İkinci kez mi ameliyat olucaksınızEvet canım seninde var, ama senin yine bi kısmı kapalı yüzünün. Ya ortalık pislik dolmuş zaman çok kötü, İnternet çok tehlikeli mecra oluyor zaman zamanbenim memeler iyi canım, göğüs çevrem 88 de kaldı. Şimdilik küçülme yok bir ay altı gün olacak. Daha küçülür mü bilmiyorum. Ama drla irtibat kurdum, sonbaharda 325ler gidecek, 400ler takılacak bakalım hayırlısı olsun
İzmirde doktor bulursanız lütfen benimlede paylaşır mısınızBenide eklermisin hangi ilde yaptırdın acaba ayyy delircem bende İzmir’deym doktor arastırıyorum cocugmda kucuk nasl olcak bilmyorm ılk zamanlar cokmu agrılı sancılı
8 bine oldum devlette oldum ben Ve çok memnunum şuanlıkmerhaba kime ne kadar oldunuz ben de düşünüyorum :):)
benimki Antepdeİzmirde doktor bulursanız lütfen benimlede paylaşır mısınız
ben de merak ettım baka bilir miyim sizi izlemeye almak istiyorum . Album suize acarım gercı acık bırakmıstım daha once gormus ola bilirsinizBen de 325 var 400le değiştirmek istiyorum, acaba albümünüzü görebilir miyim. Ben de şimdi sizi ekliyorum, benimkileri görebilirsiniz, sapık değilim yani
Açıyorum bende canımben de merak ettım baka bilir miyim sizi izlemeye almak istiyorum . Album suize acarım gercı acık bırakmıstım daha once gormus ola bilirsiniz
benimki 375 mp mentor yuvarlak kasaltı
Canım açıcam ama seninki açık değil, yanlış anlama ama albümü görmeden açmıyorum, malum güven sorunuben de merak ettım baka bilir miyim sizi izlemeye almak istiyorum . Album suize acarım gercı acık bırakmıstım daha once gormus ola bilirsiniz
benimki 375 mp mentor yuvarlak kasaltı
Evet düşünüyorum, küçük olmadı aslında ama daha dolgun olsa daha iyi hissederdimİkinci kez mi ameliyat olucaksınız
sana bak canımmCanım açıcam ama seninki açık değil, yanlış anlama ama albümü görmeden açmıyorum, malum güven sorunu
Çok geçmiş olsun, performansa bakılırsa kas üstü olmuş diye düşünüyorum,doğrumuu? :)Bir hafta önce önce Bülent Tekerekoğlu na meme büyütme ameliyatımı oldum. Aynı gece ayaklanmıştım, ertesi sabah direnler çıktı, taburcu oldum sonra doğumgünü kutlamasına katıldım. Hiç yardıma ihtiyaç duymadan yatıp kalkabildim çok şükür. 3. Günde kollarımdaki ağrılar geçti, şuanda sadece memelerim regl öncesi dönemdeki ağrı gibi acıyor, ödem var. Ama nasıl mutluyum anlatamam
Çok geçmiş olsun, performansa bakılırsa kas üstü olmuş diye düşünüyorum,doğrumuu? :)
Ay maşallah, darısı başıma diyeyim :)Hayır kas altı yapıldı :) canı tez biriyim ben, kendimi çok iyi geçecek ve çabuk toparlanacağım diye motive ettim ben sanırım etkisi oldu :)
Neden kendi doktoruna değilde Teoman doğana yaptırıyorsun burnunu Meldacım yanlış anlama amacım sorgulamak değil ğöğüs ameliyatından çok memnun olduğunu düşünüyordumHadi inşallah, seviyorum. Bu halini de aslında, belki de yaptırmam, revizeye de 9500 dedi dr, kendi parasını almayacak sadece silikon ve hastane parası bu ama artık bu bile çok fazla geliyor bana. Ben gidip Teoman doğana burnumu yaptırcam ya beni görsen takıntılı manyağın birisin burnunda ne var dersin, herkes söylüyor zaten alıştım ama istiyorum yaa çok daha iyi görenek varken neden daha azıyla yetineyim neyse neyse konuyu dağıtmayayım burası meme sayfası. Ben kaçtım, burundayım
İzmir de Cenk Tokat ı öneririmİzmirde doktor bulursanız lütfen benimlede paylaşır mısınız
Waww iyiymiş neymiş o yöntem 10 sene geriye atan6 aydan önce düşünmüyorum. 35 gösteriyorum, 25 göstericemvaw böylece
Kısa kesik germe ameliyatı. Daha araştırıyorum. Kontrole gittiğimde dr uma danışacağım.Waww iyiymiş neymiş o yöntem 10 sene geriye atan
Evet düşünüyorum, küçük olmadı aslında ama daha dolgun olsa daha iyi hissederdim
Benim de endişelerimden biri bu ya sonrasında daha dolgun istersemEvet düşünüyorum, küçük olmadı aslında ama daha dolgun olsa daha iyi hissederdim
Çok teşekkür ederim öneri için hemen bakacağımİzmir de Cenk Tokat ı öneririm
Nekadara yaptırdınız acaba cenk tokata ve nezaman yaptırdınız bende arastırmadayım suanİzmir de Cenk Tokat ı öneririm