Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bide ben sigara kullanıyorum ameliyatta risk olur mu bu?

ameliyattan 1 hafta önce falan bırakman lazım diye biliyorum. ameliyat sonrası da bir süre içmemek iyi olurmuş zira sigara kan dolaşımını yavaşlattığı için yaraların iyileşmesini, vücudun kendini onarma süresini geciktiriyor.

İzlememi isteyen ve özelden mesaj atan arkadaşlar, resmi olmayan, estetikten önceki hallerini yüklemeyen arkadaşları izlemiyorum, bilginize.

ben birazdan şu anki halimi koyacağım albüm oluşturup, en azından mevcut şekline bakıp ameliyat olanlar fikir belirtebilir, hem güven sıkıntısı yaşayanların içi rahatlar. haklısın bir bakıma.

ameliyattan 1 hafta önce falan bırakman lazım diye biliyorum. ameliyat sonrası da bir süre içmemek iyi olurmuş zira sigara kan dolaşımını yavaşlattığı için yaraların iyileşmesini, vücudun kendini onarma süresini geciktiriyor.
Sağol canım , sen oldun mu ameliyat yoksa dha düşünüyo musun?

Sağol canım , sen oldun mu ameliyat yoksa dha düşünüyo musun?

ben düşünme aşamasını geçtim kararımı verdim bu yaz olacağım :) istanbul'da okuyorum, sınavlarım bitsin hemen izmir'e gidip aklımdaki doktorla görüşeceğim. ist'da fikir amaçlı görüşmüştüm bir doktorla zaten.

C
İnşallah. Cnm tsk ederim.lakin fotosu olmayan üyeleri izlememe kararı aldım. Kusura bakmayın olurmu. Sahte üyeler yüzünden
Cnm.sıkıntı yok sen bilrsin diger arkadaşlar bayan oldugumu. Biliyır eşimden.dolayı
İnşallah. Cnm tsk ederim.lakin fotosu olmayan üyeleri izlememe kararı aldım. Kusura bakmayın olurmu. Sahte üyeler yüzünden
Yükleyemiyrm istersen özele yazaym vatsap nodan bakabilirsin

ben düşünme aşamasını geçtim kararımı verdim bu yaz olacağım :) istanbul'da okuyorum, sınavlarım bitsin hemen izmir'e gidip aklımdaki doktorla görüşeceğim. ist'da fikir amaçlı görüşmüştüm bir doktorla zaten.
Ben de geçtim aslında bu yaz olacam inş bnde büt lerin geçmesini bekliyorum :) dbakırda olacam heralde memorial hastanesinde

Sağol inş senin de :)

dokun falan var mı canım senin, ne durumda göğüslerin. doktorla görüşmeden önce araştırma yapmak çok faydalı oluyor, ben başta hiçbir şey bilmiyorken burayı ve yabancı kaynakları okuyarak baya bilgi sahibi oldum.

dokun falan var mı canım senin, ne durumda göğüslerin. doktorla görüşmeden önce araştırma yapmak çok faydalı oluyor, ben başta hiçbir şey bilmiyorken burayı ve yabancı kaynakları okuyarak baya bilgi sahibi oldum.
Canım göğsüm işte küçük bi avuç :( doku dediğin o mu?

deniz nasıl ağrıların geçti mi? 45 gün olmuş maşallah artık epey normal görüntüsüne kavuşmuştur diye düşünüyorum :) ne kadar güzel ya inşallah ben de 2 3 ay içinde ameliyat olmuş olurum... aylin hanımla görüşmeye gideceğim ben de yarın.

bu arada birbirimizi izliyoruz ancak ben hala fotoğrafları göremiyorum hiç anlamadım... :KK43:

Fotolarım vardı bi ara ama kaldırdım cnm bidaha yüklediğimde göreblrsn

deniz nasıl ağrıların geçti mi? 45 gün olmuş maşallah artık epey normal görüntüsüne kavuşmuştur diye düşünüyorum :) ne kadar güzel ya inşallah ben de 2 3 ay içinde ameliyat olmuş olurum... aylin hanımla görüşmeye gideceğim ben de yarın.

bu arada birbirimizi izliyoruz ancak ben hala fotoğrafları göremiyorum hiç anlamadım... :KK43:

Cnm ağrım hiç yok doğal duruyor kimse anlamadı yani şimdiye kadar ama biraz sert oda zamanla yumusayacak senin adına sevındım inş doğru dr secımın olur :)

Ya kizlar 5 hafta oldu bugun kiyafetliyken ii guzel ama ciplak haline hala alisamadim tedirginligimi rahatsizligimi esimde anliyor oda cok ilgili degil anlasamicakmiyim ben bu memislerle?

Back