Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

areola küçültme işleminin süt kanallarına dokunulmadan üst taraftan yapıldığıyla ilgili bir şey okudum az önce yabancı bir doktorun sitesinde. yine de detaylı soruma cevap alabilmek için, yabancı doktorların 1 gün içinde cevap verdiği başka bir sitede sorumu belirttim. türkiye'de böyle bir opsiyon sunan site yok diye biliyorum çünkü.

dedim ki, eğer areola küçültme süt kanallarına zarar vermiyorsa, ben protezleri meme altından koydurmaya ve böylelikle 2 farklı ize razıyım çünkü evli değilim ve ileride sorunsuz emzirmek istiyorum dedim. ilk sorum da, ''areola küçültme meme büyütme ameliyatında mı yapılmalı yoksa protezlerin yerleşmesi beklenip aylar sonra mı yapılmalı'' şeklindeydi. bakalım cevaplar ne olacak..

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum:))veee bu pazartesi antalyada ameliyat oluyorum ve cook heyrcanliyim birazda korkuyorum:KK43:(deneyimleri burada paylasacagim.
Olan arkadaslardan da moral bekliyorum kas alti cok agriyor diyorlar...ne diyorsunu?
cnm hayırlı olsun dıyelım sımdıden ozaman...bende 15 gun once oldum antalyada.doktorun kım

belkide yeni evli olduğumdan dolayi utaniyorum bende ilk yaptrcam dediğimde dalga geçtiğimi sanıyordu sonra ciddiye binince bi şok yaşadı :confused:
ha haa benım başka modelımsın..bende yatana kadar evde camasırımı çıkartamazdım.dumduz tahta gıbı oluyodu.sımdı 15 gun oldu.ıkıde bır çağırıyorum bı baksana .kucukmu yoksa ?gıbı garıp sorular.bıktı bendeen.kocaman meme ıste daha ne ıstıon dıyo.(295 cc benımkılerde)

KIZLAR ameliyattan sonra ilk fotoğrafları paylaşırken, albüm başlığında kaç cc, yuvarlak-damla, doktor adını herkes yazsa keşke. Bazılarında o kadar yorum birikmiş ki, aralarda bilgilere ulaşamıyorum :(

Tamam canım, sanırım evet. Ben başka doktorlarla da acilen randevu alıp görüşeyim. Yoksa karar veremeyecem, içim çok huzursuz :KK43: Bana da 270 cc az geldi. Bilemiyorum...
cnm eger 325-350 cc altı yaptırırsan.aynanın karsısında burun kıvırıp durursun.acıları cektıgıme degmemıs kucuk bunlar dıye.sonra adın gıbı keşke der durursun.ıyı dusun.ınternetten foto bul doktora aynı böyle ıstıyorum de.

cnm eger 325-350 cc altı yaptırırsan.aynanın karsısında burun kıvırıp durursun.acıları cektıgıme degmemıs kucuk bunlar dıye.sonra adın gıbı keşke der durursun.ıyı dusun.ınternetten foto bul doktora aynı böyle ıstıyorum de.
Canım şu an ben de tam bunun araştırması içindeydim :) Arkadaşların fotoğraflarını inceleyip, istediğim büyüklüğü anlamaya çalışıyorum. Doktora gösterebilmek için. Ama işte bazı arkadaşlar kaç cc taktırmış, bakayım derken yorumlar içinde kayboluyorum. Kimininse albüm başlığında bilgileri var. Görünce rahatlıyorum :) Ameliyat olursam, operasyon bilgilerini albüm başlığı yapcam. Önemini bu akşam anladım :)

Canım şu an ben de tam bunun araştırması içindeydim :) Arkadaşların fotoğraflarını inceleyip, istediğim büyüklüğü anlamaya çalışıyorum. Doktora gösterebilmek için. Ama işte bazı arkadaşlar kaç cc taktırmış, bakayım derken yorumlar içinde kayboluyorum. Kimininse albüm başlığında bilgileri var. Görünce rahatlıyorum :) Ameliyat olursam, operasyon bilgilerini albüm başlığı yapcam. Önemini bu akşam anladım :)
keske keske egerolmuşken olduguna degsin diyorsan doğal olsun deme doktora sonrabenim gibi 2. Yi olursun :D cok net bi şekilde istediğin büyüklükleri dr a göstermeye calışm

çoğu arkadaş yazmış zaten baslıkta.boyun kılon gogus cevrenın olculerını yaz ıstersen tahmınler kolaylaşır.cunku ınce bır bayanda 300 cok dolgun dururken.genıs omuzlularda kucuk durabılıyo

ha haa benım başka modelımsın..bende yatana kadar evde camasırımı çıkartamazdım.dumduz tahta gıbı oluyodu.sımdı 15 gun oldu.ıkıde bır çağırıyorum bı baksana .kucukmu yoksa ?gıbı garıp sorular.bıktı bendeen.kocaman meme ıste daha ne ıstıon dıyo.(295 cc benımkılerde)
Aynen aynen napalım sonradan olunca böyle oluyor demekki :KK31:

Cnm aslında sende foto koysan en azından daha net cevaplar alırsın senin seçiminde kolaylasir

Canım izlemeye aldım seni. Sen de beni izlemeye alır mısın? Fotoğrafına bakmak isterim. Şu an 300 cc kesin gözüyle bakıyor gibiyim ama 325 cc düşünebilir miyim bilmiyorum. Forumdaki arkadaşlardan araştırıyorum dünden beri.

keske keske egerolmuşken olduguna degsin diyorsan doğal olsun deme doktora sonrabenim gibi 2. Yi olursun :KK70: cok net bi şekilde istediğin büyüklükleri dr a göstermeye calışm
Canım sen kaç cc yaptırdın ki ?
Yuvarlak-damla ?
Meme altı kesi - koltuk altı kesi ?
Doktorun kimdi?

Yuvarlak-damla ?
Doktorun kimdi?

ben seni izlemeye aldım canım, şu anki halleri var benimkilerin foto albümümde.. sen de beni izlemeye alırsan karşılıklı fikir alışverişi yapabiliriz mevcut hallerini..

çoğu arkadaş yazmış zaten baslıkta.boyun kılon gogus cevrenın olculerını yaz ıstersen tahmınler kolaylaşır.cunku ınce bır bayanda 300 cok dolgun dururken.genıs omuzlularda kucuk durabılıyo
Canım güncel ölçülerim, az önce ölçtüm. Göğüs altı 76.5 cm , göğüs 83 cm.
Boyum ise 166, kilom 55.

Yuvarlak-damla ?
Doktorun kimdi?
Benim ilki 300-325 cc yuvarlak moderate plus tı ikincisi 350-375 yuvarlak high profil doktorum Alpaslan Topçu meme altı kesisi

keske keske fotolarıma bak ilk amelyatada ikinci amelyat fotolarınada ikisindede duruş iyi ama büyüklük hangisi senin idealine yakın az cok anlayabilirsin iki çeşit cc ve iki çeşit profil görcen aynı memeden :)))

keske keske fotolarıma bak ilk amelyatada ikinci amelyat fotolarınada ikisindede duruş iyi ama büyüklük hangisi senin idealine yakın az cok anlayabilirsin iki çeşit cc ve iki çeşit profil görcen aynı memeden :)))

canım seni izlemeye aldım, şu anki hallerime bakabilirsin göğüslerimin. 300-350 aralığında gidip geliyorum ben de, senin 2 farklı sonuca bakıp ne istediğimi daha iyi algılayabilirim.. beni de izleyebilir misin? ne zor işmiş yahu bu süreç

Merhaba ben de meme protezi düşünüyorum. Hem standart hem yüksek tip protez takıldığı icin cok merak ettim, ben de görebilir miyim, sizi izlemeye aldım. Yaklaşık bir aydır gece gündüz forumu okuyorum. Korkuyorum, kafam karışıyor. Yaptırıp pisman olmaktan korkuyorum. Büyük durma ihtimalinden. Okudukça okudukça ripling, memede hissizlik gibi seyleri tedirgin oluyorum ama bir yandan da memelerimden memnun değilim. Dogum sonrası formunu kaybedip balon gibi boşaldı. :-(

canım seni izlemeye aldım, şu anki hallerime bakabilirsin göğüslerimin. 300-350 aralığında gidip geliyorum ben de, senin 2 farklı sonuca bakıp ne istediğimi daha iyi algılayabilirim.. beni de izleyebilir misin? ne zor işmiş yahu bu süreç
izlemeye aldım seni göğüs yapın cok güzel görünüyor bence tabi bilemiyorum bi dr için yorum ne olur 350 high yaptırırsan benim sag mememden az daha büyük olabilir tabi bu protezin nereye yerleştirileceğinede baglı benim ki dual plan

Back