Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canımm 5000 tl den aşağı yapan yerlere çok güvenme derim. Ben Yaptırdım Oğuz Kılıça yeni, daha önce karnımı toparlatmıştım, şimdi göğüs için yine de başka isimleri de araştırıp, koşa koşa Oğuz Hocaya gittim. 3 hafta oldu , çok memnunum... Mutlaka bir görüş derim. Tunalıda muayenehanesi...
bana da Oğuz Kılıçı çok önerdiler, eylül de yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorym yine de:) Sana özelden sorularımı iletebilir miyim tatlım.....

bana da Oğuz Kılıçı çok önerdiler, eylül de yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorym yine de:) Sana özelden sorularımı iletebilir miyim tatlım.....
canımmm tabiki, burda çok detay yazmadım, istediğini sor özelden, bende bir sürü kişiye soordum araştırdım, kaç cc takacağıma kadar arkadaşlarla öncesinde konuştuk. Oğuz Hoca da benim sorularıma sabırla cevap verdi, çok anlayışlıdır,:)))Bekliyorum mesajını

Selam,2 yıldır ertelediğim göğüs ameliyatımı olmaya karar verdim artık.Ama bir türlü damla silikon mu yuvarlak mı karar veremiyorum hala.doktorumla konuştum doğal istiyorsan damla,ama dekoltede dolgun dursun istiyorsan yuvarlak dedi.Ben doğal dursun istiyorum ama kıyafet giydiğimde de dekoltede güzel dursun istiyorum.Kararsızım:KK43:Dekolte güzel dursun derken şu silikon olduğu belli olan rahatsız görüntü oluşur mu acaba?Doktorum damlayı tavsiye ederim dedi,damlada kas altına koymama şansımız da var şekli düzgün olduğu için çoğunlukla kas üstünde güzel duruyor,gereksiz yere daha ağır bir ameliyatta geçirmemiş olursun dedi.Ama yuvarlak istersen doğal durması için kas altı konulması gerekir dedi.doktoruma çok güveniyorum daha önce de annemin ameliyatını yapmıştı.zaten inceledim ve kas altı bölgemin ameliyatta açılmamasını daha iyi buldum,ama tam içime sinmesini istiyorum damla koydurup da memnun olmayan var mı?mesajların bir kısmını okudum göremedim.800 sayfa var hepsine bakmam çok zor.

Slm canim ben de damlayi dusunen biriydim ama daha sonra yaptigim arastirmalarda yuvarlaginda damla goruntusunu verdigini gordum ve ameliyatimdan bir gun once doktorumla yaptigim gorusmede kendisinin bana soyledigi sey yuvarlakda kas altina kondugu zaman damlaya donustugu ama tabiki doktorun tecrubesi cok onemli ben 11 gun oldu goruntu olarak hic yuvarlak gibi durmuyor burda yaptiran arkadaslarin resimlerine bakarak karar almak daha mantikli bence umarim kendin icin en dogrusunu secersin

canımm 5000 tl den aşağı yapan yerlere çok güvenme derim. Ben Yaptırdım Oğuz Kılıça yeni, daha önce karnımı toparlatmıştım, şimdi göğüs için yine de başka isimleri de araştırıp, koşa koşa Oğuz Hocaya gittim. 3 hafta oldu , çok memnunum... Mutlaka bir görüş derim. Tunalıda muayenehanesi...

Canım bende yaptıralı 45 gün oldu zaten oguz hocaya yaptırdım sen çok önceki mesajimdan alıntı yapmissin

Ah cnm keşke bende öyle sınır koysaydim. İşine karışmayim hadi dedim de .bana is çıktı birsürü. Hiç lafını esirgememek gerekmis.
Canm ben sürekli tekrarladım.durdum küçük istemedigimi çokta büyük olmasın ama yakışşın 375cc. Yeterli olur bana desim durdum doktorda dedim şekilde yapmış

Canm ben martın 25 de ameliyat oldum silikona 1500 hastaneye 1600 ve ekstra larıyla 3500 toplam denizli devlet hastanesinde fazlıcengiz bayrama ameliyat oldum hem dikleştirme hem.protez memnunum yerine oturmaya başladı :21:

Arkadaşlar merhaba ben de göğüs büyütme ameliyatı düşünüyorum diyarbakırda olan var mı kimi önerirsiniz?

Canım bende yaptıralı 45 gün oldu zaten oguz hocaya yaptırdım sen çok önceki mesajimdan alıntı yapmissin

deniz nasıl ağrıların geçti mi? 45 gün olmuş maşallah artık epey normal görüntüsüne kavuşmuştur diye düşünüyorum :) ne kadar güzel ya inşallah ben de 2 3 ay içinde ameliyat olmuş olurum... aylin hanımla görüşmeye gideceğim ben de yarın.

bu arada birbirimizi izliyoruz ancak ben hala fotoğrafları göremiyorum hiç anlamadım... :KK43:

doktor seçimi zor karar vermek zor ameliyat zor ameliyat sonrası süreç zor alışmak zor bu işin kolayı yok herşeyi çok zor canım..
Gözünde bu kadar büyütme canım ya.. Ben gittiğim ilk doktordan ilk görüşmemde ameliyat tarihi aldım. Ameliyat zor tamam ama alışma sürecim hiç olmadı benim çünkü sanki hep benimlelermiş gibiydi. Ne kadar didiklerseniz o kadar kafanız karışır, iş zorlaşır. Ben bu ameliyatı olacaktım kesin, o yüzden detayına bakmadım. Doktor ilk görüşmede içime sindi ve çok şükür de güzel memelere kavuştum.

Gözünde bu kadar büyütme canım ya.. Ben gittiğim ilk doktordan ilk görüşmemde ameliyat tarihi aldım. Ameliyat zor tamam ama alışma sürecim hiç olmadı benim çünkü sanki hep benimlelermiş gibiydi. Ne kadar didiklerseniz o kadar kafanız karışır, iş zorlaşır. Ben bu ameliyatı olacaktım kesin, o yüzden detayına bakmadım. Doktor ilk görüşmede içime sindi ve çok şükür de güzel memelere kavuştum.
canım ben de ilk görüşmemde doktoruma karar verdim ve oldum...lakin biz yaşını başını almış kadınların alışması zor oluyo :KK70::KK70:

Back