• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bugün ameliyat olalı 13 gün oldu. ben de bir kaç resim ekledim. 280 cc damla natrelle marka silikon kas zarı altına konulmuştu. Büyük değiller diye üzülmüştüm ilk etapta şimdi alıştım. Sizin fikrinizi almak istedim:)

Cnm öncelikle geçmiş olsun sağlıkla kullan inş. arkadaş olarak ekliyorum kabul edersen görmek isterim fotolarını:16:

canımmmm şimdi baktım fotoğraflarına harika gözüküyorlar güle güle kulllaaaaaaan ;)

Arkadaşlar bugün ameliyat olalı 13 gün oldu. ben de bir kaç resim ekledim. 280 cc damla natrelle marka silikon kas zarı altına konulmuştu. Büyük
değiller diye üzülmüştüm ilk etapta şimdi alıştım. Sizin fikrinizi almak istedim:)

Arkadaşlar bugün ameliyat olalı 13 gün oldu. ben de bir kaç resim ekledim. 280 cc damla natrelle marka silikon kas zarı altına konulmuştu. Büyük değiller diye üzülmüştüm ilk etapta şimdi alıştım. Sizin fikrinizi almak istedim:)

superi , çok güzel olmuş kaç günlük bunlar ?

superi , çok güzel olmuş kaç günlük bunlar ?[/QUOTE
Canım 13. günümdü dün çektim koydum fotoları. Teşekkür ederim senin resimleri de merakla bekliyorum..

sızın fotolarınızı merak ettım ama goremedım, ozel degılse tekrar koyar mısınız? bırde hangı yontemle oldunuz? hayırlı olsun :)

çok diikatli olup iyi bir doktora gitmek sart.Benim bir yakınım cok ünlü bir doktora gitmesine rağmen 2. kere ameliyat olmak zorunda kaldı:S

ıyı doktor oldugunu nasıl anlayacagım? bence cok amelıyat yapan veya benım anatomık yapımda hastası olanlar ıyı olandır..

sızın fotolarınızı merak ettım ama goremedım, ozel degılse tekrar koyar mısınız? bırde hangı yontemle oldunuz? hayırlı olsun :)

arkadaş olarak ekledim seni. kabul edersen ve profil sayfamdaki albümleri tıklarsan görebilirsin canım. Ben meme altı kesisi ve kas zarı altı yöntemiyle oldum. Memnunum şimdilik yöntemimden canım.:16:

arkadaş olarak ekledim seni. kabul edersen ve profil sayfamdaki albümleri tıklarsan görebilirsin canım. Ben meme altı kesisi ve kas zarı altı yöntemiyle oldum. Memnunum şimdilik yöntemimden canım.:16:

eklediginiz için cok tesekkurler :D baktım super benım ıstedıgım ıste buuuuuuuuuu !!! yuppı buldum sızın göğsünüz -meme değil, bağrınız- benim gibi..bnde meme altı kesisi düşündüm..peki silikon markası nedir? doktorunuz kimdi? ben çok istiyorum bu işi ameliyattan korkuyorum ama göze aldım..

silikon özelliğini sormuştum buldum..ben büyük istiyorum ama doğal olmalı demekki bnde 280 cc istesem uygun, gerçi daha dr görmedi :) ama sizin çok güzel olmuş maaşallah:nazar:

yine ben, yine ben. sanki yakında kendi adıma bir başlık açacakmışım gibi bir his var içimde. :) evet kızlar bugün Naci Beyle görüştüm. çok ama çok ama çok ama çok yani siz anlayın işte o kadar sempatik bir beyfendi. ameliyat dahil her şeyi konuştuk. çok zevkli ve samimi bir görüşmeydi kısacası. kendinden oldukça emin bir şekilde ölçümü aldı ve senelerdir fark etmediğim bikaç şeyi bana söyledi, aydınlandım yani. :p kullanılabilecek protez boyutu için o da 260-300 arası deneriz. çok büyük takamayız çünkü göğüs ve çene mesafen çok yakın, kötü durur dedi. şanslısın derin kalın hissedilmez protez dokunulduğunda dedi. tabi ben bunu duyunca ankaradan abim gelmiş bizde bir bayram havası. :) fasya altı da olabilir dual plan da deneriz bakarız dedi. kısacası her şey güzeldi. hmm bu arada ilk kez göğüs çevresi ölçümü de öğrendim. 70-71 miş. :)

aklımda anlatacak birçok şey vardı ama hepsi uçup gitti. hmm bi de bana "kız sen botokslu msun" dedi çok güldük. kaşlarım, göz kısmım kalkıkmış da dikkat çekiyomuş, e tabi ben yine dört köşe. Allah bi yerden kısınca diğer yerden veriyo demek ki dedim. :) durum bu. yarın hasan beyle de görüşmemi yapıp artık nihai kararı vereceğim hayırlısıyla.

arzumcum evet randevum yarın öğleden sonra. bakalım inşallah o görüşmem de güzel geçer ve doğru kararı verebilirim. şimdilik benden bu kadar, sevgiler!

merhaba ben doktor sorusturuyorum, naci beyın soyadı nedir?

merhaba arkadaşlar.antalyada yasayan arkadaslar bana yazabılırler mı[

slm ben yeni üye oldum. antalyada yaşıyorum ama henüz ameliyat olmadım tüm ön görüşmelerimi yaptm son bi görüşmeyle ameliyat tarihini belirliyeceğiz ben biran önce olsun istiyorum ama eşim yaza doğru yaptıralım diyo ama ben kararlıyım oda beni hiç kırmaz ama maddiyat zorluyo tabiki.inşallah günümü belirleyince ve yeni memişlerime kavuşuncada burada paylaşmayı allah nasip etsin.arkadaşlar isteyen herkese nasip olur inşallah yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum harika bi duyguuuuuu:)

merhaba doktorunuz kim?

silikon özelliğini sormuştum buldum..ben büyük istiyorum ama doğal olmalı demekki bnde 280 cc istesem uygun, gerçi daha dr görmedi :) ama sizin çok güzel olmuş maaşallah:nazar:

Teşekkür ederim canım. Doktorum Barış Çakır. Beğenmene sevindim, çok yeni oldukları için gözüm yeni yeni alışıyor güzel mi değil mi ayırt edemiyorum henüz çünkü. darısı en kısa sürede senin başına diyorum:)

Teşekkür ederim canım. Doktorum Barış Çakır. Beğenmene sevindim, çok yeni oldukları için gözüm yeni yeni alışıyor güzel mi değil mi ayırt edemiyorum henüz çünkü. darısı en kısa sürede senin başına diyorum:)

cok guzel cok, barıs cakırı duymustum..artık dr ısımlerıne asına oluyorumi evt yaa darısı basıma

sabah ugradı canm doktorum,, kas altı koymuş,, normalden daha fazla zorladım kasını,küçük oldugu için dedi, ağrın oyüzdendir dedi,, 260 cc koymuş,, yarın kliniğe gidicem sargıları cıkarıp sporcu sutyeni takacak sanırım.. sargıyı aralayıp üstten baktım da dolgun görünüor ama ödemlerde var tabiia,, yarını iple çekiorum :))

gecmıs olsun, kasınızın kucuk oldugunu muayenede anlamamıs mı? cok spor yapar mısınız, benım kasım kesın kucuktur onun ıcın soruyorum..

Selam Kizlar,

meme ameliyati olmak isteyenlere, merak edenlere kendi tecrübelerimi yaziyorum:

2 bucuk yil önce (mart 2009) meme ameliyati oldum. Kendi gögsüm 80 A idi. 275 cc, high profil mentor marka implant, kas alti, meme ucu ameliyati ile takildi. Boyum 1.63 kilom 55. 3 bucuk milyara yaptirdim, ve doktorumdan inanilmaz memnundum.

Ameliyat sonra uyandigimda, inanilmaz agrilarim vardi, gögüs derim feci gergin ve agriyordu, ayrica iki gögsümün arasinda deri sanki yerinden sökülüyormus gibi aci veriyordu.
Agri kesici igne yapiyordu hemsire ama agrilarimi pek fazla kesmiyordu. 2-3 gün cok aci cektim. Hatta ilk uyandigimda agrilari ilk hissettigimde bin pisman oldum yaptirdigima :). ( 2 cocuk annesi ve cocuklarimi önceden emzirmis olmama ragmen!!)

Aradan 1 hafta gectikten sonra, gayet rahatlamistim, agrim hic yok denecek kadar azdi. Sadece yatarken saga sola dönmekte zorlaniyordum. 4-5 hafta kadar sonra artik normal günlük hayatimi sürdürdüm, tabiki yinede agir kaldirmama, agir isler yapmama sartiyla... 2 aya yakin yüz üstü yatamadim... Ilk 4-5 ay cok serttiler ama zamanla yumusadilar, hatta hep sert kalacaklar diye cok endiseleniyordum.

Simdi, 2 bucuk yil sonra tamamen dogallastilar. Implanta ellediginizde hissediyorsunuz, ama öyle yürürken, kosarken vs vs hissetmiyorsunuz.

Simdi 80 C sütyen giyiyorum, hatta cogu sütyenlerimde gögüs uclarim C-Cup sütyenlerimden disari cikiyor, düzeltiyorum tabi :). Gayet büyükler.
Her 150 gram yag dokusu veya silikon, 1 cup yapiyor.
Cup A = 150 gram gögüs
Cup B = 300 gram gögüs vs vs...

Beni tek rahatsiz eden sey, meme ucumdaki 4 santim kadar iz! Kim ne derse desin, yok bilmem gözükmüyor bilmem silindi falan filan, bunlara inanmiyorum. Minicik bir sivilce izi bile kalabiliyorsa.... Yinede o izimi görmemeye calisiyorum.

Yeni ameliyat olan kizlara tavsiyelerim:
* YAN YATTIGINIZDA KESINLIKLE YUMUSAK BIR YASTIGI KUCAKLAYIP YATIN, COK YARDIMCI OLUYOR, DESTEK VERIYOR GÖGÜSLERE VE RAHATLATIYOR!!

* Ameliyat öncesi, eski sütyenlerinizden 1-2 tanesini saklayin. Ilerde silikonlu gögüslerinize gözleriniz alisacak ve kücükmü ne, dahami büyük yaptirsaydim psikolojisine kapilacaksiniz. O eski sütyeninize baktiginizda, o psikolojiden geri cikacaksiniz :)).

Umarim meme ameliyatini merak edenlere biraz yardimci olabilmisimdir...

paylasım ıcın cook tesekkurler, cok faydalı oldu, doktorunuz kımdı? benım b cup ama a ya yakın, c olsun ıstıyorum, sert fark edılen sılıkon ıstemıyorum..sızın sertlıgı 2 yılda gecmıs..bn bırkac ayda gercek sertlıgını bulsun ıstıyorum..sızce buyutmenın oranından mı yoksa sılıkon cınsınden mı oluyor 2 yılda sertlıgının degısmesı

Back