Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba ben pazartesi ameliyat olucam:)yeni uyeyim fotolarinizi gormek istoyorum ama nasil bakabilirim:(bilmiyorum takipmi etmeliyim sizi

Tamam canım, sanırım evet. Ben başka doktorlarla da acilen randevu alıp görüşeyim. Yoksa karar veremeyecem, içim çok huzursuz :KK43: Bana da 270 cc az geldi. Bilemiyorum...
canım benim doktorum da büyükbir protez önermedi bir de fiyat yüksek olduğu için kafamda çekinceler oluştu ve açıkçası çok gerildim. yaptırmışken büyük olsun istiyorum hayalim bu çünkü. bence iri göğüs güzel duruyor abuk durmuyor bana kalırsa. başka doktorlarla görüşmekte fayda var.

Merhaba ben pazartesi ameliyat olucam:)yeni uyeyim fotolarinizi gormek istoyorum ama nasil bakabilirim:KK43:bilmiyorum takipmi etmeliyim sizi
Hayirli olsun canim eger foto gormek istiyorsan sende album yapip su anki gogus resimlerini eklemelisin ki bizde guvenelim canim. Malum fake uye cikabiliyor
Album yaparken de izlediklerim ve beni izleyen ayarini unutmaki sadece sectiklerin gorebilir ;)

Önceden küçük geliyordu ama gözüm doymamış o zamanlar sanırım :) smdi iyiki 325 olmuş diyorum resmleri ne baktm neredeyse ayniymisiz yaptırmadan önce. suan çoook memnunum tabi biraz sertlik var ama oda zamanla yumusycak. Foto attım özelden bak cnm

canım 325 olmuş ama çok dolgun görünüyor kesinlikle küçük falan değil çok güzel olmuş ben de çok beğendimburdan da tekrar söyliyim. ben 325 i küçük olur sanıyordum ama benimkilrr senim gibi olsa daha ne isterim ki :KK49:

canım 325 olmuş ama çok dolgun görünüyor kesinlikle küçük falan değil çok güzel olmuş ben de çok beğendimburdan da tekrar söyliyim. ben 325 i küçük olur sanıyordum ama benimkilrr senim gibi olsa daha ne isterim ki :KK49:

Teşekkür ederim canım inş snnkilerde istediğin gibi olurlar

Tsk bebegim burda hep yukardaydi cogu arkadasinki gozum onlara alismis doktorums bunlar niye yukarda deyiller demistim :KK66: :KK66:
Bende ilk yapıldıklarında yukarda olmamalarına şaşırmış ve sevinmiştim:)ferruh beye de söylemiştim,çok daha yukarıda olmalarını beklemiştim,tahminimden çok daha güzeller diye:)

Back