Canım o zaman en iyisi, doktoruma, istediğim boyutların fotoğrafını sunmam olacak. Ondan sonra da benim vücuduma göre cc oranını doktor ayarlayacak. En mantıklısı, kafamı rahatlatan davranış bu olacak sanırım.çok tşk ederim ama inan kı kıyafetten hiç belli olmuyor eger şuan destekli süngerli sütyenler kullanıyorsan anlayamaz kimse abartmadıgın sürece
cnm high plus mod plus nedir farkları nelerCanım benimkiler mod plus.doğallığından,duruşundan çok memnunum ama bazen high olsalar nasıl olurdu diye de düşünüyorumdoktorum bana high önermişti ama eşim daha doğal duracaklarını düşünerek mod plus olmasını istedi.bende onu kırmadım:)
Kaç cc diye bana yazdın sandım cnm :d
izlerimde şuan fotom yok özele yazamıyorum neden kapalı senin ?
Pardon canım, izledim sanıyorum ben seni yaaİzlemiyorsun şuan beni
Canım ben de şu an minimum 300 cc, maksimum 325 cc düşünüyorum. 325 ten yukarı çıkabilir miyim bilmiyorum :)Ca
canım çok beğendim gerçekten ..... Beni ne hale soktuğunun farkında değilsinben bu foruma ilk üye olduğumda 300 cc nin adını bile bilmezken, bu harika sonuçları görünce en az 330 demeye başladım Desenize 1 yıl daha burada takıliiiiim 450 cc ile kapatırım galiba
Cnm bende sorun gogsum un arasinda cukur var pectus excavatum ondan sonuçundan korkuyorum iyi bi doktor olsun istiyorum sonucta sorunlu bi gogus kafesi var
Canım dünden beri dersime iyi çalıştığım için, yardımcı olur belki diye yazıyorum. Dün KALEM1981 arkadaşla irtibat kurmuştum. Evet doktoru Naci Çelik, YUVARLAK protez kullanmış.Canım forumda @KALEM1981 adlı bi arkadaşımız var, 6 yıl evvel yaptırmış.aynı sıkıntı onda da varmış.şimdi ki sonucundan çok memnun.onun konusuna bi bak derim.sanırım Naci Çelik adında bi Dr yapmıştı. Hatta birçok ameliyatla düzelecek bi sorunu sadece damla silikonla çözmüştü.okuduklarımdan aklımda kalanlar bunlar.
ay beni anlatmışsınCnm ben yaptırmadan önce esimden utaniyodum küçük diye evde sutyenle dolaşıyordumama şimdi eve girdiğim gibi sutyeni çıkarıyorum ilk korseyi cikardigimda ağırlık olduğunu hissediyodum ama smdi sanki hep oncedende benimlermis gibi hiç fark hissetmiyorum
Bendeki nasıl bir takıntıysa, yaz-kış, gece-gündüz hiç çıkarmam kendilerini. Hep benledir sutyenlerimay beni anlatmışsınevli değilim ama eve gelir gelmez çıkarırım arkadaşım bile gelecek olursa fellik fellik kaçar giyerim bir hızla
canım ben de eskiden öyleydim ama evde çıkartıyorum artık ay çok rahat oluyorBendeki nasıl bir takıntıysa, yaz-kış, gece-gündüz hiç çıkarmam kendilerini. Hep benledir sutyenlerim
Mod plus ın high a göre yüksekliği daha az,genişliği daha fazla canım.cnm high plus mod plus nedir farkları neler
senin mod muydı cnm? memnun musun ?Mod plus ın high a göre yüksekliği daha az,genişliği daha fazla canım.
dokumuz var mı nasıl anlarız?
benim 76 alt 86 üstyani meme ebatın nedir, meme dokusu o demek oluyor. düz mü göğüslerin, biraz mı var; bu anlamlara geliyor.
Evet canım benimkiler mod plus.aslında çok memnunum ama aklım yine de high da.high olsa nasıl dururdu diye merak ediyorum.zaten mod plus yaptıran çok az kişi var burda.senin mod muydı cnm? memnun musun ?
ne kadar zaman oldu yaptıralı?Evet canım benimkiler mod plus.aslında çok memnunum ama aklım yine de high da.high olsa nasıl dururdu diye merak ediyorum.zaten mod plus yaptıran çok az kişi var burda.
keşki bu kadar bilgiyi ameliyat olmadan önce öğrenseymişim..tam benim istediğim gibi yüksekliği az genişliği fazla..Mod plus ın high a göre yüksekliği daha az,genişliği daha fazla canım.
Sen high profil taktırıp pişmanmı oldun canım?keşki bu kadar bilgiyi ameliyat olmadan önce öğrenseymişim..tam benim istediğim gibi yüksekliği az genişliği fazla..
ya aslında pişmanlık demiyelimde,bende dikleştirmede oldu,benim dokum bayağı vardı 250den fazlası bende çok öne doğru olurdu..ama şimdiki bilgilerim olsaydı 300 orta profil olmasını isterdim..kendi dokumla orta profil birleştiğinde bayağı yükseklik olurdu diye düşünüyorum..Sen high profil taktırıp pişmanmı oldun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?