Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım daha iyi yöntem diye bir şey yok, herkesin vücut yapısına göre doktorlar hangi yöntemin daha uygun olduğuna karar verir.
Barış Çakır bi programa katıldığında christina aguilera'nın kas altı yöntemiyle ameliyat olduğundan dolayı sol kolunu uzatınca sol göğsü de o tarafa doğru çekilmiş bunu anlattı, tabi her kas altı protez böyle olacak diye bir kural yok, onlar büyük taktırmış sanırım bi örnek vermek istedim sonuçta kimse özellikle de sporcular kasını kestirmek istemez dedi, kas zarı altı yeni bir yöntemmiş sağlıklı doğal sonuçlar veren örnek burcu arkadasımızın ki gibi, boğaziçi tıp merkezi bana orda sillkon taktıran bayanların fotoğraflarını gönderdi beğenmed,m, barış bey'in yaptığı protezleri daha başarılı ve doğal buldum araştırdım hepsini burdan bir de tuğrul turan doktor varmış onu da araştırdım benim içime barış bey sindi ameliyatım gerçekleştikten sonra da olanları anlatırım inş. Herkes en iyisini hak eder kendim için en iyisini düşünüyorsam tavsiye ederim. Herkes kendi kararını verecek kadar yetişkin burda.
Önce teşekkür ederim canımm gerçekten çok doğal sonuçlar ortaya çıkarıyor Barış bey kişinin vücuduyla uyumlu olan güzel göğüsler yapıyor..Yenilenmek güzeldir diyor ve sonuçlarını takip ediyorum canım benim
Selam, ben iki ay önce Istanbulda Doktor Dilek Avsarda Meme büyütme ameliyati oldum ve cok memnunum..
Koltuk altindan cok az bi kesik ile kas altina yerlestirildi ve hic belli olmuyor:) dikis izleride koltuk altindan zamanla kaybolup gidiyor 6 ay ile 1 sene icinde:)
Bende cok korkuyordum hatta vaz gecmeyi bile düsündüm ama iyiki yaptirmisim hic pisman degilim en azindan kendime güvenim geldi!
IStanbuldan tavsiye ede bilecegim doktorlar Dilek Avsar, Yakup Avsar ve Nazmi Baycin
canım daha iyi yöntem diye bir şey yok, herkesin vücut yapısına göre doktorlar hangi yöntemin daha uygun olduğuna karar verir.
Selam, ben iki ay önce Istanbulda Doktor Dilek Avsarda Meme büyütme ameliyati oldum ve cok memnunum..
Koltuk altindan cok az bi kesik ile kas altina yerlestirildi ve hic belli olmuyor:) dikis izleride koltuk altindan zamanla kaybolup gidiyor 6 ay ile 1 sene icinde:)
Bende cok korkuyordum hatta vaz gecmeyi bile düsündüm ama iyiki yaptirmisim hic pisman degilim en azindan kendime güvenim geldi!
IStanbuldan tavsiye ede bilecegim doktorlar Dilek Avsar, Yakup Avsar ve Nazmi Baycin
1.5 ay oldu benım amalıyatımdan bu yana hala sporcu sutyenı takıyorum ne zaman normel sutyene gececım ben ya?
1.5 ay oldu benım amalıyatımdan bu yana hala sporcu sutyenı takıyorum ne zaman normel sutyene gececım ben ya?
En doğru bilgiyi, protezin tam olarak şeklini almış duruma gelmiş olması için doktoruna sormalısın bence canım..çünkü ben 10. gün kontolümden sonra normal sütyene geçtim leyla arkadaşımız 6 ay sonra demiş herkesin bu sütyeni kullanma süreci farklı olabiliyor
ben hem burada çok okudum hemde doktorum böyle dedi canım.aslına bakarsan çok rahat ediyorsun bu sütyenle.zaten ihtiyaç duymuyoruz sütyene o ayrı da ama tabi arada bir iki saatliğine takmakta bir zarar görmüyorum.
belkide dediğin gibi doktorumuza göre değişiyor olabilir.sağlıkla kullanalım da nasılsa kullanırız herşeyi :92:
bana da doktorum 9. gün istediğini giyebilirsin dedi. ben de evde sporcu, dışarda normal giyiyorum şimdi.
ben hem burada çok okudum hemde doktorum böyle dedi canım.aslına bakarsan çok rahat ediyorsun bu sütyenle.zaten ihtiyaç duymuyoruz sütyene o ayrı da ama tabi arada bir iki saatliğine takmakta bir zarar görmüyorum.
belkide dediğin gibi doktorumuza göre değişiyor olabilir.sağlıkla kullanalım da nasılsa kullanırız herşeyi :92:
Forumda bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlara yardım etmek için burdayız canımmm
Ay hoşgeldin canım benim..Kendini hazır hissetmiyorsan bekle tabi,bu dönem zarfındada iyice araştırma yap,oku,bilgileri karıştır..hatta birkaç doktorla öngörüşme yaparsan daha net araştırabilirsin.Ama iyi araştır,kafan karışmasın
Zaten sayenizde çok şey öğreniyorum arkadaşlar, iyiki varsınız teşekkür ederim, şuan doktor için erken diye düşünüyorum, kesin yaptıracağım zamana yakın doktorlada görüşücem tabiki canım :)
mrb. ben de göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum en kısa sürede. hem özelle görüştüm hem devlet hastaneleriyle ama kafam çok karıştı. en son görüştüğüm ve ameliyatı çok uyguna yapacak olan doktor görüştüğüm hastanede yeni ve ilk kez bu hastanede bu ameliyatı yapacakmış fakat olukça uyguna yapacak. estetik merkezi ise isim yapmış bir doktor. devletteki doktor göğüs kafesim dar olduğu için en fazla 280 cc dedi onu da zorlarız dedi. sizce çok mu küçük bu ?