Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

evet ya bu forum olmasa ben napardım hiç bilmiyorum. mümkün değil doktor bulamazdım mümkün değiiil.

kızlar şimdi aylin bilgin karabulut hanımla olan görüşmemi anlatayım.

gerçekten çok çok tatlı bir kadın ve asistanı da çok sıcakkanlı canayakın. ben açıkçası görüşmeye gittiğimde çok gergindim, bilmiyırum tabii dışarıdan belli oluyor mudur ancak tavırları beni çok rahatlattı ikisinin de. öyle tatlılar ki insanın konuştukça konuşası geliyor hem asistan ile hem de doktor ile. zaten doktor hanımla yaklaşık 1 saat görüştük ben her şeyi sordum o da bana çeşitli hasta fotoğrafları gösterdi ve her şeye yanıt verdi. aylin hanım bende baya tecrübeli doktormuş hissi uyandırdı ve öyle de zaten gösterdiği ameliyatları da beğndim. pek çoğunun 6 aydan sonraki hali yoktu o yüzden zaman ilerledikçe de daha güzel olur hasta fotoğrafları.

şöyle ki ben minyon yapılı olmama rağmen iri göğüslerim olsun istiyorum ben 350 cc den aşağısını düşünmüyordum ancak aylin hanım 300 ü vücudumun ancak alacağını söyledi. ve genellikle hastaları tercihi ona bırakıyormuş ve gördüğüm kadarıyla gerçekten doğal göğüs yapmayı tercih ediyor hiçbir hastasınınki abartılı büyük çirkin değildi gerçekten güzel ve doğallarsı amcak dediğim gibi ben iri göğüsler istiyorum. bunu söyleyince 300ü deneyeceğini söyledi ama mesela 400ü kesinlikle kesinlikle vücudumun kabul etmeyceğini dikişin kapanmayacağını söyledi. eğer yine de 400de ısrar edersem önce 300 koyarım birkaç geçtikten sonra tekrar bir silikon takarım dedi.

bana yöntem olarak kas altı yuvarlak high profil önerdi vücudum bu şekli kaldırırmış. diren kullanmıyormuş ve dikiş ipini de almıyormuş. kendisi iyileşiyor yok oluyormuş.

benim göğüslerimde herhangi bir bozukluk yok hatta şekilli oldukları söylenebilir sadece küçükler. aylin hanım da aynı şekilde göğüs şeklimin dekoltemin olduğunu ancak göğüs dokumun az olduğunu söyledi. benim göğüslerime benzer hasta örnekleri gösterdi ve onlar da yine dekolteye sahip olmuştu. dekolte dediğim de çıplakken birbirine yakın göğüsler ayrık değil. sütyenle kesin çatal oluyordur.

aylin hanımın yanındaki tüm çalışanlar kadın. benim için bu önemli çünkü örtülüyüm ve daha önce refakatçi kaldığımdan biliyorum oda kapısı açık oluyor ve çatkapı erkek hasta bakıcıları giriyor ben biraz rahatsız oluyorum açıkçası. herkesin kadın olması benim için bulunmaz nimet. ancak aylin hanım yüksek bir fiyat verdi ben de onu karşılayabilir miyim bilmiyorum bu yaz olup kurtulmak istiyordum anxak bu fiyata kasım gibi anca ameliyat olabilirim..

şimdilik aklıma bu kadar geldi. sorusu olan sorabilir :))

canım hayırlı olsun insallah en doğru kararı verirsin.

Ctesi sabahı ilk görüşme için randevu aldım zekeriya bey'den :) çok heyecanlıyım inşallah görüşme çok faydali ve olumlu geçer.. zekeriya beyle ilgili güzel şeyler okumuştum burda ama o kadar çok yorum okudumki kimler onun hastasiydi unuttum ne yazikki :s zekeriya beyin hastasi olan arkadaşlar sizlerin süreciniz nasıl geçiyor? Bir de telefonda heyecandan muayenenin ucretli olup olmadığını sormayi unuttum arkadaşlar bilen var mi ??

canım bence ara sor ne olur ne olmaz. acaba fiyatı ne kadardır zekeriya beyin. istanbul doktorları daha pahalı sanki

canım inşallah en hayırlı kararı verirsin doktorla ilgili.. ben de zekeriya beyden randevu aldım ön görüşme için aylin hn da aklımdaki isimlerden bi tanesi.. Görüşme için kolay randevu alabildin mi cnm yani yakın tarihe hemen veriyorlar mı? Bir de yüksek bi fiyat verdi demişsin ama ne kadar dedi cnm?

canım bence ara sor ne olur ne olmaz. acaba fiyatı ne kadardır zekeriya beyin. istanbul doktorları daha pahalı sanki

sitede okuduklarımdan yanlış hatırlamıyorsam ameliyat ücreti yaklaşık 6ooo gibiydi.. Ama yarın arayıp ön görüşmenin ücretli olup olmadığını sorup emin olsam daha iyi olacak dediğin gibi :) Bir de Aylin hn il görüşme için herhangi bir ücret aldı mı?

evet hemen verdiler bana yakın bir tarihe. aradıktan bir hafta kadar sonra görüşmeye gittim yeri de kolay zincirlikuyudan levente giderken. ben hep oralarda olduğum için benim çok işime geldi.

fiyatı özel mesajla atıyorum canım

yok, aylin hanımı muayenesi ücretsiz tamamen. dediğim gibi bir saat de konuştuk o anlattı ben dinledim hiç öyle hemen bitirelim gidelim gibi bir davranışı yoktu çok sıcaktı gerçekten

Hayirlisi canim benim doktorumun soyledigine gore gogus alti yapildigi zaman dikislerin tutmayacagi icin buyuk protez koyamiyorlarmis oyuzden ferruh bey genelde koltuk altini daha avantajli buldugunu soylemisti

Canım yazayım mı burdan doktor adını bilemedim. Reklam olmasa mı ki :)

Tamam canım, sanırım evet. Ben başka doktorlarla da acilen randevu alıp görüşeyim. Yoksa karar veremeyecem, içim çok huzursuz Bana da 270 cc az geldi. Bilemiyorum...

MİNAM84 canım seni izlemeye alıyorum. Fotoğraflarıma bakıp yorum yapabilir misin büyüklüğü hakkında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…