Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

😍😍 Hadi inşallah, seviyorum. Bu halini de aslında, belki de yaptırmam, revizeye de 9500 dedi dr, kendi parasını almayacak sadece silikon ve hastane parası bu ama artık bu bile çok fazla geliyor bana. Ben gidip Teoman doğana burnumu yaptırcam 😭😭 ya beni görsen takıntılı manyağın birisin burnunda ne var dersin, herkes söylüyor zaten alıştım 😂😂 ama istiyorum yaa çok daha iyi görenek varken neden daha azıyla yetineyim 😂😂 neyse neyse konuyu dağıtmayayım burası meme sayfası. Ben kaçtım, burundayım 😂😂😂😂 :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Bence hiç büyütme önce bi gözün alışsın şu yeni memelere sonra karar verirsin maddiyatini gectim tekrar süreç insani yoruyor emin ol.ama buruna bisey diyemem yaptır gitsin cok guzel duruyo 😁😁😁

dur bakıyorum hemen :)
yaa rezil oldum demekki dünden acıkmış bu arada drenlee cıktı bu gün

rezil olcak bisey yok yahuuu 😁😁 zati kafalar görünmüyo 😁😁😁ay gorunsede nolcak allah askina takma kafana 💞💞 diren bana takmadilar ama direnler cikinca daha hizli iyilesirsin
yaptım limdilik bitek sen görüyorsun :)
ya bi masaj haraketi dedi bana ama sadecr elimle içe doğru itiyorum o tarz biseydi ve mutlaka hersgun yap dedi

valla benimki dualplan oldugu icin masaj önermedi sadece dikis hattina bastirarak masaj yapiyorum masaja gerek yok dedi.bu konuda doktorlar 2 ye ayriliyor bazilari oneriyo bazilari gerek yok diyor.
yaptım limdilik bitek sen görüyorsun :)
ya bi masaj haraketi dedi bana ama sadecr elimle içe doğru itiyorum o tarz biseydi ve mutlaka hersgun yap dedi

Eklerim 😍 valla kim bilgi istiyosa yardimci oluyorum doktorumun adinida veriyorum herkes baksin gorsun 😍
Benide eklermisin hangi ilde yaptırdın acaba ayyy delircem bende İzmir’deym doktor arastırıyorum cocugmda kucuk nasl olcak bilmyorm ılk zamanlar cokmu agrılı sancılı:KK43:

Sen
de
Bence hiç büyütme önce bi gözün alışsın şu yeni memelere sonra karar verirsin maddiyatini gectim tekrar süreç insani yoruyor emin ol.ama buruna bisey diyemem yaptır gitsin cok guzel duruyo 😁😁😁
Sen burunda yaptırdın mı canım, ya da çevrende var mı yaptıran 🤔 Teoman doğan düşünüyorum da, Baya pahalı ama gitcem mecbur 😭😭

Kızlarr günaydın aslında ayrı başlık altında konu açtım ama öyle görünmüyor sanırım . Nolur silikon taktıran arkadaslar bazı yardımcı olun. Pazartesi oldum ameliyatımı . 375 cc yuvarlar mentor.
Genel olarak bir sıkıntı yok ama en büyük sıkıntı ağrı baskı gerginlik hissi . Ameliyat sonrasıbodamda arkadaş sporcu sutyenini ydirdi . Dr herhangi markanın sporcu sutyenini önerdi. Ben şuan ilk defa çıkardım az önce rahatlayım diye . evde yapmaya sıcak havluyu ısıt koy demişti gogus ustune suan yapıyorum biraz iyi geliyor sanki . Drenlerim var iki tane minivac . cuma cıkarıcak galiba . o sardığı yeri de acar heralde . Duş ta yapamadım çok gergin hissediyorum üstüne üslük adet oldum dün gece . Hala yardımsız kalkmakta zorlanoyorum . En kötüsü uzanırken bi sorun yokta ayaktayken ve ya tam oturur pozisyondayken goguslerımın altında gatıp bişiler oluyor cok da agrı yapıyor . Artık dikişmi dren mi silikonmu bilmiyorum . sizde de oyle mi oldu ?
merhaba kime ne kadar oldunuz ben de düşünüyorum :):)

Kızlar bu masajları ne zamana dek yapmak gerekiyor ? Dr bana masaj önermedi fazla. Sadece üst kısımlara biraz yap dedi. Ancak ben masaj yaptığımda biraz yumuşadıklarını hissedip rahatlıyorum, Bir de duşa girdiğimde sertleşiyorlar gibi geliyor bana.. Üst kısımlar ilk günlere göre daha rahatladı. Ancak göğsümün alt kısmı içten içe çok hafif de olsa biraz sızlıyor dokunduğumda. Bunu da içteki dikişlere bağlıyorum. Ve sporcu sütyeni dönemi sonrası kaç beden sütyenin bana olacağını çok merak ediyorum. 😊 Pentiden aldığım sporcu sütyeni xl anca oldu,
merhaba kime ne kadara ameliyat oldunuz araştırma yapıyorum da ben de olmayı düşşünüyorum :)

3 hafta sonrasını koydum albüme arkadaşlar, Fotoğraflardan birini iki kez yüklemişim. Nasıl sileceğimi bilemedim. Eskiye göre biraz daha indi ödem ama hala ikisi de ödemli, Ancak fotoğrafta duruş pozisyonumdaki açı ve ışık farklılığı yüzünden sanki biri daha şiş gibi durmuş. Ayrıca göğsümün altında bandajn sebep olduğu alerji izi var henüz, Ve sol göğsümün altındaki sıvı birikmesi şişliği henüz geçmedi.

X