Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Nekadara yaptırdınız acaba cenk tokata ve nezaman yaptırdınız bende arastırmadayım suan
Ben cenk tokata ameliyat olmadım. İstanbuldayım ben, doktorum Hasan Fındık.
İzmirde doktor sorunca Cenk beyi önerdim. Sonuçları gayet güzel ve hastaları memnun.

Kızlar bu masajları yapamıyorum . dünden yapmays nasladım sanki sol küçüldü sag büyük oldu nedem böyle oldu ((

Ben cenk tokata ameliyat olmadım. İstanbuldayım ben, doktorum Hasan Fındık.
İzmirde doktor sorunca Cenk beyi önerdim. Sonuçları gayet güzel ve hastaları memnun.
Cenk beyı duydum basarılı operasyonlar yapıyormus ama fiyatlar cok yuksek okadar bütcem yok ramazanda olmazsamda seneye kalıcak off off

Neden kendi doktoruna değilde Teoman doğana yaptırıyorsun burnunu Meldacım yanlış anlama amacım sorgulamak değil ğöğüs ameliyatından çok memnun olduğunu düşünüyordum
Göğüsle burun bir değil, burun yüzünün ortası, drum çok iyi hala arkasındayım ama burun için en iyisi neyse ona giderim. Drumdan şüphem yok ama örnek foto paylaşmıyor, bu durumda öyle şansa bırakılacak bir durum değil. İşte bu yüzden

Haklısın senin için en iyisi olması dileğiyle

O ne ya cerrahi bir müdahelemi? İlk defa duyuyorum maliyetli bi operasyonmu? Ben endoskopik yüz germeyle ilgili msg okumuştum oda şuanda 30 bin 45 bin lira GB bir maliyeti var
Bir de mini yüz germe varmış. Bilmiyorum maaliyetleri daha. Zaten şu aralar yaptıramam. Ama aklımın bir köşesinde..

Ayyyy ben bidaha estetik yaptirmayi dusunmuyorum burnum iyi benim evet yaptiran var valla super oluyo uzman ellerde
Arkadaşım mı var yaptıran canım, kime yaptırmışlar. Benim de iyi burnum aslında ben sadece daha da iyi olsun istiyorum, hiç yaptırmasam da olur ama biraz burun ucumu toparlatıcam hepsi o, kendi drumda yapar ama ben takıntılıyım, o yüzden çok araştırıyorum, en iyisi neyse o olsun istiyorum. Acaba senin çevren kime yaptırmış biliyor musun

Canim antalya mahmut ulvi kayalı valla on numara burun yaptı bizim kıza acaip guzel oldu

Benim de endişelerimden biri bu ya sonrasında daha dolgun istersem
Canım muayeneye gittiğinde drundan mutlaka düşündüğü silikonları göstermesini iste ve onları göğsüne tut. İstediğin büyüklüğe sen karar ver, bak burda öyle yapan bi sürü insan var ve genelde hep memnun kalmışlar benim gördüğüm. Bunu mutlaka iste, sakın unutma. Herşeyi detaylı konuş. Kaç cc kaç beden sütyene tekabül edecek, sen nasıl görünsün istiyoraun vs hepsini detaylı anlat. Ben 325cc yaptırdım ve bunların hiç birini sormadım, sadece üç beş foto gösterdim dedim çok büyük olmasın doğal dursun. Bu defa da 75c oldu ama öyle dolu dolu olmadı. Şimdi 400cc ile değiştirmeyi düşünüyorum. Eylülde büyük ihtimalle gidip değiştircem. Herşey gönlünüzce olsun, sağlıkla güzellikle kalın

Benim doktorum sıcak uygulama ,enfeksiyon riskini arttırır demişti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…