Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bence hiç büyütme önce bi gözün alışsın şu yeni memelere sonra karar verirsin maddiyatini gectim tekrar süreç insani yoruyor emin ol.ama buruna bisey diyemem yaptır gitsin cok guzel duruyo

dur bakıyorum hemen :)
yaa rezil oldum demekki dünden acıkmış bu arada drenlee cıktı bu gün

rezil olcak bisey yok yahuuu zati kafalar görünmüyo ay gorunsede nolcak allah askina takma kafana diren bana takmadilar ama direnler cikinca daha hizli iyilesirsin
yaptım limdilik bitek sen görüyorsun :)
ya bi masaj haraketi dedi bana ama sadecr elimle içe doğru itiyorum o tarz biseydi ve mutlaka hersgun yap dedi

Eklerim valla kim bilgi istiyosa yardimci oluyorum doktorumun adinida veriyorum herkes baksin gorsun
Benide eklermisin hangi ilde yaptırdın acaba ayyy delircem bende İzmir’deym doktor arastırıyorum cocugmda kucuk nasl olcak bilmyorm ılk zamanlar cokmu agrılı sancılı

Sen
de
Bence hiç büyütme önce bi gözün alışsın şu yeni memelere sonra karar verirsin maddiyatini gectim tekrar süreç insani yoruyor emin ol.ama buruna bisey diyemem yaptır gitsin cok guzel duruyo
Sen burunda yaptırdın mı canım, ya da çevrende var mı yaptıran Teoman doğan düşünüyorum da, Baya pahalı ama gitcem mecbur

merhaba kime ne kadar oldunuz ben de düşünüyorum :):)

merhaba kime ne kadara ameliyat oldunuz araştırma yapıyorum da ben de olmayı düşşünüyorum :)

3 hafta sonrasını koydum albüme arkadaşlar, Fotoğraflardan birini iki kez yüklemişim. Nasıl sileceğimi bilemedim. Eskiye göre biraz daha indi ödem ama hala ikisi de ödemli, Ancak fotoğrafta duruş pozisyonumdaki açı ve ışık farklılığı yüzünden sanki biri daha şiş gibi durmuş. Ayrıca göğsümün altında bandajn sebep olduğu alerji izi var henüz, Ve sol göğsümün altındaki sıvı birikmesi şişliği henüz geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…