boğaziçi ünv tıp merkezi aradı beni 3.5 milyara yapıyolar barış bey 8000 tl kas altı yaptıranlar kolunu kaldırınca göğüste kalıyomus kas üstü süt bezlerine zararlı ama barış beyin kullandığı kas zarı altı en doğal ve zararsız olanı, araştırmak çok önemli bilinçli davranmak lazım pahalı olsun en güzeli olsun dedim aldım barış beyden randdevumu inşallah mart bitmeden ameliyatımı olurum.
Arkadaş yanlış ve eksik yazmış..Bogaziçi Tıp Merkezinden bahsediyor...
Ben edindigim bilgileri paylaştım sadece,bu mesajlarınızda kızgınlık farkediyorum,gerek yok..Bu yöntemle ameliyat olan kişilerden bilgi almak sizcede daha mantıklı ve daha net olmazmı acaba??? En basit bir ameliyatı bile bazen doktorlarımız kesinlikle acı hissetmeyeceksin diyorlar..Gerçektende doktorun dedigi gibi oluyormu sizce? Yani benim bahsettigim olay farklı.Size mantıklı gelenmi yoksa size uygun olan yöntemmi daha mantıklıdır?? Siz tercih ettiginiz yöntemi tercih ediyorsunuz.Ben zaten bundan sonra susuyorum....doktorların açıklamalarına göre yorum yaptım kulaktan dolma değil herkesin kendi tercihi tabi bana kas zarı altı mantıklı geldi neyse siz daha iyi biliyosunuz ortada
kendi açıklamamı kendim yapabilirdim ama yine de sağol
selam bayanlar;
ssk karşılıyormuş göğüs küçültme ameliyatını,yaptıran var mı acaba?
ben bekarım ve çalışmıyorum babamın sigortasından yararlanıyorum ve küçültmek istiyorum
bana bilgi verir misiniz acaba?
Canım belirli bir büyüklükten sonrasını karşılıyor evet.Bence sana en yakın devlet hastanesine gidip muayene olmanı öneririm..Forumda meme küçültme bölümüne yazarsan bence sana yardımcı olacak ve daha detaylı bilgi verecek arkadaşlar olacaktır
boğaziçi ünv tıp merkezi aradı beni 3.5 milyara yapıyolar barış bey 8000 tl kas altı yaptıranlar kolunu kaldırınca göğüste kalıyomus kas üstü süt bezlerine zararlı ama barış beyin kullandığı kas zarı altı en doğal ve zararsız olanı, araştırmak çok önemli bilinçli davranmak lazım pahalı olsun en güzeli olsun dedim aldım barış beyden randdevumu inşallah mart bitmeden ameliyatımı olurum.
Barış bey harikalar yaratırparasında değil bu iş tabi ki ucuza güzel yapan doktorlar da vardır muhakkak ama Barış bey işinin ehlidir hastasını mutlu eder..Ben de bir Barış Çakır hastası olarak kendi doktorum diye söylüyorum bitanediiiiiiiiirrr doğru bir seçim canım
araştırmadan gelip burada ahkam kesmek çok kolay önce bir araştırın sonra gelin konuşun.barış bey türkiyede nam yapmış bir doktordur yazık karalamak ne kadar kolay dimi.
araştırmadan gelip burada ahkam kesmek çok kolay önce bir araştırın sonra gelin konuşun.barış bey türkiyede nam yapmış bir doktordur yazık karalamak ne kadar kolay dimi.
Cnm sanırım Barıs beye birsey denmiyor Bogazicinin ucuz olması ve kolu kaldırınca bı problem yasanması hakkında bırsey denılıyor ama net anlayamadım.O yasanan problemı biraz daha acabilirmisin ben de orda amelıyat oldum...
leylacım fairtale Barış beye ameliyat olmaya karar vermi boğaziçi tıp merkezi ile de görüşmüş orayı istememiş bunu anlatmış orda da Barış bey i seçtim pahalı olsun ama iyi olsun önemli olan o demiş şekerimmmburda bizzat ben Barış beyi kimsenin karalamasına müsade etmem bilmeyen tanımayan hastası olmayan kişi arkasından bir şey derse de karalama çalışması yapmaya çalışırsa da doktor tarafından dava açılır o kişiye bu sitede bunun pek çok örnekleri olmuş yağmurluk demişti..
Sonuç olarak fairtale barış beyi övmüş, e tabi ki övecek çünkü Barış bey en güzel övgüleri hakediyor bence de...
Arkadaş yanlış ve eksik yazmış..Bogaziçi Tıp Merkezinden bahsediyor...
Canım herkes kendi doktorunu övecek tabiki..Tabi sonuçtan mutluysa gerçektende..Burada hiçbir şekilde kimse başka bir doktoru karalayamaz.Kimsede buna müsade etmez..Ortada yanlış anlaşılma var sanırım..Herkesin kendi doktoru övgüleri hak eder.Burada çocuk gibi bunları yapmayalım.Ortada bazı gerçekler vardır bende bunları açıklamaya çalıştım sadece.Kas altı yöntemiyle ameliyat olanlar kollarını hareket ettirince protez oradamı kalıyor canım..Mantıklı konuşalım lütfen.Siz memnunsunuz,iyi güzel.Ama en iyi yöntem,en güzel sonuç sadece sizinki yada sizin doktorunuzun yaptıgı ameliyat sonuçları degil tabiki.Olaylara birde bu gözle bakarsanız daha güzel olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?