• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hangi yöntem daha iyi acaba..göğüs ucu kesi mi, koltuk altından kesi mi...bir de almanyadan bir arkadaşım vardı ..bodrumda tanışmıştık..o göbekten yaptır yaptıracaksan demişti..burda o yöntem yok galiba.

canım daha iyi yöntem diye bir şey yok, herkesin vücut yapısına göre doktorlar hangi yöntemin daha uygun olduğuna karar verir.

canım daha iyi yöntem diye bir şey yok, herkesin vücut yapısına göre doktorlar hangi yöntemin daha uygun olduğuna karar verir.

hepimiz biliyoruz ki doktorlar en çok alıştıkları yöntemi uygulamak isterler..en iyi yöntem hangisiyse onda uzman doktoru bulmak daha mantıklı geldi bana

Barış Çakır bi programa katıldığında christina aguilera'nın kas altı yöntemiyle ameliyat olduğundan dolayı sol kolunu uzatınca sol göğsü de o tarafa doğru çekilmiş bunu anlattı, tabi her kas altı protez böyle olacak diye bir kural yok, onlar büyük taktırmış sanırım bi örnek vermek istedim sonuçta kimse özellikle de sporcular kasını kestirmek istemez dedi, kas zarı altı yeni bir yöntemmiş sağlıklı doğal sonuçlar veren örnek burcu arkadasımızın ki gibi, boğaziçi tıp merkezi bana orda sillkon taktıran bayanların fotoğraflarını gönderdi beğenmed,m, barış bey'in yaptığı protezleri daha başarılı ve doğal buldum araştırdım hepsini burdan bir de tuğrul turan doktor varmış onu da araştırdım benim içime barış bey sindi ameliyatım gerçekleştikten sonra da olanları anlatırım inş. Herkes en iyisini hak eder kendim için en iyisini düşünüyorsam tavsiye ederim. Herkes kendi kararını verecek kadar yetişkin burda.

Önce teşekkür ederim canımm gerçekten çok doğal sonuçlar ortaya çıkarıyor Barış bey kişinin vücuduyla uyumlu olan güzel göğüsler yapıyor..Yenilenmek güzeldir diyor ve sonuçlarını takip ediyorum canım benim ;)

Barış Çakır la ilgili bilgileri,teşekkürleri,memnuniyetlerinizi bu konu altında paylaşırsanız daha iyi olacak bence..Buranın konusu daha farklı..Teşekkürler.. http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/428439-dr-baris-cakir-hasta-yorumlari-meme-estetigi.html

Selam, ben iki ay önce Istanbulda Doktor Dilek Avsarda Meme büyütme ameliyati oldum ve cok memnunum..
Koltuk altindan cok az bi kesik ile kas altina yerlestirildi ve hic belli olmuyor:) dikis izleride koltuk altindan zamanla kaybolup gidiyor 6 ay ile 1 sene icinde:)
Bende cok korkuyordum hatta vaz gecmeyi bile düsündüm ama iyiki yaptirmisim hic pisman degilim en azindan kendime güvenim geldi! ;)
IStanbuldan tavsiye ede bilecegim doktorlar Dilek Avsar, Yakup Avsar ve Nazmi Baycin

Ameliyattan önce bizzat görüştügüm doktorların arasındaydı Dilek Avşarr..Kendisi Çok tatlı dilli bir bayan.Kesi yeri olarak koltukaltı kesisini kullandıgı için tercih etmemiştim ben.Ben meme ucu kesisi istiyordum çünkü,meme ucuda gerçekten izsiz bir ameliyat :34: Ne güzel mutluymuşsunuz,pişman degilmişsiniz.Ameliyattan sonrada en önemli detay tabiki.Allahım daha çok saglık,sıhhat mutluluk versin inşallah.Yakup Avşarada arkadaşımın eşi burun ameliyatı olmuştu,oradan kendisini tanıyorum.Burunda harikalar çıkarıyor,fiyatı biraz uçuk ama parası olan kesinlikle düşünmesin :34: Bende burun için muayene olmuştum,gitmişken göstermek fikir almak istemiştim.Fakat benim üçüncü ameliyatım olacaktı ameliyat olursam.O yüzden fiyat çok çok uçmuştu..25000 lerdende yukarı çıkacagını söylemişti..Güzel mutlu günler diliyorum size..Herşey gönlünüzce olmaya devam etsin inşallah..:54:

Hay agzını öpiyim arkadaşım :)) Ama biz burada iyi yöntem yoktur,kişiye özel yöntem vardır dedikçe hala iyi yöntem hangisiyse deniliyor.Anlamıyorum yahu..Neyse artık anlamakta istemiyorum zaten..Arkadaşlar herkese araştırmalarında başarılar diliyorum..En güzel sonuçlar sizin olsun...Neyi istiyorsanız,diliyorsanız o gerçekleşsin,size uygun olsun inşallah..:34:

Meme büyütme ameliyatı nasıl da insanın özgüvenini tavan yapıyor ama..Biz kadınlara mutlu olmak yakışıyor, aramıza hoşgeldin canım benim :)Güzel günlerde sağlıkla kullan inşallah ;)

Selam, ben iki ay önce Istanbulda Doktor Dilek Avsarda Meme büyütme ameliyati oldum ve cok memnunum..
Koltuk altindan cok az bi kesik ile kas altina yerlestirildi ve hic belli olmuyor:) dikis izleride koltuk altindan zamanla kaybolup gidiyor 6 ay ile 1 sene icinde:)
Bende cok korkuyordum hatta vaz gecmeyi bile düsündüm ama iyiki yaptirmisim hic pisman degilim en azindan kendime güvenim geldi! ;)
IStanbuldan tavsiye ede bilecegim doktorlar Dilek Avsar, Yakup Avsar ve Nazmi Baycin

1.5 ay oldu benım amalıyatımdan bu yana hala sporcu sutyenı takıyorum ne zaman normel sutyene gececım ben ya?

En doğru bilgiyi, protezin tam olarak şeklini almış duruma gelmiş olması için doktoruna sormalısın bence canım..çünkü ben 10. gün kontolümden sonra normal sütyene geçtim leyla arkadaşımız 6 ay sonra demiş herkesin bu sütyeni kullanma süreci farklı olabiliyor ;)

1.5 ay oldu benım amalıyatımdan bu yana hala sporcu sutyenı takıyorum ne zaman normel sutyene gececım ben ya?

En doğru bilgiyi, protezin tam olarak şeklini almış duruma gelmiş olması için doktoruna sormalısın bence canım..çünkü ben 10. gün kontolümden sonra normal sütyene geçtim leyla arkadaşımız 6 ay sonra demiş herkesin bu sütyeni kullanma süreci farklı olabiliyor ;)

ben hem burada çok okudum hemde doktorum böyle dedi canım.aslına bakarsan çok rahat ediyorsun bu sütyenle.zaten ihtiyaç duymuyoruz sütyene o ayrı da:17::1: ama tabi arada bir iki saatliğine takmakta bir zarar görmüyorum.

belkide dediğin gibi doktorumuza göre değişiyor olabilir.sağlıkla kullanalım da nasılsa kullanırız herşeyi :92:

bana da doktorum 9. gün istediğini giyebilirsin dedi. ben de evde sporcu, dışarda normal giyiyorum şimdi.

ben hem burada çok okudum hemde doktorum böyle dedi canım.aslına bakarsan çok rahat ediyorsun bu sütyenle.zaten ihtiyaç duymuyoruz sütyene o ayrı da:17::1: ama tabi arada bir iki saatliğine takmakta bir zarar görmüyorum.

belkide dediğin gibi doktorumuza göre değişiyor olabilir.sağlıkla kullanalım da nasılsa kullanırız herşeyi :92:

Aynen canım.Benim doktorumda sporcu sütyenini uzun süre kullanırsan,digerlerine geçmek için acele etmezsen gögüslerinin şekli daha güzel olacak demişti.Benim bir senem doldu biliyorsun,hala sporcu sütyenimi kullanıyorum,çokta rahat ediyorum.Ondan aldıgım rahatlıgı hiçbir sütyende bulamadım.Ayrıca dedigin gibi diger sütyenleri kullanmanın bir anlamı yok.Süs için sadece,özel gün ve gecelerde saatlik olarak kullanılabilir.Ama normal günlük hayatta sporcu diyorum ben.Onları eski günlerdeki gibi kalıp gibi sütyenlerin içinde sıkıştırmak istemiyorum.En güzeli sütyensiz halleri zaten :23:

bana da doktorum 9. gün istediğini giyebilirsin dedi. ben de evde sporcu, dışarda normal giyiyorum şimdi.

Canım birkaç ay daha sporcu sütyeni kullanmanı tavsiye edrim ben.İkinci ayımdan sonra doktorum diger sütyenleri sadece saatlik olarak kullanabilirsin demişti..Yani senin gögüslerini şeklinin daha iyi oturması için söylüyorum bebegim,yanlış anlama.Biraz daha bekle bence...:34:

Aynen şekerim sütyene bile ihtiyacımız yok artık en güzeli de bu zatennnnn :)

Forumda bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlara yardım etmek için burdayız canımmm ;)

Ay hoşgeldin canım benim..Kendini hazır hissetmiyorsan bekle tabi,bu dönem zarfındada iyice araştırma yap,oku,bilgileri karıştır..hatta birkaç doktorla öngörüşme yaparsan daha net araştırabilirsin.Ama iyi araştır,kafan karışmasın :34:

Zaten sayenizde çok şey öğreniyorum arkadaşlar, iyiki varsınız teşekkür ederim, şuan doktor için erken diye düşünüyorum, kesin yaptıracağım zamana yakın doktorlada görüşücem tabiki canım :)

mrb. ben de göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum en kısa sürede. hem özelle görüştüm hem devlet hastaneleriyle ama kafam çok karıştı. en son görüştüğüm ve ameliyatı çok uyguna yapacak olan doktor görüştüğüm hastanede yeni ve ilk kez bu hastanede bu ameliyatı yapacakmış fakat olukça uyguna yapacak. estetik merkezi ise isim yapmış bir doktor. devletteki doktor göğüs kafesim dar olduğu için en fazla 280 cc dedi onu da zorlarız dedi. sizce çok mu küçük bu ?

O zaman sana araştırmalarında başarılar diliyorum bitanem ;)

Zaten sayenizde çok şey öğreniyorum arkadaşlar, iyiki varsınız teşekkür ederim, şuan doktor için erken diye düşünüyorum, kesin yaptıracağım zamana yakın doktorlada görüşücem tabiki canım :)

Canım benim iki doktor arasında iyice bir düşün aklına hangisi daha çok yatıyorsa ona ameliyatını olursun inşallah..280 cc kesinlikle küçük bir protez değil burda 280 cc taktırmış pekçok arkadaş var ve göğüsleri dolu dolular canım benim..Göğüs kafesin dar ise zaten bu ebat çok iyi olacaktır..benim de göğüs kafesim dar mesela 310 cc var bende de..Kolay gelsin sana canımm ;)

mrb. ben de göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum en kısa sürede. hem özelle görüştüm hem devlet hastaneleriyle ama kafam çok karıştı. en son görüştüğüm ve ameliyatı çok uyguna yapacak olan doktor görüştüğüm hastanede yeni ve ilk kez bu hastanede bu ameliyatı yapacakmış fakat olukça uyguna yapacak. estetik merkezi ise isim yapmış bir doktor. devletteki doktor göğüs kafesim dar olduğu için en fazla 280 cc dedi onu da zorlarız dedi. sizce çok mu küçük bu ?

Back