Bide ben sigara kullanıyorum ameliyatta risk olur mu bu?
İzlememi isteyen ve özelden mesaj atan arkadaşlar, resmi olmayan, estetikten önceki hallerini yüklemeyen arkadaşları izlemiyorum, bilginize.
İzlememi isteyen ve özelden mesaj atan arkadaşlar, resmi olmayan, estetikten önceki hallerini yüklemeyen arkadaşları izlemiyorum, bilginize.
Sağol canım , sen oldun mu ameliyat yoksa dha düşünüyo musun?ameliyattan 1 hafta önce falan bırakman lazım diye biliyorum. ameliyat sonrası da bir süre içmemek iyi olurmuş zira sigara kan dolaşımını yavaşlattığı için yaraların iyileşmesini, vücudun kendini onarma süresini geciktiriyor.
Sağol canım , sen oldun mu ameliyat yoksa dha düşünüyo musun?
Cnm.sıkıntı yok sen bilrsin diger arkadaşlar bayan oldugumu. Biliyır eşimden.dolayıİnşallah. Cnm tsk ederim.lakin fotosu olmayan üyeleri izlememe kararı aldım. Kusura bakmayın olurmu. Sahte üyeler yüzünden
Yükleyemiyrm istersen özele yazaym vatsap nodan bakabilirsinİnşallah. Cnm tsk ederim.lakin fotosu olmayan üyeleri izlememe kararı aldım. Kusura bakmayın olurmu. Sahte üyeler yüzünden
Ben de geçtim aslında bu yaz olacam inş bnde büt lerin geçmesini bekliyorum :) dbakırda olacam heralde memorial hastanesindeben düşünme aşamasını geçtim kararımı verdim bu yaz olacağım :) istanbul'da okuyorum, sınavlarım bitsin hemen izmir'e gidip aklımdaki doktorla görüşeceğim. ist'da fikir amaçlı görüşmüştüm bir doktorla zaten.
Ben de geçtim aslında bu yaz olacam inş bnde büt lerin geçmesini bekliyorum :) dbakırda olacam heralde memorial hastanesinde
Sağol inş senin de :)umarım her şey gönlünce olur :)
Sağol inş senin de :)
Canım göğsüm işte küçük bi avuçdokun falan var mı canım senin, ne durumda göğüslerin. doktorla görüşmeden önce araştırma yapmak çok faydalı oluyor, ben başta hiçbir şey bilmiyorken burayı ve yabancı kaynakları okuyarak baya bilgi sahibi oldum.
Canım göğsüm işte küçük bi avuçdoku dediğin o mu?
deniz nasıl ağrıların geçti mi? 45 gün olmuş maşallah artık epey normal görüntüsüne kavuşmuştur diye düşünüyorum :) ne kadar güzel ya inşallah ben de 2 3 ay içinde ameliyat olmuş olurum... aylin hanımla görüşmeye gideceğim ben de yarın.
bu arada birbirimizi izliyoruz ancak ben hala fotoğrafları göremiyorum hiç anlamadım...
deniz nasıl ağrıların geçti mi? 45 gün olmuş maşallah artık epey normal görüntüsüne kavuşmuştur diye düşünüyorum :) ne kadar güzel ya inşallah ben de 2 3 ay içinde ameliyat olmuş olurum... aylin hanımla görüşmeye gideceğim ben de yarın.
bu arada birbirimizi izliyoruz ancak ben hala fotoğrafları göremiyorum hiç anlamadım...
Olur canımevet canım. özelden konuşalım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?