- 2 Mayıs 2015
- 124
- 80
- 18
yaz cnmC
Cnm.sıkıntı yok sen bilrsin diger arkadaşlar bayan oldugumu. Biliyır eşimden.dolayı
Yükleyemiyrm istersen özele yazaym vatsap nodan bakabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaz cnmC
Cnm.sıkıntı yok sen bilrsin diger arkadaşlar bayan oldugumu. Biliyır eşimden.dolayı
Yükleyemiyrm istersen özele yazaym vatsap nodan bakabilirsin
Canım harika olmuşlarYa kizlar 5 hafta oldu bugun kiyafetliyken ii guzel ama ciplak haline hala alisamadim tedirginligimi rahatsizligimi esimde anliyor oda cok ilgili degil anlasamicakmiyim ben bu memislerle?
Saol canim ama pek kaynasamadik yaa biz bunlarla biz derken kocam ve ben bunlarda memislerCanım harika olmuşlar![]()
Saol canim herkesin kandili mubarek tum dualari kabul olsun insallahKızlar KANDILIMIZ KUTLU OLSUN![]()
Saol canim herkesin kandili mubarek tum dualari kabul olsun insallah
Ya kizlar 5 hafta oldu bugun kiyafetliyken ii guzel ama ciplak haline hala alisamadim tedirginligimi rahatsizligimi esimde anliyor oda cok ilgili degil anlasamicakmiyim ben bu memislerle?
Evet canım, benim eşim de bi kere" yaptırma bence, ben alışamam belki , 1 tane olsa neyse , bi de 2 tane birden, zor olur." Demişti.Saol canim ama pek kaynasamadik yaa biz bunlarla biz derken kocam ve ben bunlarda memisler![]()
Insallah cnm ama keske kisin yaptirsaymisim bu donemler daha rahat geccekti sanki simdi evin icinde surekli meydandalar bende inceliyorum haliyle; ))daha bir ay olmuş bence 3 aya tamamen normale dönerler sıkıntı kalmaz inşallahhhh :)
Hahhah iimis bende ruya gormustum sadce 1 tanesini yaptirmisim diyorumki param olunca digerinide yaptircam valla ikisi bir arada agir mi geldi neeeEvet canım, benim eşim de bi kere" yaptırma bence, ben alışamam belki , 1 tane olsa neyse , bi de 2 tane birden, zor olur." Demişti.Ben de " istersen bu yıl sağdakini seneye de soldakini yaptıriiim.şok olmayasın kocacııım..." Demiştim
![]()
Seninkiler gayet güzel,ben çok beğenmiştim.boşuna üzme kendini canım.Ya kizlar 5 hafta oldu bugun kiyafetliyken ii guzel ama ciplak haline hala alisamadim tedirginligimi rahatsizligimi esimde anliyor oda cok ilgili degil anlasamicakmiyim ben bu memislerle?
Saol canim erken bu kani icin belki ama sanki yapaylik kalicakmis gibi bide altlarda hissediyorum ya benimseyemedim henuz ama cikartcak halim yok tabi beklemeye devamSeninkiler gayet güzel,ben çok beğenmiştim.boşuna üzme kendini canım.
kendim gibi biri daha varmış burdaSaol canim erken bu kani icin belki ama sanki yapaylik kalicakmis gibi bide altlarda hissediyorum ya benimseyemedim henuz ama cikartcak halim yok tabi beklemeye devam)
Merhabalar...az önce uye oldum bu konuya yorum yapmak istiyorum ama sadece cevaplayı buldumdaha bir ay olmuş bence 3 aya tamamen normale dönerler sıkıntı kalmaz inşallahhhh :)
Merhaba bende ayni kararsizligi yasadim ve dr um bu konuda yonlendirdi hangisinin meme yapiniza gore daha dogal duracagini soyluyor zaten.ben damla(anatomik)sectim ikisininde cok turü var ama mentor markada yuvarlakımsı bir damla modeli var yapilan hastalari gordum mukkemmel gorunuyor bizde dr umla ona karar verdik...ama meme dokunuz ve capi ile cok ilgili...umarim en iyisi olur:)))valla gecenin bu saatinde damla mı yuvarlak mı tartışmalarına daldım, gerim gerim gerildim. ay Allah selamet versin, çok dua ettim inşallah doğru karar veririm sorunsuz hallederim şu işi. çok zor çok![]()
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum:))veee bu pazartesi antalyada ameliyat oluyorum ve cook heyrcanliyim birazda korkuyorum(deneyimleri burada paylasacagim.
Olan arkadaslardan da moral bekliyorum kas alti cok agriyor diyorlar...ne diyorsunu?