cnm hayırlı olsun dıyelım sımdıden ozaman...bende 15 gun once oldum antalyada.doktorun kımMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum:))veee bu pazartesi antalyada ameliyat oluyorum ve cook heyrcanliyim birazda korkuyorum(deneyimleri burada paylasacagim.
Olan arkadaslardan da moral bekliyorum kas alti cok agriyor diyorlar...ne diyorsunu?
ha haa benım başka modelımsın..bende yatana kadar evde camasırımı çıkartamazdım.dumduz tahta gıbı oluyodu.sımdı 15 gun oldu.ıkıde bır çağırıyorum bı baksana .kucukmu yoksa ?gıbı garıp sorular.bıktı bendeen.kocaman meme ıste daha ne ıstıon dıyo.(295 cc benımkılerde)belkide yeni evli olduğumdan dolayi utaniyorum bende ilk yaptrcam dediğimde dalga geçtiğimi sanıyordu sonra ciddiye binince bi şok yaşadı
cnm eger 325-350 cc altı yaptırırsan.aynanın karsısında burun kıvırıp durursun.acıları cektıgıme degmemıs kucuk bunlar dıye.sonra adın gıbı keşke der durursun.ıyı dusun.ınternetten foto bul doktora aynı böyle ıstıyorum de.Tamam canım, sanırım evet. Ben başka doktorlarla da acilen randevu alıp görüşeyim. Yoksa karar veremeyecem, içim çok huzursuzBana da 270 cc az geldi. Bilemiyorum...
Canım şu an ben de tam bunun araştırması içindeydim :) Arkadaşların fotoğraflarını inceleyip, istediğim büyüklüğü anlamaya çalışıyorum. Doktora gösterebilmek için. Ama işte bazı arkadaşlar kaç cc taktırmış, bakayım derken yorumlar içinde kayboluyorum. Kimininse albüm başlığında bilgileri var. Görünce rahatlıyorum :) Ameliyat olursam, operasyon bilgilerini albüm başlığı yapcam. Önemini bu akşam anladım :)cnm eger 325-350 cc altı yaptırırsan.aynanın karsısında burun kıvırıp durursun.acıları cektıgıme degmemıs kucuk bunlar dıye.sonra adın gıbı keşke der durursun.ıyı dusun.ınternetten foto bul doktora aynı böyle ıstıyorum de.
Canım şu an ben de tam bunun araştırması içindeydim :) Arkadaşların fotoğraflarını inceleyip, istediğim büyüklüğü anlamaya çalışıyorum. Doktora gösterebilmek için. Ama işte bazı arkadaşlar kaç cc taktırmış, bakayım derken yorumlar içinde kayboluyorum. Kimininse albüm başlığında bilgileri var. Görünce rahatlıyorum :) Ameliyat olursam, operasyon bilgilerini albüm başlığı yapcam. Önemini bu akşam anladım :)
çoğu arkadaş yazmış zaten baslıkta.boyun kılon gogus cevrenın olculerını yaz ıstersen tahmınler kolaylaşır.cunku ınce bır bayanda 300 cok dolgun dururken.genıs omuzlularda kucuk durabılıyoCanım şu an ben de tam bunun araştırması içindeydim :) Arkadaşların fotoğraflarını inceleyip, istediğim büyüklüğü anlamaya çalışıyorum. Doktora gösterebilmek için. Ama işte bazı arkadaşlar kaç cc taktırmış, bakayım derken yorumlar içinde kayboluyorum. Kimininse albüm başlığında bilgileri var. Görünce rahatlıyorum :) Ameliyat olursam, operasyon bilgilerini albüm başlığı yapcam. Önemini bu akşam anladım :)
Aynen aynen napalım sonradan olunca böyle oluyor demekkiha haa benım başka modelımsın..bende yatana kadar evde camasırımı çıkartamazdım.dumduz tahta gıbı oluyodu.sımdı 15 gun oldu.ıkıde bır çağırıyorum bı baksana .kucukmu yoksa ?gıbı garıp sorular.bıktı bendeen.kocaman meme ıste daha ne ıstıon dıyo.(295 cc benımkılerde)
Cnm aslında sende foto koysan en azından daha net cevaplar alırsın senin seçiminde kolaylasirCanım şu an ben de tam bunun araştırması içindeydim :) Arkadaşların fotoğraflarını inceleyip, istediğim büyüklüğü anlamaya çalışıyorum. Doktora gösterebilmek için. Ama işte bazı arkadaşlar kaç cc taktırmış, bakayım derken yorumlar içinde kayboluyorum. Kimininse albüm başlığında bilgileri var. Görünce rahatlıyorum :) Ameliyat olursam, operasyon bilgilerini albüm başlığı yapcam. Önemini bu akşam anladım :)
Canım izlemeye aldım seni. Sen de beni izlemeye alır mısın? Fotoğrafına bakmak isterim. Şu an 300 cc kesin gözüyle bakıyor gibiyim ama 325 cc düşünebilir miyim bilmiyorum. Forumdaki arkadaşlardan araştırıyorum dünden beri.cnm eger 325-350 cc altı yaptırırsan.aynanın karsısında burun kıvırıp durursun.acıları cektıgıme degmemıs kucuk bunlar dıye.sonra adın gıbı keşke der durursun.ıyı dusun.ınternetten foto bul doktora aynı böyle ıstıyorum de.
Canım albüm oluşturdum, şu anki halim var fotoğraf olarak. İzlemeye alıyorum seni, yorum yaparsan sevinirim. Sen de beni izler misin?Cnm aslında sende foto koysan en azından daha net cevaplar alırsın senin seçiminde kolaylasir
Canım sen kaç cc yaptırdın ki ?keske egerolmuşken olduguna degsin diyorsan doğal olsun deme doktora sonrabenim gibi 2. Yi olursun cok net bi şekilde istediğin büyüklükleri dr a göstermeye calışm
Canım sen kaç cc yaptırdın ki ?
Yuvarlak-damla ?
Meme altı kesi - koltuk altı kesi ?
Doktorun kimdi?
Canım güncel ölçülerim, az önce ölçtüm. Göğüs altı 76.5 cm , göğüs 83 cm.çoğu arkadaş yazmış zaten baslıkta.boyun kılon gogus cevrenın olculerını yaz ıstersen tahmınler kolaylaşır.cunku ınce bır bayanda 300 cok dolgun dururken.genıs omuzlularda kucuk durabılıyo
Benim ilki 300-325 cc yuvarlak moderate plus tı ikincisi 350-375 yuvarlak high profil doktorum Alpaslan Topçu meme altı kesisiCanım sen kaç cc yaptırdın ki ?
Yuvarlak-damla ?
Meme altı kesi - koltuk altı kesi ?
Doktorun kimdi?
keske fotolarıma bak ilk amelyatada ikinci amelyat fotolarınada ikisindede duruş iyi ama büyüklük hangisi senin idealine yakın az cok anlayabilirsin iki çeşit cc ve iki çeşit profil görcen aynı memeden :)))
Merhaba ben de meme protezi düşünüyorum. Hem standart hem yüksek tip protez takıldığı icin cok merak ettim, ben de görebilir miyim, sizi izlemeye aldım. Yaklaşık bir aydır gece gündüz forumu okuyorum. Korkuyorum, kafam karışıyor. Yaptırıp pisman olmaktan korkuyorum. Büyük durma ihtimalinden. Okudukça okudukça ripling, memede hissizlik gibi seyleri tedirgin oluyorum ama bir yandan da memelerimden memnun değilim. Dogum sonrası formunu kaybedip balon gibi boşaldı. :-(keske fotolarıma bak ilk amelyatada ikinci amelyat fotolarınada ikisindede duruş iyi ama büyüklük hangisi senin idealine yakın az cok anlayabilirsin iki çeşit cc ve iki çeşit profil görcen aynı memeden :)))
izlemeye aldım seni göğüs yapın cok güzel görünüyor bence tabi bilemiyorum bi dr için yorum ne olur 350 high yaptırırsan benim sag mememden az daha büyük olabilir tabi bu protezin nereye yerleştirileceğinede baglı benim ki dual plancanım seni izlemeye aldım, şu anki hallerime bakabilirsin göğüslerimin. 300-350 aralığında gidip geliyorum ben de, senin 2 farklı sonuca bakıp ne istediğimi daha iyi algılayabilirim.. beni de izleyebilir misin? ne zor işmiş yahu bu süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?