Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hayirli olsuuunn
Hayırlı olsun Rica etsem fotoğraf atabilir misiniz banada bende dr la görüştüm yaptırmaya karar verdim ama tedirginim

Hayırlı olsun sağlıkla kullanın inşallah, ben de dr la görüştüm büyütme ve dikleştirme olacak fotoğraf rica edebilirmiyim çok tedirginim

Kk medyaya tiklayin albumlere girin medya ekleye tıklayın bu kadar
yapmaya çalıştım sizin profıle bakarak yapmaya çalıştım oldu galiba . Ama neden kendi hesabımı açtığımda profil ayarlarında kk medya yerini göremiyorum baska profile bakınca görüyorum . Kk medya kendi profilimde nerde ? lusura nakmayın çok soru soruyorum ama

Tamam eklemişsinizde insallah herkese açık yapmadınız sol yukarda 3 cizgi var oraya tiklayin menü açılacak ordan album ayarlariniza giriiinnn

dahs resim yuklemedim bandajlı redim yukleyınce acarım . Ki daha albumum yok burfa yıllardır uyeyım ama nedense hıc kullanmadım ki bu kategorıyı eskıden fazla
Canım senin fotolar açık, medyaya girince altta ayarlar sanırım gizlilik yazıyor ordan gizle albümünü, profilde de foton var sanırım, Allah korusun kötü niyetli kimseler olabilir, hemen gizle

Canım senin fotolar açık, medyaya girince altta ayarlar sanırım gizlilik yazıyor ordan gizle albümünü, profilde de foton var sanırım, Allah korusun kötü niyetli kimseler olabilir, hemen gizle
Aman benimde var profil resmim bizzat şahsen kendimin memeler ne alemde meridacım bu niklerinize bayiliyorum nasil hitao etcegimi şaşırıyorum vallahu

Aman benimde var profil resmim bizzat şahsen kendimin memeler ne alemde meridacım bu niklerinize bayiliyorum nasil hitao etcegimi şaşırıyorum vallahu
Evet canım seninde var, ama senin yine bi kısmı kapalı yüzünün. Ya ortalık pislik dolmuş zaman çok kötü, İnternet çok tehlikeli mecra oluyor zaman zaman benim memeler iyi canım, göğüs çevrem 88 de kaldı. Şimdilik küçülme yok bir ay altı gün olacak. Daha küçülür mü bilmiyorum. Ama drla irtibat kurdum, sonbaharda 325ler gidecek, 400ler takılacak bakalım hayırlısı olsun

Valla sabirsizlikla bekliyorum senin s400 leri kuculmez daha korkma ödemler gittu cunki.

Valla sabirsizlikla bekliyorum senin s400 leri kuculmez daha korkma ödemler gittu cunki.
Hadi inşallah, seviyorum. Bu halini de aslında, belki de yaptırmam, revizeye de 9500 dedi dr, kendi parasını almayacak sadece silikon ve hastane parası bu ama artık bu bile çok fazla geliyor bana. Ben gidip Teoman doğana burnumu yaptırcam ya beni görsen takıntılı manyağın birisin burnunda ne var dersin, herkes söylüyor zaten alıştım ama istiyorum yaa çok daha iyi görenek varken neden daha azıyla yetineyim neyse neyse konuyu dağıtmayayım burası meme sayfası. Ben kaçtım, burundayım

ve acaba her kese acık mı yaptım yoksa sadece izleyenlere özel mi ? onu nasıl anlarım
Tamam eklemişsinizde insallah herkese açık yapmadınız sol yukarda 3 cizgi var oraya tiklayin menü açılacak ordan album ayarlariniza giriiinnn
hetkese açıkmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…