Ben cenk tokata ameliyat olmadım. İstanbuldayım ben, doktorum Hasan Fındık.Nekadara yaptırdınız acaba cenk tokata ve nezaman yaptırdınız bende arastırmadayım suan
Selim Çelebioğlu.Kızlar 12bin civarı izmirde doktor önerisi olan varmı(
Yanlıslik olmuş silemedim bu mesajı..Selim Çelebioğlu.
Hemen bakıyorum tşklerSelim Çelebioğlu.
Cenk beyı duydum basarılı operasyonlar yapıyormus ama fiyatlar cok yuksek okadar bütcem yok ramazanda olmazsamda seneye kalıcak off offBen cenk tokata ameliyat olmadım. İstanbuldayım ben, doktorum Hasan Fındık.
İzmirde doktor sorunca Cenk beyi önerdim. Sonuçları gayet güzel ve hastaları memnun.
Sen selim celebioğluna mı oldun? Olduysan resımlerın varmı acaba nickini unutan kadın:)Selim Çelebioğlu.
Göğüsle burun bir değil, burun yüzünün ortası, drum çok iyi hala arkasındayım ama burun için en iyisi neyse ona giderim. Drumdan şüphem yok ama örnek foto paylaşmıyor, bu durumda öyle şansa bırakılacak bir durum değil. İşte bu yüzdenNeden kendi doktoruna değilde Teoman doğana yaptırıyorsun burnunu Meldacım yanlış anlama amacım sorgulamak değil ğöğüs ameliyatından çok memnun olduğunu düşünüyordum
Evet ama uyku sersemi Ankara diye okumuşum. İzmir değil. Sonra silemedim o mesajı. Çok özür dilerimSen selim celebioğluna mı oldun? Olduysan resımlerın varmı acaba nickini unutan kadın:)
Haklısın senin için en iyisi olması dileğiyleGöğüsle burun bir değil, burun yüzünün ortası, drum çok iyi hala arkasındayım ama burun için en iyisi neyse ona giderim. Drumdan şüphem yok ama örnek foto paylaşmıyor, bu durumda öyle şansa bırakılacak bir durum değil. İşte bu yüzden
O ne ya cerrahi bir müdahelemi? İlk defa duyuyorum maliyetli bi operasyonmu? Ben endoskopik yüz germeyle ilgili msg okumuştum oda şuanda 30 bin 45 bin lira GB bir maliyeti varKısa kesik germe ameliyatı. Daha araştırıyorum. Kontrole gittiğimde dr uma danışacağım.
Bir de mini yüz germe varmış. Bilmiyorum maaliyetleri daha. Zaten şu aralar yaptıramam. Ama aklımın bir köşesinde..O ne ya cerrahi bir müdahelemi? İlk defa duyuyorum maliyetli bi operasyonmu? Ben endoskopik yüz germeyle ilgili msg okumuştum oda şuanda 30 bin 45 bin lira GB bir maliyeti var
Arkadaşım mı var yaptıran canım, kime yaptırmışlar. Benim de iyi burnum aslında ben sadece daha da iyi olsun istiyorum, hiç yaptırmasam da olur ama biraz burun ucumu toparlatıcam hepsi o, kendi drumda yapar ama ben takıntılıyım, o yüzden çok araştırıyorum, en iyisi neyse o olsun istiyorum. Acaba senin çevren kime yaptırmış biliyor musunAyyyy ben bidaha estetik yaptirmayi dusunmuyorumburnum iyi benim evet yaptiran var valla super oluyo uzman ellerde
Canim antalya mahmut ulvi kayalıArkadaşım mı var yaptıran canım, kime yaptırmışlar. Benim de iyi burnum aslında ben sadece daha da iyi olsun istiyorum, hiç yaptırmasam da olur ama biraz burun ucumu toparlatıcam hepsi o, kendi drumda yapar ama ben takıntılıyım, o yüzden çok araştırıyorum, en iyisi neyse o olsun istiyorum. Acaba senin çevren kime yaptırmış biliyor musun
Canım muayeneye gittiğinde drundan mutlaka düşündüğü silikonları göstermesini iste ve onları göğsüne tut. İstediğin büyüklüğe sen karar ver, bak burda öyle yapan bi sürü insan var ve genelde hep memnun kalmışlar benim gördüğüm. Bunu mutlaka iste, sakın unutma. Herşeyi detaylı konuş. Kaç cc kaç beden sütyene tekabül edecek, sen nasıl görünsün istiyoraun vs hepsini detaylı anlat. Ben 325cc yaptırdım ve bunların hiç birini sormadım, sadece üç beş foto gösterdim dedim çok büyük olmasın doğal dursun. Bu defa da 75c oldu ama öyle dolu dolu olmadı. Şimdi 400cc ile değiştirmeyi düşünüyorum. Eylülde büyük ihtimalle gidip değiştircem. Herşey gönlünüzce olsun, sağlıkla güzellikle kalınBenim de endişelerimden biri bu ya sonrasında daha dolgun istersem
Benim doktorum sıcak uygulama ,enfeksiyon riskini arttırır demişti .Kızlarr günaydın aslında ayrı başlık altında konu açtım ama öyle görünmüyor sanırım . Nolur silikon taktıran arkadaslar bazı yardımcı olun. Pazartesi oldum ameliyatımı . 375 cc yuvarlar mentor.
Genel olarak bir sıkıntı yok ama en büyük sıkıntı ağrı baskı gerginlik hissi . Ameliyat sonrasıbodamda arkadaş sporcu sutyenini ydirdi . Dr herhangi markanın sporcu sutyenini önerdi. Ben şuan ilk defa çıkardım az önce rahatlayım diye . evde yapmaya sıcak havluyu ısıt koy demişti gogus ustune suan yapıyorum biraz iyi geliyor sanki . Drenlerim var iki tane minivac . cuma cıkarıcak galiba . o sardığı yeri de acar heralde . Duş ta yapamadım çok gergin hissediyorum üstüne üslük adet oldum dün gece . Hala yardımsız kalkmakta zorlanoyorum . En kötüsü uzanırken bi sorun yokta ayaktayken ve ya tam oturur pozisyondayken goguslerımın altında gatıp bişiler oluyor cok da agrı yapıyor . Artık dikişmi dren mi silikonmu bilmiyorum . sizde de oyle mi oldu ?
Valla bende istiyorum yüzle ilgili hele 40 yasından sonra ihtiyaç ama ğöğüslerim revizyon gerekli yoksa yüz olurdumBir de mini yüz germe varmış. Bilmiyorum maaliyetleri daha. Zaten şu aralar yaptıramam. Ama aklımın bir köşesinde..