• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Silikon yaptirip keske yaptirmasaydim diyen, sevgilim yoktu olunca problem oldu, kocam begenmiyor, hamile kaldim bozuldu, dogurdum sut veremedim diyen var mi? pisman olan var mi? yaptiracagim ama pisman olmaktan korkuyorum.

Silikon yaptirip keske yaptirmasaydim diyen, sevgilim yoktu olunca problem oldu, kocam begenmiyor, hamile kaldim bozuldu, dogurdum sut veremedim diyen var mi? pisman olan var mi? yaptiracagim ama pisman olmaktan korkuyorum.

ayyy ne çok endişelerin var senin :1:
tabiki yaptırdığına pişamn olan da vardır,eşi sevende var sevmeyende,hamilelikte vücudun neresi bozulmuyorki elbetteki ilk zamanki gibi kalmaz ama normal göğüs kadarda deforme olmaz diye düşünüyorum
bence korkularını bir kenara bırak süt verme konusu önemli onuda iyi bir doktorla halledebilirsin
mutlu olmayı erteleme inan hayat su gibi akıp geçiyor eminim bir çok kişi benim gibi neden daha önce yaptırmadım diyordur kendine,üstelik ben bide çok büyük oldular diye şikayet biri olarak bunları söylüyorum
iyi araştır doğru doktoru doğru zamanı bul ve eğer piskolojik olarakta kendini hazır hissediyorsan sadece yaşa :34:

310 cc mi? ama epey büyük duruyo göğüslerin anlamadım ben şimdi:( doktorumun bana gösterdiği silikon 350 cc idi..ben pek büyük istemiyorum. o zaman bana 250 cc falan gider değil mi? boyum 168 kilom 58

Boyumuz ve kilomuz aynı sayılır.Benim ameliyattan öncede meme dokum vardı,B cup tım.400 cc kas zarı altına protez koyulunca avatardaki büyüklüge geldi.Şu anda sütyen ölçüm 75 D.Daha önceden dolgulu sütyen takınca nasıl duruyorsa şimdide öyle bir görüntü teşgil ediyor..Vücut ölçülerime göre gayet sexy gögüslere kavuştum,çokta mutluyum.Buradaki bazı avatar yada albümlerdeki fotolara aldanma,bazen çok büyükmüş gibi durabiliyor.Önemli olan sende güzel durmuş,bende o kadar cc takılayım banada yakışır,güzel durur olayı degil.Kımsenin vücut şekli,gögüs yapısı aynı degildir.400cc bende güzel durabilir,yakışabilir fakat senin gögüs yapına ve vücuduna uygun olmayabilr.O yüzden doktoruna beklentini en iyi şekilde anlat ve güven.Doktorun senin vücuduna yakışan en güzel ve ideal protez büyüklügünü tercih edecektir.Cc olarak doktoruna müdahalede bulunma,yoksa istemedigin sonuçlarla kaşılaşabilirsin,bilgin olsun.Ameliyattan sonra mutsuz olursanda doktor sen istedin,bende yaptım demesin,böyle bir durumla karşılaşma canım olurmu ;)Ayrıca tercih edilen yönteme görede protez büyüklügünde degişiklik olabilir.Yani 350 cclik protez kas üstünde yada kas zarı altında büyüklügünü belli eder fakat kas altında yada dual planda daha küçük durabilir...Bunuda unutma,doktoruna bırak canım.Kafanı karıştırma ;)

hamilelikten sonra yeni göğüslerin akibetini öğreneceğim kimse yok mu yaa:((

Canım forumda silikon ameliyatından sonra dogum yapan ve çocuk emziren kişi yok malesef.Ben silikon olmadan emzirdim,olan gögüslerim bozuldu.Sana şöyle söyliyimki silikon ameliyatından sonra emzirmek gögüste kesinlikle deformasyon yapacaktır.Yakın zamanda çocuk düşünüyorsan (bilemiyorum evlimisin,degilmisin ama) ameliyatını çocuktan sonra düşün.Yok ben mutsuzum,çok kafaya takıyorum bu ameliyatı olmam lazım dersen ol tabi ameliyatını ama emzirmelerden sonra tekrar bir operasyon olman gerekecektir.Bunu düşünerek karar ver..:34:

canım ben kendi adıma iyi ki yaptırmışım diyorummmm ;)

Ben protez konusunda cok kararsizdim ,bu siteyi bulup bu bolumu okuduktan sonra 1 haftada kararimi verdim :) Gecen hafta Bogazici tip merkezinde Dr Necdet Ucara ameliyat oldum.Kas alti damla 285 Nagor kullanildi.Iyi ki yaptirmisim diyorum ancak 8 gun oldu hala cok agrim var ,ilk gunler yardimsiz hicbirsey yapamiyordum.Herkez cok kolay atlatmis acaba benim gibi cok agrili atlatanlarda oldumu yoksa bana ozel bi durummu bu :)

Ama herseye ragmen iyi ki yaptirmisin saolun kizlar ;)

Kas altı ameliyatında daha fazla ağrı hissetmek çok normal..yani normal bir durum canım..geçmiş olsun aramıza hoşgeldin ;)

Ben protez konusunda cok kararsizdim ,bu siteyi bulup bu bolumu okuduktan sonra 1 haftada kararimi verdim :) Gecen hafta Bogazici tip merkezinde Dr Necdet Ucara ameliyat oldum.Kas alti damla 285 Nagor kullanildi.Iyi ki yaptirmisim diyorum ancak 8 gun oldu hala cok agrim var ,ilk gunler yardimsiz hicbirsey yapamiyordum.Herkez cok kolay atlatmis acaba benim gibi cok agrili atlatanlarda oldumu yoksa bana ozel bi durummu bu :)

bennnnn :1: ilk önce geçmişler olsun allah pişman etmesin
ben ilk 4 gün resmen işkence çektim
merak etme geçiyor 4 günden sonra hafiflemeye başlamıştı ama bir ay boyunca yataktan kalkarken normale dönememiştim az da olsa zorlanmıştım
ağrı eşiğimin yüksek olduğu halde göğüs kaslarının nasıl bir ağrıya neden olabileceğinin kanıtıyım resmen :27:
ama geldi geçti çok şükür allahım hiçbirimizi pişman etmesin inşallah :46:

Icim rahatladi saolun,gerci doktorda sizin dediginiz gibi konusmustu ama herkes kolay atlatinca sasirdim bana noluo bole die :50: simdi icim rahatladi... Agri var diye masaj cok yapamiyorum ama bugun kreme baslicam dikis izi kalmamasi icin.Alman marka bi krem var en iyisi oymus kullananlarda nerdeyse iz yok.Bakalim iyi sonuc vericekmi bende de...Yeni yaptircak olanlar umarim sorunsuz atlatirlar cunku herseye degiyor :16:

Boyumuz ve kilomuz aynı sayılır.Benim ameliyattan öncede meme dokum vardı,B cup tım.400 cc kas zarı altına protez koyulunca avatardaki büyüklüge geldi.Şu anda sütyen ölçüm 75 D.Daha önceden dolgulu sütyen takınca nasıl duruyorsa şimdide öyle bir görüntü teşgil ediyor..Vücut ölçülerime göre gayet sexy gögüslere kavuştum,çokta mutluyum.Buradaki bazı avatar yada albümlerdeki fotolara aldanma,bazen çok büyükmüş gibi durabiliyor.Önemli olan sende güzel durmuş,bende o kadar cc takılayım banada yakışır,güzel durur olayı degil.Kımsenin vücut şekli,gögüs yapısı aynı degildir.400cc bende güzel durabilir,yakışabilir fakat senin gögüs yapına ve vücuduna uygun olmayabilr.O yüzden doktoruna beklentini en iyi şekilde anlat ve güven.Doktorun senin vücuduna yakışan en güzel ve ideal protez büyüklügünü tercih edecektir.Cc olarak doktoruna müdahalede bulunma,yoksa istemedigin sonuçlarla kaşılaşabilirsin,bilgin olsun.Ameliyattan sonra mutsuz olursanda doktor sen istedin,bende yaptım demesin,böyle bir durumla karşılaşma canım olurmu ;)Ayrıca tercih edilen yönteme görede protez büyüklügünde degişiklik olabilir.Yani 350 cclik protez kas üstünde yada kas zarı altında büyüklügünü belli eder fakat kas altında yada dual planda daha küçük durabilir...Bunuda unutma,doktoruna bırak canım.Kafanı karıştırma ;)

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için..ben bekarım en geç seneye evlenmeyi düşünüyorum yaşımdan dolayı da bir an önce de çocuk yapmak istiyorum. bende göğüs dokusu pek yok.kas altı olacak mecburen.büyük göğüs sevmiyorum o ayrı da, sanki ne kadar büyük silikon kullansam o kadar tehlikeli oacakmış gibi geliyor bana.ele avuca gelsin yeter diyorum şimdi..belki o zaman deforme de olmaz süte engel de olmaz.benim doktorum burun estetiğimi yaparken aradan göğüsleri de çıkaracaktı. son anda vaz geçtim. burunda inanlmaz iyi ama göğüsteki performansına güvenemedim..sanırım barış bey e gdicem tatilde ben de..forumda o kadar çok adı geçiyor ki başkasına gidesim gelmiyor:))

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için..ben bekarım en geç seneye evlenmeyi düşünüyorum yaşımdan dolayı da bir an önce de çocuk yapmak istiyorum. bende göğüs dokusu pek yok.kas altı olacak mecburen.büyük göğüs sevmiyorum o ayrı da, sanki ne kadar büyük silikon kullansam o kadar tehlikeli oacakmış gibi geliyor bana.ele avuca gelsin yeter diyorum şimdi..belki o zaman deforme de olmaz süte engel de olmaz.benim doktorum burun estetiğimi yaparken aradan göğüsleri de çıkaracaktı. son anda vaz geçtim. burunda inanlmaz iyi ama göğüsteki performansına güvenemedim..sanırım barış bey e gdicem tatilde ben de..forumda o kadar çok adı geçiyor ki başkasına gidesim gelmiyor:))

Senin için ne iyiyse o olsun tatlım...Ben kendi fikrimi yazmak istedim sadece..Karar tabiki senin..:34:

Geçmiş olsun canım..Bogaziçi Tıp Merkezi benim oturdugum bölgeye çok yakın...Bu forumda ameliyat olacagını daha önce yazsaydın yanına ugrardım mutlaka :34: Neyse ameliyatını olmuş atlatmışsın ne güzel...Agrılar,sızılar olacaktır tabi..Hepsi geçecek ve geriye harika gögüsle ve sen kalacaksın.Kas altında agrıların biraz daha fazla olması gayet normal.Sonuçta bu bir ameliyat :34: Ama kas altı yöntemi ile ameliyat olmasına ragmen yinede çok az agrı çekenleride gördük biz bu forumda.Kişinin agrı eşiginede baglı bir durum bu..Tabiki iyiki yaptırmışsın bebegim.Daha dur yaz gelsin,gögüslerin daha bir kıvama şekle girsinlerde sen o zaman gör yaşayacagın mutlulugu :52: Herşey gönlünce olsun canım.Bu agrılar geçici ama mutluluk kalıcı.. :16: Saglıklı,mutlu günler diliyorum sana... :54:

Barış beyin melekler kervanına bir melek daha katılacak demek ne güzel.Canım Barış bey çok doğru bir seçim sonuçtan çok memnun kalacağını şimdiden bilmeni isterim ;) Zaten kendisiyle tanıştığında bunu sen de anlayacaksın gelişmelerden haberdar et bizi de..Ayrıca ben de seneye yaza evleniyorum yeni memişlerle evlenmekte uğur getirir bize inşallaaaah :)

canım kendı adıma ıyıkı yaptırmısım dıyorum cunku komplekslerımden kurtuldum,gögsumu gere gere gezıyorum..
sevgılım yokk ama olursa ve tepkı verırsede şutlarım yanı napayım :))
sut verme konusuna gelıncede belkı cocugun emmeyecek bunun ıcın ertelemeyı sacma buluyorum kı bu dedıgım hıc meme dokusu olmayan ıcın gecerlı..meme dokusu olanlar bence emzırdıkten sonra yaptırsın..sımdı ben hıc anne sutu emmeyen bırıyım,mamalarla buyumusum yanı o yusden benım cocugumda bana cekerse emzırme ıcın ertelemedım..
öyle işte bu amelıyatı olmak ısteyenler once kendılerının gercekten bu amelıyatı ısteyıp ıstemedıklerıne karar versınler..
kendılerını mutlu hıssedeceklerse bu amelıyatı olsunlar..yanı ılerde koca ıstemezse yanı mılyonlarca erkek var mutlaka bırı sıcak bakar sılıkonlara..
ben kendım ıcın yaptırdım kendım ıcın yasıyorum..cevremdekılerın tepkısı benım ıcın onemlı degıl..kım ne dusunurse dusunsun..ben boyle mutluyum özguvenım havalarda..daha ne ısteyeyım..allah olmak ısteyenlere nasıp eder ınsallah

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım..Bogaziçi Tıp Merkezi benim oturdugum bölgeye çok yakın...Bu forumda ameliyat olacagını daha önce yazsaydın yanına ugrardım mutlaka :34: Neyse ameliyatını olmuş atlatmışsın ne güzel...Agrılar,sızılar olacaktır tabi..Hepsi geçecek ve geriye harika gögüsle ve sen kalacaksın.Kas altında agrıların biraz daha fazla olması gayet normal.Sonuçta bu bir ameliyat :34: Ama kas altı yöntemi ile ameliyat olmasına ragmen yinede çok az agrı çekenleride gördük biz bu forumda.Kişinin agrı eşiginede baglı bir durum bu..Tabiki iyiki yaptırmışsın bebegim.Daha dur yaz gelsin,gögüslerin daha bir kıvama şekle girsinlerde sen o zaman gör yaşayacagın mutlulugu :52: Herşey gönlünce olsun canım.Bu agrılar geçici ama mutluluk kalıcı.. :16: Saglıklı,mutlu günler diliyorum sana... :54:

Pozitif dusuncelerin ve guzel kalbin icin tesekkur ederim , cok saol cnm cok guzel moral veriosun insana :34:

Peki 9, gunumdeyim su an bu sertlik ve sislik tam olarak ne zmn iner asagi yukari ..yani meme boyutumu anlayabilmem icin ozellikle ;)

boğaziçi ünv tıp merkezi aradı beni 3.5 milyara yapıyolar barış bey 8000 tl kas altı yaptıranlar kolunu kaldırınca göğüste kalıyomus kas üstü süt bezlerine zararlı ama barış beyin kullandığı kas zarı altı en doğal ve zararsız olanı, araştırmak çok önemli bilinçli davranmak lazım pahalı olsun en güzeli olsun dedim aldım barış beyden randdevumu inşallah mart bitmeden ameliyatımı olurum.

boğaziçi ünv tıp merkezi aradı beni 3.5 milyara yapıyolar barış bey 8000 tl kas altı yaptıranlar kolunu kaldırınca göğüste kalıyomus kas üstü süt bezlerine zararlı ama barış beyin kullandığı kas zarı altı en doğal ve zararsız olanı, araştırmak çok önemli bilinçli davranmak lazım pahalı olsun en güzeli olsun dedim aldım barış beyden randdevumu inşallah mart bitmeden ameliyatımı olurum.

boğaziçinde tıp yok kii

Pozitif dusuncelerin ve guzel kalbin icin tesekkur ederim , cok saol cnm cok guzel moral veriosun insana :34:

Peki 9, gunumdeyim su an bu sertlik ve sislik tam olarak ne zmn iner asagi yukari ..yani meme boyutumu anlayabilmem icin ozellikle ;)

Canımcıgım ben ilerde yaşayacagın gerçek mutluluktan bahsettim sadece.O kadar mutlu olacaksın bu yazı o kadar dolu dolu geçireceksinki bunun müjdesini ben vermek istedim.. :34: Canım gögsündeki sertlik ve şişlik birinci aydan sonra normal bir meme kıvamına gelmeye başlayacak..Her geçen zamanda hep farklılık göreceksin yani.Belirli bir zamanı yok bunun.Benim birinci senem doldu ama inanki her geçen ay hala degişmeye devam ediyorlar.Her degişimde ayrı bir mutluluk yaşayacaksın anlayacagın..:31:

Back