Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

mutluluk2015 çoookk tşk ederim cnm senin memeleri kk da ki memeliler dört gözle bekliyoruz ben zaten buraya üye oldugum için bana küçük geldi en son 375 cc de kaldım arttıra arttıra

Kizlar ben hala doktor konusun da cok kararsizim napicam ya bi sey soyleyin. Siz nasil karar verdiniz ? Benim su an aklimda bulent tekerekoglu var cok begeniorum sonucları ni ve yaptiranlarda memnun artik daha fazla dusunmeyip randevumu alsam

Kizlar ben hala doktor konusun da cok kararsizim napicam ya bi sey soyleyin. Siz nasil karar verdiniz ? Benim su an aklimda bulent tekerekoglu var cok begeniorum sonucları ni ve yaptiranlarda memnun artik daha fazla dusunmeyip randevumu alsam
Ben dr araştırmadan amelyat oldum :) daha fazla düşünme ve git görüş bian önce ol artık

Cnm bende sorun gogsum un arasinda cukur var pectus excavatum ondan sonuçundan korkuyorum iyi bi doktor olsun istiyorum sonucta sorunlu bi gogus kafesi var

Cnm bende sorun gogsum un arasinda cukur var pectus excavatum ondan sonuçundan korkuyorum iyi bi doktor olsun istiyorum sonucta sorunlu bi gogus kafesi var
Haklısın özellikle senin şuanki haline benzer amelyatlar yapmış dr ları bulmaya calış ve onların sonucuna bak bence ve karar ver ona göre cnm

Canım forumda K KALEM1981 adlı bi arkadaşımız var, 6 yıl evvel yaptırmış.aynı sıkıntı onda da varmış.şimdi ki sonucundan çok memnun.onun konusuna bi bak derim.sanırım Naci Çelik adında bi Dr yapmıştı. Hatta birçok ameliyatla düzelecek bi sorunu sadece damla silikonla çözmüştü.okuduklarımdan aklımda kalanlar bunlar.

Prof.Dr.Ufuk Bilkay'ı tavsiye ediyorum.5 ay önce meme büyütme operasyonu geçirdim.52 yaşındayım.O kadar doğal oldu ki kimse anlamadı.Hiç düşünme canım ben çok araştırdım.

Prof.Dr.Ufuk Bilkay'la görüşmeni tavsiye ediyorum.Gerçekten bilgili ve deneyimli.5 ay önce meme büyütme operasyonu geçirdim.Ben 52 yaşındayım.O kadar doğal oldu ki kimse anlamadı.Geçmiş olsun canım...

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım sayılır.. bende bu durumdan muzdaripim (( trabzonda okuyrm seneye çalısıp para kazanıp bende estetik yaptırmak istiyorumm ama burda bayan bir doktor bulamadım aranızda trabzondan katılan var mıı ?

Evt cnm biliorum okudum konusunu ve cok sasirmistim cunku bn hic onemsemiyordum yani bi sikinti olcagini dusunmuyordum ama arkadasi okuduktan sonra biraz korktum bn de tek bi amelyat istiyorum onun icin doktor secimi onemli

Evt cnm biliorum okudum konusunu ve cok sasirmistim cunku bn hic onemsemiyordum yani bi sikinti olcagini dusunmuyordum ama arkadasi okuduktan sonra biraz korktum bn de tek bi amelyat istiyorum onun icin doktor secimi onemli
Canım benim de göğüs kafesimde aynı durum var sanırım. Ferruh Bingül " hafif güvercin göğüs kafesi durumu var sende" demişti. Ben o zamana kadar farkında bile değildim..

Canm ben martın 25 de ameliyat oldum silikona 1500 hastaneye 1600 ve ekstra larıyla 3500 toplam denizli devlet hastanesinde fazlıcengiz bayrama ameliyat oldum hem dikleştirme hem.protez memnunum yerine oturmaya başladı
ya ne güzel 3500 e yaptırmışsın . ben istanbulda bir bayan buldum 8000 den aşağı olmaz diyorlar

canım ben de aylin hanımda karar kıldım bayan olduğu için . sen görüştün mü son durumun nedir?

dokumuz var mı nasıl anlarız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…