Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

C
canım ben ameliyat henüz olmadım ama, burada bayaaa bilgilendim 1- ağrı ve gerginlik hissi yaşayacaksın,2- kolların zor hareket edecek, 3- sırt üstü oturur pozisyonda yatmaktan sırtın ağrıyacak ,4- allahım çok pişmanım keşke olmasaydım diyeceksin( ilk günler),5- bantlar alerji yapabilecek,6- nefes alırken zorlanacaksın,7- dünyalar tatlısı kızını biraz kucağına alamayacaksın..........AMA ZAMAN GEÇINCE ALDIĞIM EN IYI KARARDI DİİİCEKSİN

Canım belki çok rahat bi süreç geçireceksin ama aşağı yukarı seni bekleyenler bunlar... İnşallah çoook rahat atlatırsın, şimdiden çoook geçmiş olsun.

herkese selam. internette araştırma yaparken bir şey farkettim ben.

''mod plus profile'' görsellerine baktıkça aklım daha çok bu profile kayıyor benim..

herkese selam. internette araştırma yaparken bir şey farkettim ben.

''mod plus profile'' görsellerine baktıkça aklım daha çok bu profile kayıyor benim..
Canım benimkiler mod plus.doğallığından,duruşundan çok memnunum ama bazen high olsalar nasıl olurdu diye de düşünüyorumdoktorum bana high önermişti ama eşim daha doğal duracaklarını düşünerek mod plus olmasını istedi.bende onu kırmadım:)

canım senin sonuçlarını görmüştüm ben ekliydik bi ara. çok güzeldi seninkiler de. ben şu anki göğüslerimi koydum geçen gün, normal hali yandan bakınca biraz yukarıda duruyo benimkiler hani high profile taktırınca iyice yukarıda dururlar diye korkuyorum seni izleyim bak bi benimkilere

Tekrar izlemeye alıyorum seni canım.kusura bakma.bir ara erkek üyeler yüzünden resim koymayanları izlemeden çıkarmıştım.

canım ne güzel açıklamışsın..bisey ekliycem sadece arkadaş benim gibi takıntılı ve degisime ve yeniliğe kapalıysa alışma sürecide sıkıntılı gecebilir..bunlar benim degil ,bunlar yabancı bisey bunlar yapay bişey vs

2-3 ay geçsin,onlar artık senin gerçek memen olacak

Canım izliyorum ama resmleri mi kaldırdım özelden atablrm sana
Hmm bende izlemiyor sun sandım canım tamam olur canjm sen biraz küçük gibi diyordn canım ne oldu fikrin değiştimi ya bende 325 350 arasın da kaldım 325 olursa sonra küçük dermiyim acaba ya 350 yaptırsam çok büyük dermiyim öf böyle kafam çok karıştı işte senin doku varmiydi bide canım benim suanki hali var bi bak istersen aynı mı acaba

Önceden küçük geliyordu ama gözüm doymamış o zamanlar sanırım :) smdi iyiki 325 olmuş diyorum resmleri ne baktm neredeyse ayniymisiz yaptırmadan önce. suan çoook memnunum tabi biraz sertlik var ama oda zamanla yumusycak. Foto attım özelden bak cnm

Baktım canım bence de çok ii suan ideal ya bende ole çok büyük olsun istemiyorum doğal dursun yani sütyensiz nasıl peki daha mı küçük yoksa aynı mı fark olmuyo dimi benim için önemli olan o sanırım ya walla ole sürekli sütyen takan biri olmadığım için ewe gelir gelmez çıkarıyorum zaten bişe yok belki olunca one doğru ağırlık olabilir omuzlarda ayyy bide sarkar mi acaba bedensiz

Cnm ben yaptırmadan önce esimden utaniyodum küçük diye evde sutyenle dolaşıyordum ama şimdi eve girdiğim gibi sutyeni çıkarıyorum ilk korseyi cikardigimda ağırlık olduğunu hissediyodum ama smdi sanki hep oncedende benimlermis gibi hiç fark hissetmiyorum

Bende ilk evlendiğim de oylediydim canjm çok utanıyordum ama şimdi hiç çekinmiyorm zaten adam korkusundan bişe diyemiyor hemen yaptiracam diye heralde şaka yaptığımı saniyor meme konusunda hiç açmıyor konuyu

belkide yeni evli olduğumdan dolayi utaniyorum bende ilk yaptrcam dediğimde dalga geçtiğimi sanıyordu sonra ciddiye binince bi şok yaşadı

belkide yeni evli olduğumdan dolayi utaniyorum bende ilk yaptrcam dediğimde dalga geçtiğimi sanıyordu sonra ciddiye binince bi şok yaşadı
Bizde de aynı şeyler yaşanacak eminim şimdiden olmayan meme için görünüyor diye önümü cekistiriyo olunca ne yapar bilmiyorum çarşaf falan alır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…