Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar ben de aylin hanımla görüştüm çok olumlu geçti yarın ya da çarşamba uzun uzun anlatıcam yarın misafirim gelcek de yemek yapmam lazım şimdi

Saol canim ama pek kaynasamadik yaa biz bunlarla biz derken kocam ve ben bunlarda memisler
Evet canım, benim eşim de bi kere" yaptırma bence, ben alışamam belki , 1 tane olsa neyse , bi de 2 tane birden, zor olur." Demişti.Ben de " istersen bu yıl sağdakini seneye de soldakini yaptıriiim.şok olmayasın kocacııım..." Demiştim

Hahhah iimis bende ruya gormustum sadce 1 tanesini yaptirmisim diyorumki param olunca digerinide yaptircam valla ikisi bir arada agir mi geldi neee

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum:))veee bu pazartesi antalyada ameliyat oluyorum ve cook heyrcanliyim birazda korkuyorum(deneyimleri burada paylasacagim.
Olan arkadaslardan da moral bekliyorum kas alti cok agriyor diyorlar...ne diyorsunu?

valla gecenin bu saatinde damla mı yuvarlak mı tartışmalarına daldım, gerim gerim gerildim. ay Allah selamet versin, çok dua ettim inşallah doğru karar veririm sorunsuz hallederim şu işi. çok zor çok
Merhaba bende ayni kararsizligi yasadim ve dr um bu konuda yonlendirdi hangisinin meme yapiniza gore daha dogal duracagini soyluyor zaten.ben damla(anatomik)sectim ikisininde cok turü var ama mentor markada yuvarlakımsı bir damla modeli var yapilan hastalari gordum mukkemmel gorunuyor bizde dr umla ona karar verdik...ama meme dokunuz ve capi ile cok ilgili...umarim en iyisi olur:)))

1 hafta sonra ameliyatım oluyorum...10 aylik bir kızım var:))esim ve annem destek olacak ama hala tedirginliklerim var ne kadar sure kizimi kucagima alamicam acaba?herkes farkli bir sey soyluyor yasayan arkadaslar bilgi lutfen...
Daha sonra yaptiracaktim ama cesaretimi kaybederim diye korktum ve dr uma cok guvendim...
Bilgi verirseniz coook sevinirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…