300 orta profil olmasını isterdim..kendi dokumla orta profil birleştiğinde bayağı yükseklik olurdu diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…