• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim ameliyat olmak isteyenlere bir tavsiyem var eğer buna kesin karar verdiyseniz doktora gittikten hemen sonra yani en fazla ikiüç gün içinde bu işi olun bitirin. doktordan ileri bir tarih alındıktan sonra günlerce beklemek bir işkence ve psikolojiyi çok olumsuz etkiliyor... o kararlılıkla hemen sıcağı sıcağına olması daha iyi bence ama benim maalesef regl bittikten hemen sonra olması gerektiği için ameliyatın benimde regl olmama daha vakit olduğu için doktora gittikten 20 gün sonrası için ameliyat günü ayarladık.Bu süreç gerçekten çok sıkıcı ki ben bunu yıllardır çok isteyen hemen yat dese doktor yatabilcek durumda,çok rahat olmama rağmen uzun süre bekleyince kırk tilki dolaşmaya başladı kafamda bir huzursuzluk oluyor yani neyse ki artık 4 günüm kaldı.

benım ıs durumumdan dolayı karar versem bıle bırkac ay beklemek zorundayım :(

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim cevabın icin. Yabancı sitelere bakıyorum hatta oradan tam istediğim gibi olan bir fotograf buldum ameliyat gunu doktoruma gostericem. Ama benim baktığım sitelerde hic kac cc olduğu falan yazmıyordu. Bu bilgilerinde yazdığı bı site onerebilirmisiniz bana. Gün sayıyorum artık 7 gunum kaldı büyük güne :)

bende foto buldum web den, hatta oyle olmazsa uzulurum gıbı gelıyor..

arkadaşlar hastaneden canlı yayındayım, ameliyat öncesinde de şiödide inanılmaz sakinim ve rahatım :)) ameliyattan cıkalı 7 saat oldu,,odada yatıorum... ilk kendime geldiğimde sızlamalarım vardı, iğne yaptılar geçti,, birkaç saat uyudum uayndım... doktorla ameliyat öncesi konustugumda kasaltı yapacaktım ama şimdi kararsız kaldım,, göğüs kasın çok az ve yukarıda, kas üstü de koyabilirim dedi.. kasını çok zorlayacagım oyüsden cok daha agrın olabilir hazırlıklı ol dedi.. daha doktoru görmedim ne yaptı bilmiorum.. şuan kas ağrım var kolumu rahat hareket ettiremiorum,, tek başıma da yataktan kalkamıorum ama genel anlamda iyiyim.. hersey normal tabi,, 7 saat oldu daha,, gelişmeleri yazarım..:)

gecmıs olsun hayırlı olsun..

merhaba ben göğüs büyütme operasyonu düşünürken siteleri dolaşşırken burada doktor barış çakırdan herkesin memnun kaldığını gördüm internettende kendisini araştırdım ünlü bi doktor, randevu alma aşamasındayım fakat cok yoğun bi doktor 17 marta randevu istedim bakalım mart ayı içinde mutlaka olmak istiyorum, fiyat 8000 tl çalışıyorum izin konusu sıkıntı bakalım nasıl olcak, bu arada araştırırken boğaziçi ünv bakmıştım mail attılar resim yolladılar aradılar 3500 tl fakat resimlerii beğenmedim.. Barış hocayla konuşcam muayene olup 3 gün sonra ameliyat olmak isityorum düşüdnükçe fikrim değişiyo, o kadar ilaç verecekler vücudumuza narkoz falan korkutuyo beni çok vazgecirmeye calıştılar ama bu psikolojiyi anlayamazlar.

canım ben de Barış bey e ameliyat oldum..İsabetli bir karar olur diyorum senin için de git bir görüş bakalım..seni arkadaş olarak ekledim fotolara bakıp barıl beyin nasıl sonuçlar çıkardığını görebilrsin ;)

merhaba ben göğüs büyütme operasyonu düşünürken siteleri dolaşşırken burada doktor barış çakırdan herkesin memnun kaldığını gördüm internettende kendisini araştırdım ünlü bi doktor, randevu alma aşamasındayım fakat cok yoğun bi doktor 17 marta randevu istedim bakalım mart ayı içinde mutlaka olmak istiyorum, fiyat 8000 tl çalışıyorum izin konusu sıkıntı bakalım nasıl olcak, bu arada araştırırken boğaziçi ünv bakmıştım mail attılar resim yolladılar aradılar 3500 tl fakat resimlerii beğenmedim.. Barış hocayla konuşcam muayene olup 3 gün sonra ameliyat olmak isityorum düşüdnükçe fikrim değişiyo, o kadar ilaç verecekler vücudumuza narkoz falan korkutuyo beni çok vazgecirmeye calıştılar ama bu psikolojiyi anlayamazlar.

Merhaba burcu mesaj sayım az olduğu için resimlerin hepsini göremedim ama gördüğüm kadarıyla çok iyi duruyolar büyüklüğü de iyi merak ettiğim iz kaldı mı göğüs altından yapıldı sanırım, ben 17 marta randevu aldım sonunda, inşallah ameliyatı hemen olabilirim, barış beyi tercih etmem de sizin olumlu yorumlarınız çok etkili oldu, teşekkür ederim.

bence ilk bahar ve sonbahar kış uygun yazın sıcakta çok zorlanırsın, onlar sargılı olacak pişer, temmuz sıcaklarına kalma, siz hangi doktora olcaksınız

Anladım canım yeterli msj sayısına ulaştığında 100 sanırım onun sayısı fotoğraflarımı görebilirsin..benim meme altından oldu kesi yerim ve şuan karşıdan bakıldığında görülmüyor tabi ama yakından memenin altına eğilip bakıldığında hafif belli oluyor 5 ay oldu benim nerdeyse 7 ekimde olmuştum ameliyatımı 1 1.5 seneye izin tamamen kaybolacağını düşünüyorum şimdi bile bu kadar hafifken..17 marta gün almana çok sevindim canımm..Gelişmeleri anlatırsın öpüyorum. ;)

Merhaba burcu mesaj sayım az olduğu için resimlerin hepsini göremedim ama gördüğüm kadarıyla çok iyi duruyolar büyüklüğü de iyi merak ettiğim iz kaldı mı göğüs altından yapıldı sanırım, ben 17 marta randevu aldım sonunda, inşallah ameliyatı hemen olabilirim, barış beyi tercih etmem de sizin olumlu yorumlarınız çok etkili oldu, teşekkür ederim.

Yazın bir sıkıntı olmaz canım dila28 arkadaşımız 16 temmuz da olmuştu çokta memnun kalmıştı yazın ameliyat olduğu için.

merhaba..ben de haziran sonu ameliyat olabilirim..ama yaz ameliyatı sıkıntı yaratır mı? seneye kış mı yapsam kararsız kaldım:(

burcucum baktım resimlerine çok doğal ya diri duruyolar, boyutları kişinin boy ve kilosuna göre değişiyor sanırım, seninkinin ölçüleri nedir yazar mısın aynen bende seninki gibi istiyorrum

canım benim boy 175 kilom da 60 şuanda biraz zayıfladım :) bana barış bey, natrelle 510fx modeli 310 cc kulladı canım..bende bu ölçüden çok memnun kaldım.

burcucum baktım resimlerine çok doğal ya diri duruyolar, boyutları kişinin boy ve kilosuna göre değişiyor sanırım, seninkinin ölçüleri nedir yazar mısın aynen bende seninki gibi istiyorrum

hım senin boyun uzunmuş benim boy 1.82 kilom 48 bana biraz ufak kullanır heralde, teşekkür ederim canım

canım benim boy 175 kilom da 60 şuanda biraz zayıfladım :) bana barış bey, natrelle 510fx modeli 310 cc kulladı canım..bende bu ölçüden çok memnun kaldım.

310 cc mi? ama epey büyük duruyo göğüslerin anlamadım ben şimdi:( doktorumun bana gösterdiği silikon 350 cc idi..ben pek büyük istemiyorum. o zaman bana 250 cc falan gider değil mi? boyum 168 kilom 58

canım ben de Barış bey e ameliyat oldum..İsabetli bir karar olur diyorum senin için de git bir görüş bakalım..seni arkadaş olarak ekledim fotolara bakıp barıl beyin nasıl sonuçlar çıkardığını görebilrsin ;)

sizi ekliyorum resimlerinize bakmak için kabul ederseniz sevinirim..barış beyı bende buradan öğrendim herkes memnun..darısı başıma ve yazın olacak gıbı..

Hmm anladım canım benim..Barış bey vücuduna yakışan göğüslere kavuşturacaktır seni buna emin ol cc ye çok takılma her şey gönlünce ve istediğin gibi olur inşallah..Aklına ne takılırsa da sor.Görüşmek üzre.

1.62 yazcaktım hiç farkında değilim :) uzunsun yani

Evet canım 310 cc valla :) çok büyük değiller benim göğüslerim canım 75 c cup ler..Dolu dolu c cup dolduruyor ideal bir büyüklük koca memeli değilim yani ;) canım şimdi ben sana ne desem cc konusunda yanlış olur doktorun sana 350 cc normal büyüklükte duracaktır dediyse doktoruna tabi ki güveneceksin..Ama ben kendi adıma söyleyim 350 cc 175 boy ve 60 kiloyla bana büyük olurdu diyorum..310 cc bile çok dar giyindiğim zaman bir ortama girdiğimde dikkatler benim göğüslerde toplanıyor hemen ki dipnot ekleyeyim ben tesetürlüyüm yani öyle dekolteli şeyler de giydiğim yok sadece dar kıyafet giydiğimde bile millet gözlerini alamıyo yani hehe :):) o yüzden karar senindir canım doktoruna güven..bu arada senin burnuşu da çok beğendim güle güle kullan canım benim.

310 cc mi? ama epey büyük duruyo göğüslerin anlamadım ben şimdi:( doktorumun bana gösterdiği silikon 350 cc idi..ben pek büyük istemiyorum. o zaman bana 250 cc falan gider değil mi? boyum 168 kilom 58

Arkadaşlık isteğini kabul ettim canım fotoğraflarıma bakabilirsin;) Barış bey gibi bir doktor olunca memnun olmayan bir hastasını bulmak zooor ;)

sizi ekliyorum resimlerinize bakmak için kabul ederseniz sevinirim..barış beyı bende buradan öğrendim herkes memnun..darısı başıma ve yazın olacak gıbı..

Back