canım kendı adıma ıyıkı yaptırmısım dıyorum cunku komplekslerımden kurtuldum,gögsumu gere gere gezıyorum..
sevgılım yokk ama olursa ve tepkı verırsede şutlarım yanı napayım :))
sut verme konusuna gelıncede belkı cocugun emmeyecek bunun ıcın ertelemeyı sacma buluyorum kı bu dedıgım hıc meme dokusu olmayan ıcın gecerlı..meme dokusu olanlar bence emzırdıkten sonra yaptırsın..sımdı ben hıc anne sutu emmeyen bırıyım,mamalarla buyumusum yanı o yusden benım cocugumda bana cekerse emzırme ıcın ertelemedım..
öyle işte bu amelıyatı olmak ısteyenler once kendılerının gercekten bu amelıyatı ısteyıp ıstemedıklerıne karar versınler..
kendılerını mutlu hıssedeceklerse bu amelıyatı olsunlar..yanı ılerde koca ıstemezse yanı mılyonlarca erkek var mutlaka bırı sıcak bakar sılıkonlara..
ben kendım ıcın yaptırdım kendım ıcın yasıyorum..cevremdekılerın tepkısı benım ıcın onemlı degıl..kım ne dusunurse dusunsun..ben boyle mutluyum özguvenım havalarda..daha ne ısteyeyım..allah olmak ısteyenlere nasıp eder ınsallah
yazdıkların çok etkileyici. bence de göğüs dokusu yoksa kişinin, bebek emzirmek için beklememeli. ki biz bu haldeyken, bırak evliliği, karşı cinse bile uzak durduk hep. bu durumda bebek emzirmek ne anlama gelebilir ki bizim için?
duyarlı doktorlar da henüz bebek sahibi olmamış kişiler için göğüs ucundan yapmıyor zaten. bu ameliyatı olacak kişi de bebek sahibi olmadıysa henüz, göğüs ucundan yaptırmayıversin.
diğer konuda da aynı fikirdeyim: benim güvenimi yerle bir eden, beni mutsuz kılan bir konu nedeniyle olacağım bu ameliyat sonrası beni anlamayacak bir erkek olursa karşımda, hayatımdan o an çıkar ve hiç de umursamam o kişiyi. zaten böyle bir erkeğin istediği tek şey kadının fiziksel özelliğidir ki böyle erkeklerin beyni yoktur diye düşünüyorum.