kesinlikle katılıyorum,
kimsenin hiçbir doktoru karalamaya hakkı yok. hepsi saygıya değer insanlar, hepsi iyi işler yapıyor, memnun olmayan bizleriz, çünkü beklentilerimiz yüksek,
kimse birbirini kırmasın, gerek yok,
bu arada ben anlamadım galiba, "kol kaldırınca protezler orada kalıyormuş" demek ne demek, arzumcum açıklayabilir misin tatlım,
kimsenin hiçbir doktoru karalamaya hakkı yok. hepsi saygıya değer insanlar, hepsi iyi işler yapıyor, memnun olmayan bizleriz, çünkü beklentilerimiz yüksek,
kimse birbirini kırmasın, gerek yok,
bu arada ben anlamadım galiba, "kol kaldırınca protezler orada kalıyormuş" demek ne demek, arzumcum açıklayabilir misin tatlım,
Canım herkes kendi doktorunu övecek tabiki..Tabi sonuçtan mutluysa gerçektende..Burada hiçbir şekilde kimse başka bir doktoru karalayamaz.Kimsede buna müsade etmez..Ortada yanlış anlaşılma var sanırım..Herkesin kendi doktoru övgüleri hak eder.Burada çocuk gibi bunları yapmayalım.Ortada bazı gerçekler vardır bende bunları açıklamaya çalıştım sadece.Kas altı yöntemiyle ameliyat olanlar kollarını hareket ettirince protez oradamı kalıyor canım..Mantıklı konuşalım lütfen.Siz memnunsunuz,iyi güzel.Ama en iyi yöntem,en güzel sonuç sadece sizinki yada sizin doktorunuzun yaptıgı ameliyat sonuçları degil tabiki.Olaylara birde bu gözle bakarsanız daha güzel olur...