Ca
canım çok beğendim gerçekten ..... Beni ne hale soktuğunun farkında değilsinben bu foruma ilk üye olduğumda 300 cc nin adını bile bilmezken, bu harika sonuçları görünce en az 330 demeye başladım Desenize 1 yıl daha burada takıliiiiim 450 cc ile kapatırım galiba
dogru bi fikir değişimi canım kesinlikle min 325 olmalıBen de tboz'un fotograflarını görmeden kesinlikle 300 altı düşünüyordum. Görünce fikrimi değiştirdim. :)
çok haklısın ikcan da sendemi 2.yi düşünüonyada benım gıbı ıkıncıyı olmayı dusunursun :)) dimitboz
izlemeye aldım seni bakabilirsn S sacrificeeAyni seyleri ben de yasiyorum ama bir yandan da olmak istiyorum bilmiyorum nasil olacaaaak :) ben de bakabilir miyim tboz?
Tesekkuler canim :)
Ben dr araştırmadan amelyat oldum :) daha fazla düşünme ve git görüş bian önce ol artıkKizlar ben hala doktor konusun da cok kararsizim napicam ya bi sey soyleyin. Siz nasil karar verdiniz ? Benim su an aklimda bulent tekerekoglu var cok begeniorum sonucları ni ve yaptiranlarda memnun artik daha fazla dusunmeyip randevumu alsam
Haklısın özellikle senin şuanki haline benzer amelyatlar yapmış dr ları bulmaya calış ve onların sonucuna bak bence ve karar ver ona göre cnmCnm bende sorun gogsum un arasinda cukur var pectus excavatum ondan sonuçundan korkuyorum iyi bi doktor olsun istiyorum sonucta sorunlu bi gogus kafesi var
bu gıdısle oyle gıbı cnm yaayada benım gıbı ıkıncıyı olmayı dusunursun :)) dimitboz
Bi at bekle bakalım eğer kesin olmaya karar verirsen beklemek cok zor gercektenbu gıdısle oyle gıbı cnm yaa
Canım forumda K KALEM1981 adlı bi arkadaşımız var, 6 yıl evvel yaptırmış.aynı sıkıntı onda da varmış.şimdi ki sonucundan çok memnun.onun konusuna bi bak derim.sanırım Naci Çelik adında bi Dr yapmıştı. Hatta birçok ameliyatla düzelecek bi sorunu sadece damla silikonla çözmüştü.okuduklarımdan aklımda kalanlar bunlar.Cnm bende sorun gogsum un arasinda cukur var pectus excavatum ondan sonuçundan korkuyorum iyi bi doktor olsun istiyorum sonucta sorunlu bi gogus kafesi var
Prof.Dr.Ufuk Bilkay'la görüşmeni tavsiye ediyorum.Gerçekten bilgili ve deneyimli.5 ay önce meme büyütme operasyonu geçirdim.Ben 52 yaşındayım.O kadar doğal oldu ki kimse anlamadı.Geçmiş olsun canım...Cnm bende sorun gogsum un arasinda cukur var pectus excavatum ondan sonuçundan korkuyorum iyi bi doktor olsun istiyorum sonucta sorunlu bi gogus kafesi var
Evt cnm biliorum okudum konusunu ve cok sasirmistim cunku bn hic onemsemiyordum yani bi sikinti olcagini dusunmuyordum ama arkadasi okuduktan sonra biraz korktum bn de tek bi amelyat istiyorum onun icin doktor secimi onemliCanım forumda K KALEM1981 adlı bi arkadaşımız var, 6 yıl evvel yaptırmış.aynı sıkıntı onda da varmış.şimdi ki sonucundan çok memnun.onun konusuna bi bak derim.sanırım Naci Çelik adında bi Dr yapmıştı. Hatta birçok ameliyatla düzelecek bi sorunu sadece damla silikonla çözmüştü.okuduklarımdan aklımda kalanlar bunlar.
Canım benim de göğüs kafesimde aynı durum var sanırım. Ferruh Bingül " hafif güvercin göğüs kafesi durumu var sende" demişti. Ben o zamana kadar farkında bile değildim..Evt cnm biliorum okudum konusunu ve cok sasirmistim cunku bn hic onemsemiyordum yani bi sikinti olcagini dusunmuyordum ama arkadasi okuduktan sonra biraz korktum bn de tek bi amelyat istiyorum onun icin doktor secimi onemli
ya ne güzel 3500 e yaptırmışsın . ben istanbulda bir bayan buldum 8000 den aşağı olmaz diyorlarCanm ben martın 25 de ameliyat oldum silikona 1500 hastaneye 1600 ve ekstra larıyla 3500 toplam denizli devlet hastanesinde fazlıcengiz bayrama ameliyat oldum hem dikleştirme hem.protez memnunum yerine oturmaya başladı
canım ben de aylin hanımda karar kıldım bayan olduğu için . sen görüştün mü son durumun nedir?deniz nasıl ağrıların geçti mi? 45 gün olmuş maşallah artık epey normal görüntüsüne kavuşmuştur diye düşünüyorum :) ne kadar güzel ya inşallah ben de 2 3 ay içinde ameliyat olmuş olurum... aylin hanımla görüşmeye gideceğim ben de yarın.
bu arada birbirimizi izliyoruz ancak ben hala fotoğrafları göremiyorum hiç anlamadım...
dokumuz var mı nasıl anlarız?dokun falan var mı canım senin, ne durumda göğüslerin. doktorla görüşmeden önce araştırma yapmak çok faydalı oluyor, ben başta hiçbir şey bilmiyorken burayı ve yabancı kaynakları okuyarak baya bilgi sahibi oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?