• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kesinlikle katılıyorum,
kimsenin hiçbir doktoru karalamaya hakkı yok. hepsi saygıya değer insanlar, hepsi iyi işler yapıyor, memnun olmayan bizleriz, çünkü beklentilerimiz yüksek,
kimse birbirini kırmasın, gerek yok,

bu arada ben anlamadım galiba, "kol kaldırınca protezler orada kalıyormuş" demek ne demek, arzumcum açıklayabilir misin tatlım,

Canım herkes kendi doktorunu övecek tabiki..Tabi sonuçtan mutluysa gerçektende..Burada hiçbir şekilde kimse başka bir doktoru karalayamaz.Kimsede buna müsade etmez..Ortada yanlış anlaşılma var sanırım..Herkesin kendi doktoru övgüleri hak eder.Burada çocuk gibi bunları yapmayalım.Ortada bazı gerçekler vardır bende bunları açıklamaya çalıştım sadece.Kas altı yöntemiyle ameliyat olanlar kollarını hareket ettirince protez oradamı kalıyor canım..Mantıklı konuşalım lütfen.Siz memnunsunuz,iyi güzel.Ama en iyi yöntem,en güzel sonuç sadece sizinki yada sizin doktorunuzun yaptıgı ameliyat sonuçları degil tabiki.Olaylara birde bu gözle bakarsanız daha güzel olur...

Canım benim göğüslerin küçük değilmiş yaptırma bence o zaman sonuçta bu bir ameliyat ve her ameliyatın riskleri var..Benim düşüncem bu ameliyata ihtiyacınız yok ise olmamanızdır..Benim göğüslerim çoook küçüktü beni rahatsız edecek derecede o yüzden yaptırdım.

Madem yaptırmak istiyorsun sana kendi doktorumu öneririm tabi ki Barış Çakır a her şey dahil 6500 liraya ameliyat oldum canım ;)

ya benim göğüsleri küçük değil ama biraz daha büyük dursun istiyorum..önereceğiniz bi yer ve fiyatlar?? güvenilir bi yer olsun da

Canım benim göğüslerin küçük değilmiş yaptırma bence o zaman sonuçta bu bir ameliyat ve her ameliyatın riskleri var..Benim düşüncem bu ameliyata ihtiyacınız yok ise olmamanızdır..Benim göğüslerim çoook küçüktü beni rahatsız edecek derecede o yüzden yaptırdım.

Madem yaptırmak istiyorsun sana kendi doktorumu öneririm tabi ki Barış Çakır a her şey dahil 6500 liraya ameliyat oldum canım ;)anladım cnm çok sağol...:)

Pardon ben kas altı yöntemi kötüdür mü demişim arzumcum????? Ben bilmediğim üzerimde uygulanmayan bir yöntem hakkında şimdiye kadar olumsuz bir yorum yapmış mıyım????? kendi yöntemimden ve doktorumda çok memnun kaldığım için tabi ki de yöntemimi de doktorumu da överim övgüyü hakeden herkesi de överim kendi doktorumla birlikte.

fairtale de barış beye ameliyat olmayı tercih etmiş bende doğru bir seçim olduğunu söyledim ;)

Ben size kas altı yöntemini kötülediniz demedim zaten.Fairtale arkadaşımız bunu yazmış,ondan bahsettim..Ayrıca sizde sadece kas zarı altı yöntemini övüyor konuşuyorsunuz.Unutmayınki bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum ve çokta memnunum..Ama insanları sadece sizin yönteminiz iyidir diye yönlendirmeyin.İyi yöntem yoktur,kişiye özel uygun yöntem vardır diyorum ben...Bu şekilde yorum yaparsanız tabiki diger yöntemleride pek begenmediginizi söyleyebilirim ayrıca..Kim kimi tercih eder ben orasını sizin kadar önemsemiyorum görüldügü üzere.Ben herkesle irtibat halindeyim,sadece kendi doktoruma ameliyat olan yada olacak hastalarla degil...Nokta...

Durmak yok yola devam öyleyse ;)

Ben size kas altı yöntemini kötülediniz demedim zaten.Fairtale arkadaşımız bunu yazmış,ondan bahsettim..Ayrıca sizde sadece kas zarı altı yöntemini övüyor konuşuyorsunuz.Unutmayınki bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum ve çokta memnunum..Ama insanları sadece sizin yönteminiz iyidir diye yönlendirmeyin.İyi yöntem yoktur,kişiye özel uygun yöntem vardır diyorum ben...Bu şekilde yorum yaparsanız tabiki diger yöntemleride pek begenmediginizi söyleyebilirim ayrıca..Kim kimi tercih eder ben orasını sizin kadar önemsemiyorum görüldügü üzere.Ben herkesle irtibat halindeyim,sadece kendi doktoruma ameliyat olan yada olacak hastalarla degil...Nokta...

kesinlikle katılıyorum,
kimsenin hiçbir doktoru karalamaya hakkı yok. hepsi saygıya değer insanlar, hepsi iyi işler yapıyor, memnun olmayan bizleriz, çünkü beklentilerimiz yüksek,
kimse birbirini kırmasın, gerek yok,

bu arada ben anlamadım galiba, "kol kaldırınca protezler orada kalıyormuş" demek ne demek, arzumcum açıklayabilir misin tatlım,

Valla tatlım bilemiyorumki ne demekse o öyle...:9: Garip bir şekil olur herhalde :37:Bu kadar tecrübem yok yani,bunu açıklayamam üzgünüm... :37:

:) çool saol canım..:) ya bnm kfazla kilom yok ama göbekte fazlalık var :( etkili bişey öneren varsa önersin dicektim ?? çok sıkıldım :(

Valla benimde biraz fazlalıgım vardı.Profesyonel yüzücüyüm ben.Ama gitmeyen,erimeyen inatçı yaglarda oluyor bazen.Son operasyonda göbişteki o inatçı yagları aldırdım lipoyla..Şimdi mutluyum,tabi rejime ve spora devam :34: Sporu tavsiye ederim,biraz yemeyede dikkat ederekten tabi..Başka başkaa... :44:olmazsa gögüslerle beraber aldırırsın sende:34:

Valla benimde biraz fazlalıgım vardı.Profesyonel yüzücüyüm ben.Ama gitmeyen,erimeyen inatçı yaglarda oluyor bazen.Son operasyonda göbişteki o inatçı yagları aldırdım lipoyla..Şimdi mutluyum,tabi rejime ve spora devam :34: Sporu tavsiye ederim,biraz yemeyede dikkat ederekten tabi..Başka başkaa... :44:olmazsa gögüslerle beraber aldırırsın sende:34:

Anladım canım çok saol..ya fırsatım olmuyo spor falan filan(össye hazırlanıorum) çalışınca tıkınıyorm tbi.D bi ara mekik çektim ama sıkıldım hmen...:S dediğn gbi sonum Lipo oLck heRalDe:) tkraR saoL...D

Bende aranıza yeni katıldım büyütmek için estetik olmak ıstiyorum fakat şuan kendimi buna hazır hissetmiyorum. Çok bilgim olmadığı için araştırma aşamasındayım. Sayenizde çok şey öğrendim. Çok sağolun.

Forumda bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlara yardım etmek için burdayız canımmm ;)

Bende aranıza yeni katıldım büyütmek için estetik olmak ıstiyorum fakat şuan kendimi buna hazır hissetmiyorum. Çok bilgim olmadığı için araştırma aşamasındayım. Sayenizde çok şey öğrendim. Çok sağolun.

Ay hoşgeldin canım benim..Kendini hazır hissetmiyorsan bekle tabi,bu dönem zarfındada iyice araştırma yap,oku,bilgileri karıştır..hatta birkaç doktorla öngörüşme yaparsan daha net araştırabilirsin.Ama iyi araştır,kafan karışmasın :34:

Barış Çakır bi programa katıldığında christina aguilera'nın kas altı yöntemiyle ameliyat olduğundan dolayı sol kolunu uzatınca sol göğsü de o tarafa doğru çekilmiş bunu anlattı, tabi her kas altı protez böyle olacak diye bir kural yok, onlar büyük taktırmış sanırım bi örnek vermek istedim sonuçta kimse özellikle de sporcular kasını kestirmek istemez dedi, kas zarı altı yeni bir yöntemmiş sağlıklı doğal sonuçlar veren örnek burcu arkadasımızın ki gibi, boğaziçi tıp merkezi bana orda sillkon taktıran bayanların fotoğraflarını gönderdi beğenmed,m, barış bey'in yaptığı protezleri daha başarılı ve doğal buldum araştırdım hepsini burdan bir de tuğrul turan doktor varmış onu da araştırdım benim içime barış bey sindi ameliyatım gerçekleştikten sonra da olanları anlatırım inş. Herkes en iyisini hak eder kendim için en iyisini düşünüyorsam tavsiye ederim. Herkes kendi kararını verecek kadar yetişkin burda.

Önce teşekkür ederim canımm gerçekten çok doğal sonuçlar ortaya çıkarıyor Barış bey kişinin vücuduyla uyumlu olan güzel göğüsler yapıyor..Yenilenmek güzeldir diyor ve sonuçlarını takip ediyorum canım benim ;)

Barış Çakır bi programa katıldığında christina aguilera'nın kas altı yöntemiyle ameliyat olduğundan dolayı sol kolunu uzatınca sol göğsü de o tarafa doğru çekilmiş bunu anlattı, tabi her kas altı protez böyle olacak diye bir kural yok, onlar büyük taktırmış sanırım bi örnek vermek istedim sonuçta kimse özellikle de sporcular kasını kestirmek istemez dedi, kas zarı altı yeni bir yöntemmiş sağlıklı doğal sonuçlar veren örnek burcu arkadasımızın ki gibi, boğaziçi tıp merkezi bana orda sillkon taktıran bayanların fotoğraflarını gönderdi beğenmed,m, barış bey'in yaptığı protezleri daha başarılı ve doğal buldum araştırdım hepsini burdan bir de tuğrul turan doktor varmış onu da araştırdım benim içime barış bey sindi ameliyatım gerçekleştikten sonra da olanları anlatırım inş. Herkes en iyisini hak eder kendim için en iyisini düşünüyorsam tavsiye ederim. Herkes kendi kararını verecek kadar yetişkin burda.

ben yalovada oturuyorum ama iyi bi estetik cerrah nerde bulursam orda yaptırmayı düşünüyorum istanbul bursa izmit izmir farketmez

Selam, ben iki ay önce Istanbulda Doktor Dilek Avsarda Meme büyütme ameliyati oldum ve cok memnunum..
Koltuk altindan cok az bi kesik ile kas altina yerlestirildi ve hic belli olmuyor:) dikis izleride koltuk altindan zamanla kaybolup gidiyor 6 ay ile 1 sene icinde:)
Bende cok korkuyordum hatta vaz gecmeyi bile düsündüm ama iyiki yaptirmisim hic pisman degilim en azindan kendime güvenim geldi! ;)
IStanbuldan tavsiye ede bilecegim doktorlar Dilek Avsar, Yakup Avsar ve Nazmi Baycin

Back