- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
boğaziçi ünv tıp merkezi aradı beni 3.5 milyara yapıyolar barış bey 8000 tl kas altı yaptıranlar kolunu kaldırınca göğüste kalıyomus kas üstü süt bezlerine zararlı ama barış beyin kullandığı kas zarı altı en doğal ve zararsız olanı, araştırmak çok önemli bilinçli davranmak lazım pahalı olsun en güzeli olsun dedim aldım barış beyden randdevumu inşallah mart bitmeden ameliyatımı olurum.
Canım Bogaziçi Tıp Merkezi fiyat olarak diger yerlere göre düşük evet.Bunun bir sebebide doktorların o klinikte çalışıp ameliyatlarınıda orada yapmalarıdır.Yani ucuz bir yer,kas altı yapıyorlar ameliyatları olayı degil bu...Barış bey muayenelerini kendi ofisinde,muayenehanesinde yapıyor.Ameliyatlarınıda anlaştıgı özel bir hastanede yapıyor.Yani her ameliyatı başına hastaneye ücret ödüyor.Bu ücretin içinde oda parası,ameliyathane,kullanılan ilaçlar v.s. Bu faturayıda tabiki ameliyat ettigi hastalarından alıyor Bazı doktorlar birkaç hastaneyle anlaşması oluyor,sen bütçene göre hastaneyi seçiyorsun..Kimi doktorda ben ameliyatımı şu hastanede yapıyorum diyor.E tabi hastanede lüks olunca fiyat artıyor..Bunları düşünerek yorum yapalım lütfen..Ayrıca kas altı ameliyatlarında kolunu kaldırınca ney gögüste kalıyormuş anlamadım??...Protezmi demek istediniz acaba,eger öyleyse böyle birşey yok.Forumda kas altından ameliyat olan birçok arkadaş var,bunu onlara sorarsanız kulaktan dolma bilgiler degilde daha net bilgiler alabilirsiniz..Kas üstü yöntemide süt bezlerine zararlı degil.Daha iyi araştırma yapmanızı öneririm..İYİ YÖNTEM YOKTUR,KİŞİYE ÖZEL YÖNTEM VARDIR diyorum.Yani sizin vücudunuza gögüs yapınıza hangi yöntem hangi protez tipi uygunsa onu tercih etmenizi öneririm..Araştırmalarınızda başarılar diliyorum,bilinçli davranıp dogru karar verirsiniz umarım..Herşey gönlünüzce olsun..