Kızlar ben ameliyatımı oldum dün artık benim de memelerim varhenüz göremedim tabi ama görebildiğimde fotoğraflarını çekerim. Yaptırmayı düşünenlere msj olarak yollayabilirim günden güne iyileşme süreçlerini. 300 cc yuvarlak mentor takıldı.
Hayırlı olsunhayirli olsuuunn
valla ben yeni üyelere albumumu acmiyorum kusura bakmayinHayırlı olsunRica etsem fotoğraf atabilir misiniz banada bende dr la görüştüm yaptırmaya karar verdim ama tedirginim
Hayırlı olsun sağlıkla kullanın inşallah, ben de dr la görüştüm büyütme ve dikleştirme olacak fotoğraf rica edebilirmiyim çok tedirginimKızlar ben ameliyatımı oldum dün artık benim de memelerim varhenüz göremedim tabi ama görebildiğimde fotoğraflarını çekerim. Yaptırmayı düşünenlere msj olarak yollayabilirim günden güne iyileşme süreçlerini. 300 cc yuvarlak mentor takıldı.
Ben msjı size yazmamıştım zaten ☺Yanlışlıkşa göndermişimvalla ben yeni üyelere albumumu acmiyorum kusura bakmayin
lütfen bana aca bilir misiniz ? hatta kendim de album yapıcam ama bana yol gosterın şu albümü nasıl yapayım ?valla ben yeni üyelere albumumu acmiyorum kusura bakmayin
dahs resim yuklemedim bandajlı redim yukleyınce acarım . Ki daha albumum yok burfa yıllardır uyeyım ama nedense hıc kullanmadım ki bu kategorıyı eskıden fazlaBen msjı size yazmamıştım zaten ☺Yanlışlıkşa göndermişim
Kk medyaya tiklayin albumlere girin medya ekleye tıklayın bu kadarlütfen bana aca bilir misiniz ? hatta kendim de album yapıcam ama bana yol gosterın şu albümü nasıl yapayım ?
yapmaya çalıştım sizin profıle bakarak yapmaya çalıştım oldu galiba . Ama neden kendi hesabımı açtığımda profil ayarlarında kk medya yerini göremiyorum baska profile bakınca görüyorum . Kk medya kendi profilimde nerde ? lusura nakmayın çok soru soruyorum amaKk medyaya tiklayin albumlere girin medya ekleye tıklayın bu kadar
Tamam eklemişsinizde insallah herkese açık yapmadınızyapmaya çalıştım sizin profıle bakarak yapmaya çalıştım oldu galiba . Ama neden kendi hesabımı açtığımda profil ayarlarında kk medya yerini göremiyorum baska profile bakınca görüyorum . Kk medya kendi profilimde nerde ? lusura nakmayın çok soru soruyorum ama
Canım senin fotolar açık, medyaya girince altta ayarlar sanırım gizlilik yazıyor ordan gizle albümünü, profilde de foton var sanırım, Allah korusun kötü niyetli kimseler olabilir, hemen gizledahs resim yuklemedim bandajlı redim yukleyınce acarım . Ki daha albumum yok burfa yıllardır uyeyım ama nedense hıc kullanmadım ki bu kategorıyı eskıden fazla
Geçen hafta bir hastası ölümlerden döndü...Kızlar Dr fatih Dağdelen 'e ameliyat olan var mı? Videolarındaki hastalarında ne ağrı var ne de sızı doğruluk payını merak ettim
Aman benimde var profil resmim bizzat şahsen kendiminCanım senin fotolar açık, medyaya girince altta ayarlar sanırım gizlilik yazıyor ordan gizle albümünü, profilde de foton var sanırım, Allah korusun kötü niyetli kimseler olabilir, hemen gizle
Evet canım seninde var, ama senin yine bi kısmı kapalı yüzünün. Ya ortalık pislik dolmuş zaman çok kötü, İnternet çok tehlikeli mecra oluyor zaman zamanAman benimde var profil resmim bizzat şahsen kendiminmemeler ne alemde meridacım bu niklerinize bayiliyorum nasil hitao etcegimi şaşırıyorum vallahu
Bu arada merida benim en sevdiğim çizgi baş kahramanAman benimde var profil resmim bizzat şahsen kendiminmemeler ne alemde meridacım bu niklerinize bayiliyorum nasil hitao etcegimi şaşırıyorum vallahu
Valla sabirsizlikla bekliyorum senin s400 leriEvet canım seninde var, ama senin yine bi kısmı kapalı yüzünün. Ya ortalık pislik dolmuş zaman çok kötü, İnternet çok tehlikeli mecra oluyor zaman zamanbenim memeler iyi canım, göğüs çevrem 88 de kaldı. Şimdilik küçülme yok bir ay altı gün olacak. Daha küçülür mü bilmiyorum. Ama drla irtibat kurdum, sonbaharda 325ler gidecek, 400ler takılacak bakalım hayırlısı olsun
Sizin kaç ccydiBen hiç ölçmüyorum göğüs çevresini falan. Bilmiyorum yani. Bakıyorum aynaya, ooo hiç fena değil, iyisin iyisin diyorum kendime
Valla sabirsizlikla bekliyorum senin s400 lerikuculmez daha korkma ödemler gittu cunki.
hetkese açıkmışşTamam eklemişsinizde insallah herkese açık yapmadınızsol yukarda 3 cizgi var oraya tiklayin menü açılacak ordan album ayarlariniza giriiinnn
galiba gizliye değiştirdim şimdiCanım senin fotolar açık, medyaya girince altta ayarlar sanırım gizlilik yazıyor ordan gizle albümünü, profilde de foton var sanırım, Allah korusun kötü niyetli kimseler olabilir, hemen gizle