Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ben ameliyatımı oldum dün artık benim de memelerim var 🎉🥳 henüz göremedim tabi ama görebildiğimde fotoğraflarını çekerim. Yaptırmayı düşünenlere msj olarak yollayabilirim günden güne iyileşme süreçlerini. 300 cc yuvarlak mentor takıldı.
hayirli olsuuunn 💕
Hayırlı olsun🙂 Rica etsem fotoğraf atabilir misiniz banada bende dr la görüştüm yaptırmaya karar verdim ama tedirginim🤦‍♀️

Kızlar ben ameliyatımı oldum dün artık benim de memelerim var 🎉🥳 henüz göremedim tabi ama görebildiğimde fotoğraflarını çekerim. Yaptırmayı düşünenlere msj olarak yollayabilirim günden güne iyileşme süreçlerini. 300 cc yuvarlak mentor takıldı.
Hayırlı olsun sağlıkla kullanın inşallah, ben de dr la görüştüm büyütme ve dikleştirme olacak fotoğraf rica edebilirmiyim çok tedirginim

Kk medyaya tiklayin albumlere girin medya ekleye tıklayın bu kadar
yapmaya çalıştım sizin profıle bakarak yapmaya çalıştım oldu galiba . Ama neden kendi hesabımı açtığımda profil ayarlarında kk medya yerini göremiyorum baska profile bakınca görüyorum . Kk medya kendi profilimde nerde ? lusura nakmayın çok soru soruyorum ama 🙈

yapmaya çalıştım sizin profıle bakarak yapmaya çalıştım oldu galiba . Ama neden kendi hesabımı açtığımda profil ayarlarında kk medya yerini göremiyorum baska profile bakınca görüyorum . Kk medya kendi profilimde nerde ? lusura nakmayın çok soru soruyorum ama 🙈
Tamam eklemişsinizde insallah herkese açık yapmadınız 🤣🤣🤣 sol yukarda 3 cizgi var oraya tiklayin menü açılacak ordan album ayarlariniza giriiinnn 🤣🤣🤣

dahs resim yuklemedim bandajlı redim yukleyınce acarım . Ki daha albumum yok burfa yıllardır uyeyım ama nedense hıc kullanmadım ki bu kategorıyı eskıden fazla
Canım senin fotolar açık, medyaya girince altta ayarlar sanırım gizlilik yazıyor ordan gizle albümünü, profilde de foton var sanırım, Allah korusun kötü niyetli kimseler olabilir, hemen gizle 😱😱🙄🙄

Canım senin fotolar açık, medyaya girince altta ayarlar sanırım gizlilik yazıyor ordan gizle albümünü, profilde de foton var sanırım, Allah korusun kötü niyetli kimseler olabilir, hemen gizle 😱😱🙄🙄
Aman benimde var profil resmim bizzat şahsen kendimin 😁😁😁 memeler ne alemde meridacım 😁😁 bu niklerinize bayiliyorum 🤣🤣 nasil hitao etcegimi şaşırıyorum vallahu 😁😁😁

Aman benimde var profil resmim bizzat şahsen kendimin 😁😁😁 memeler ne alemde meridacım 😁😁 bu niklerinize bayiliyorum 🤣🤣 nasil hitao etcegimi şaşırıyorum vallahu 😁😁😁
Evet canım seninde var, ama senin yine bi kısmı kapalı yüzünün. Ya ortalık pislik dolmuş zaman çok kötü, İnternet çok tehlikeli mecra oluyor zaman zaman 😢 benim memeler iyi canım, göğüs çevrem 88 de kaldı. Şimdilik küçülme yok bir ay altı gün olacak. Daha küçülür mü bilmiyorum. Ama drla irtibat kurdum, sonbaharda 325ler gidecek, 400ler takılacak bakalım hayırlısı olsun 🙏🏾☺️

Evet canım seninde var, ama senin yine bi kısmı kapalı yüzünün. Ya ortalık pislik dolmuş zaman çok kötü, İnternet çok tehlikeli mecra oluyor zaman zaman 😢 benim memeler iyi canım, göğüs çevrem 88 de kaldı. Şimdilik küçülme yok bir ay altı gün olacak. Daha küçülür mü bilmiyorum. Ama drla irtibat kurdum, sonbaharda 325ler gidecek, 400ler takılacak bakalım hayırlısı olsun 🙏🏾☺️
Valla sabirsizlikla bekliyorum senin s400 leri 💞💞💞 kuculmez daha korkma ödemler gittu cunki.

Valla sabirsizlikla bekliyorum senin s400 leri 💞💞💞 kuculmez daha korkma ödemler gittu cunki.
😍😍 Hadi inşallah, seviyorum. Bu halini de aslında, belki de yaptırmam, revizeye de 9500 dedi dr, kendi parasını almayacak sadece silikon ve hastane parası bu ama artık bu bile çok fazla geliyor bana. Ben gidip Teoman doğana burnumu yaptırcam 😭😭 ya beni görsen takıntılı manyağın birisin burnunda ne var dersin, herkes söylüyor zaten alıştım 😂😂 ama istiyorum yaa çok daha iyi görenek varken neden daha azıyla yetineyim 😂😂 neyse neyse konuyu dağıtmayayım burası meme sayfası. Ben kaçtım, burundayım 😂😂😂😂 :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

X