cidden değişik sekılde utuyle havluyu ısıt koy dedi. iki defacyaptım ve hoşuma gittiBenim doktorum sıcak uygulama ,enfeksiyon riskini arttırır demişti .
Tşk ederim canım ona da bi bakayımCanim antalya mahmut ulvi kayalıvalla on numara burun yaptı bizim kıza acaip guzel oldu
Sen abartiyosuuuun bence cok guzel gorunuyorlar ben bayıldimmm3.ay bitti, hala gözüme büyük geliyo hala ve halaaaa
dar kıyafet giymek yalan oldu, minyonluğum elden gitti. pişman mıyım bilmiyorum çıplakken aşırı seksi çünkü
İyi şanslar tatlimmmm insallah hersey istedigin gibi olur.Merhaba arkadaşlar ben yarın meme kücültme ameliyatı olacagım bana şans dileyin
İyi şanslar tatlimmmm insallah hersey istedigin gibi olur.
Heyecan yok panik yok hersey cok guzel olacakInşallah cok heycanlıyım
İyi şanslar ,herşey çok güzel olsunMerhaba arkadaşlar ben yarın meme kücültme ameliyatı olacagım bana şans dileyin
Arkadaşım mı var yaptıran canım, kime yaptırmışlar. Benim de iyi burnum aslında ben sadece daha da iyi olsun istiyorum, hiç yaptırmasam da olur ama biraz burun ucumu toparlatıcam hepsi o, kendi drumda yapar ama ben takıntılıyım, o yüzden çok araştırıyorum, en iyisi neyse o olsun istiyorum. Acaba senin çevren kime yaptırmış biliyor musun
Banuu lütfen cevap yaz yanş anlayanarkadaslar bi el atın . Geçen pazartesü oldum ameliyatı hatırlıyorsanız . bu gün artık 8 ci gün . Sşmdi sorum var esas sorımu sorayım . Dikişler resim de atarım gerekse bakın . Ben de meme büyütne duşında bir gogsumde sagda ben gibi vardı onu da aldı ve orda da dıkıs ver . Diger yerker yapıştırma yöntemi kullanılmış ama orda beyaz saydam ama dokununca sert dikişler incecikestetik dikişler. Aynu dikişin tek bir ucu sag gogusun altındakı kesi de de var . Aslında yapıştırma yöntemi var ama bi tane küçük bi dikş ipliğinin ucu var batıyor . Dr a sordum mesaj attım diyor hepsi eriyen dikiş . Ama çok sertler bunlar erimez ki bence . Sizde var mıydı az anlatın lütfenİyi şanslar tatlimmmm insallah hersey istedigin gibi olur.
Canimmmm hepsi eriyo merak etme.bende de vardı dikis hattinin bittigi yerlerde hepsi dokuluyo korkma canimmmm.sert misina gibi ama eriyecek relaxBanuu lütfen cevap yaz yanş anlayanarkadaslar bi el atın . Geçen pazartesü oldum ameliyatı hatırlıyorsanız . bu gün artık 8 ci gün . Sşmdi sorum var esas sorımu sorayım . Dikişler resim de atarım gerekse bakın . Ben de meme büyütne duşında bir gogsumde sagda ben gibi vardı onu da aldı ve orda da dıkıs ver . Diger yerker yapıştırma yöntemi kullanılmış ama orda beyaz saydam ama dokununca sert dikişler incecikestetik dikişler. Aynu dikişin tek bir ucu sag gogusun altındakı kesi de de var . Aslında yapıştırma yöntemi var ama bi tane küçük bi dikş ipliğinin ucu var batıyor . Dr a sordum mesaj attım diyor hepsi eriyen dikiş . Ama çok sertler bunlar erimez ki bence . Sizde var mıydı az anlatın lütfen
ay rahatladım çok sert bu ya dedıgın gibi misina gibi . Altta diken gibi var o batıyor birde .Canimmmm hepsi eriyo merak etme.bende de vardı dikis hattinin bittigi yerlerde hepsi dokuluyo korkma canimmmm.sert misina gibi ama eriyecek relax
Bana doktorum masaj önermedi sadece dikis hatlarina bastirarak masaj yapiyorum.bence masaj konusunu doktoruna sorman daha iyi olur.katır kutur ses nasıl geliyo yahuay rahatladım çok sert bu ya dedıgın gibi misina gibi . Altta diken gibi var o batıyor birde .
Bu arada hiç masaj yapamıyorum değilik hıssedıyorum ya hala bayaa sertler . Şu masajda da ne yapayım . Sadecr ikisini de gögüs kafesime doğru itiyorum yani sanki bir birine birleştiriyor gibi . Dr öyle yaptı orda . Ama yapınca solda bişşler oluyor içerde sanki baloncuk hava mı var desem anlayamadım . Katır kutur ses geliyor sanki yerınden oynatınca canım acımıyor a ma degısık hıssedıyorum yazınca bile elim titriyor. Bu masajın farklı bi şeklş var mı ya ? :)
solu özellikle oynatırken degısık ses geliyo . Sagda da?dikişin orda ağrı var azıcık o dikişten sanırım . Suan sporcu sutyenini de çıkardım :) atletle dolaşıyorum . Masajı benimki önerdi mutlaka yap dedi de ne bilim yapamıyorum gibiBana doktorum masaj önermedi sadece dikis hatlarina bastirarak masaj yapiyorum.bence masaj konusunu doktoruna sorman daha iyi olur.katır kutur ses nasıl geliyo yahuo hava baloncuklari geciyo 1 aya kadar merak etme
Doktorlarin yarisi öneriuo yarisi önermiyoosolu özellikle oynatırken degısık ses geliyo . Sagda da?dikişin orda ağrı var azıcık o dikişten sanırım . Suan sporcu sutyenini de çıkardım :) atletle dolaşıyorum . Masajı benimki önerdi mutlaka yap dedi de ne bilim yapamıyorum gibi
oo güzelmiş o meme ucu mantıklı . Ama şu var ki Banucum bana dr dedi sütyensiz fazla dolaşma yer çekimini düşün falan filan. sade desteksız sutyen de olsa giy . Sag sol dınup yatıyorum artık biraz zor olsa da . Ama sütyensiz ilk zamanlar sende bu duygu oldu mu ? sanki kopup yere dusucek gibi ne bilim :) defısık savunmasızlar gıbı . spırcu sutyeni hafıf sıkıp yakl asltırıyor ya o zaman daha iyi hissediyorum :)Doktorlarin yarisi öneriuo yarisi önermiyoone halt ettikleri belli degil.ay valla ben sutyen hic giymedim halada giymiyorum missss memeler fora slikon meme uclari var takiyorum onlari çıkıyorum
Ahahahah bende s400 diyorumoo güzelmiş o meme ucu mantıklı . Ama şu var ki Banucum bana dr dedi sütyensiz fazla dolaşma yer çekimini düşün falan filan. sade desteksız sutyen de olsa giy . Sag sol dınup yatıyorum artık biraz zor olsa da . Ama sütyensiz ilk zamanlar sende bu duygu oldu mu ? sanki kopup yere dusucek gibi ne bilim :) defısık savunmasızlar gıbı . spırcu sutyeni hafıf sıkıp yakl asltırıyor ya o zaman daha iyi hissediyorum :)
Bir de ben bunlara yeni s400 lerim diyorum