Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım Bogaziçi Tıp Merkezi fiyat olarak diger yerlere göre düşük evet.Bunun bir sebebide doktorların o klinikte çalışıp ameliyatlarınıda orada yapmalarıdır.Yani ucuz bir yer,kas altı yapıyorlar ameliyatları olayı degil bu...Barış bey muayenelerini kendi ofisinde,muayenehanesinde yapıyor.Ameliyatlarınıda anlaştıgı özel bir hastanede yapıyor.Yani her ameliyatı başına hastaneye ücret ödüyor.Bu ücretin içinde oda parası,ameliyathane,kullanılan ilaçlar v.s. Bu faturayıda tabiki ameliyat ettigi hastalarından alıyor Bazı doktorlar birkaç hastaneyle anlaşması oluyor,sen bütçene göre hastaneyi seçiyorsun..Kimi doktorda ben ameliyatımı şu hastanede yapıyorum diyor.E tabi hastanede lüks olunca fiyat artıyor..Bunları düşünerek yorum yapalım lütfen..Ayrıca kas altı ameliyatlarında kolunu kaldırınca ney gögüste kalıyormuş anlamadım??...Protezmi demek istediniz acaba,eger öyleyse böyle birşey yok.Forumda kas altından ameliyat olan birçok arkadaş var,bunu onlara sorarsanız kulaktan dolma bilgiler degilde daha net bilgiler alabilirsiniz..Kas üstü yöntemide süt bezlerine zararlı degil.Daha iyi araştırma yapmanızı öneririm..İYİ YÖNTEM YOKTUR,KİŞİYE ÖZEL YÖNTEM VARDIR diyorum.Yani sizin vücudunuza gögüs yapınıza hangi yöntem hangi protez tipi uygunsa onu tercih etmenizi öneririm..Araştırmalarınızda başarılar diliyorum,bilinçli davranıp dogru karar verirsiniz umarım..Herşey gönlünüzce olsun..

doktorların açıklamalarına göre yorum yaptım kulaktan dolma değil herkesin kendi tercihi tabi bana kas zarı altı mantıklı geldi neyse siz daha iyi biliyosunuz ortada

doktorların açıklamalarına göre yorum yaptım kulaktan dolma değil herkesin kendi tercihi tabi bana kas zarı altı mantıklı geldi neyse siz daha iyi biliyosunuz ortada
Ben edindigim bilgileri paylaştım sadece,bu mesajlarınızda kızgınlık farkediyorum,gerek yok..Bu yöntemle ameliyat olan kişilerden bilgi almak sizcede daha mantıklı ve daha net olmazmı acaba??? En basit bir ameliyatı bile bazen doktorlarımız kesinlikle acı hissetmeyeceksin diyorlar..Gerçektende doktorun dedigi gibi oluyormu sizce? Yani benim bahsettigim olay farklı.Size mantıklı gelenmi yoksa size uygun olan yöntemmi daha mantıklıdır?? Siz tercih ettiginiz yöntemi tercih ediyorsunuz.Ben zaten bundan sonra susuyorum....
kendi açıklamamı kendim yapabilirdim ama yine de sağol

Ne demek tatlım.Burası herkese açık bir forum.İsteyen istedigi şeyi yazar,özgürdür...

selam bayanlar;
ssk karşılıyormuş göğüs küçültme ameliyatını,yaptıran var mı acaba?
ben bekarım ve çalışmıyorum babamın sigortasından yararlanıyorum ve küçültmek istiyorum
bana bilgi verir misiniz acaba?

Canım belirli bir büyüklükten sonrasını karşılıyor evet.Bence sana en yakın devlet hastanesine gidip muayene olmanı öneririm..Forumda meme küçültme bölümüne yazarsan bence sana yardımcı olacak ve daha detaylı bilgi verecek arkadaşlar olacaktır

ben şimdi farkettim büyütme başlığına yazdım sanıyorum bu başlığa yazmışım ya:)
teşekkür ederim yardımcı olduğu için aynı yazımı oraya kopyalayayım o zaman

Barış bey harikalar yaratır parasında değil bu iş tabi ki ucuza güzel yapan doktorlar da vardır muhakkak ama Barış bey işinin ehlidir hastasını mutlu eder..Ben de bir Barış Çakır hastası olarak kendi doktorum diye söylüyorum bitanediiiiiiiiirrr doğru bir seçim canım

araştırmadan gelip burada ahkam kesmek çok kolay önce bir araştırın sonra gelin konuşun.barış bey türkiyede nam yapmış bir doktordur yazık karalamak ne kadar kolay dimi.

Kim karalamış canım Barış bey i? Bence de ayıp biri öyle bir şey yaptıysa.

araştırmadan gelip burada ahkam kesmek çok kolay önce bir araştırın sonra gelin konuşun.barış bey türkiyede nam yapmış bir doktordur yazık karalamak ne kadar kolay dimi.

Cnm sanırım Barıs beye birsey denmiyor Bogazicinin ucuz olması ve kolu kaldırınca bı problem yasanması hakkında bırsey denılıyor ama net anlayamadım.O yasanan problemı biraz daha acabilirmisin ben de orda amelıyat oldum...

leylacım fairtale Barış beye ameliyat olmaya karar vermi boğaziçi tıp merkezi ile de görüşmüş orayı istememiş bunu anlatmış orda da Barış bey i seçtim pahalı olsun ama iyi olsun önemli olan o demiş şekerimmm burda bizzat ben Barış beyi kimsenin karalamasına müsade etmem bilmeyen tanımayan hastası olmayan kişi arkasından bir şey derse de karalama çalışması yapmaya çalışırsa da doktor tarafından dava açılır o kişiye bu sitede bunun pek çok örnekleri olmuş yağmurluk demişti..

Sonuç olarak fairtale barış beyi övmüş, e tabi ki övecek çünkü Barış bey en güzel övgüleri hakediyor bence de...

Canım arkadaşımız yanlış anladı sanırım...Fairtale arkadaşımız demişdiki Bogaziçinde bu ameliyat 3500 ytl ye yapılıyor ama kas altı yapıyor,Kas altındada kolumuzu kaldırınca protez orada kalıyor diye bir şey yazmış.Barış bey 8000ytl ye yapıyor ama kas zarı altı yapıyor.Pahalı olsun iyi yöntem olsun yazmış..Bende ona cevaben bazı yorumlar yazdım.Kimse barış beyi karalamadı.Yaşayacagın bir problem yok canım,rahat ol..Ameliyat oldugun yerle ilgili bir sıkıntıda yok Yanlış anlaşılma var ortada,düzelir...

Canım herkes kendi doktorunu övecek tabiki..Tabi sonuçtan mutluysa gerçektende..Burada hiçbir şekilde kimse başka bir doktoru karalayamaz.Kimsede buna müsade etmez..Ortada yanlış anlaşılma var sanırım..Herkesin kendi doktoru övgüleri hak eder.Burada çocuk gibi bunları yapmayalım.Ortada bazı gerçekler vardır bende bunları açıklamaya çalıştım sadece.Kas altı yöntemiyle ameliyat olanlar kollarını hareket ettirince protez oradamı kalıyor canım..Mantıklı konuşalım lütfen.Siz memnunsunuz,iyi güzel.Ama en iyi yöntem,en güzel sonuç sadece sizinki yada sizin doktorunuzun yaptıgı ameliyat sonuçları degil tabiki.Olaylara birde bu gözle bakarsanız daha güzel olur...

ameliyatımın üstünden 1 ay geçti, operasyonumu sevgili doktorum Hasan Fındık yaptı. KAS ALTI uygulaması ile 350 cc takıldı, ve hiç göğsü olmayan biriydim. ve hiç de bahsettiğiniz gibi kolumu kaldırınca silikonlar yerinden oynamıyor, henüz 1 ay olmasına rağmen çok doğal ve çok güzel duruyorlar,
lütfen insanları yanlış yönlendirmeyiniz, ameliyat olmamış insanların böyle bilinçsiz yorumları, ki bunlar bir doktorun sitesinde mevcut, muhtemelen oradan almışsınızdır. ameliyat olacak arkadaşlarda korku yaratıyor.
kişiye uygun yöntem hangisiyse doktorlar bunu uygular, size uygun olan kas altıysa ne yapacaksınız, mazallah silikonlar oynarsa, plajda kolanıza uzandığınızda (!) silikonlarınız kayarsa, bir düşünün,

sevgiler,

ya benim göğüsleri küçük değil ama biraz daha büyük dursun istiyorum..önereceğiniz bi yer ve fiyatlar?? güvenilir bi yer olsun da

Pardon ben kas altı yöntemi kötüdür mü demişim arzumcum????? Ben bilmediğim üzerimde uygulanmayan bir yöntem hakkında şimdiye kadar olumsuz bir yorum yapmış mıyım????? kendi yöntemimden ve doktorumda çok memnun kaldığım için tabi ki de yöntemimi de doktorumu da överim övgüyü hakeden herkesi de överim kendi doktorumla birlikte.

fairtale de barış beye ameliyat olmayı tercih etmiş bende doğru bir seçim olduğunu söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…