Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet canım seninde var, ama senin yine bi kısmı kapalı yüzünün. Ya ortalık pislik dolmuş zaman çok kötü, İnternet çok tehlikeli mecra oluyor zaman zaman 😢 benim memeler iyi canım, göğüs çevrem 88 de kaldı. Şimdilik küçülme yok bir ay altı gün olacak. Daha küçülür mü bilmiyorum. Ama drla irtibat kurdum, sonbaharda 325ler gidecek, 400ler takılacak bakalım hayırlısı olsun 🙏🏾☺️
İkinci kez mi ameliyat olucaksınız

Benide eklermisin hangi ilde yaptırdın acaba ayyy delircem bende İzmir’deym doktor arastırıyorum cocugmda kucuk nasl olcak bilmyorm ılk zamanlar cokmu agrılı sancılı:KK43:
İzmirde doktor bulursanız lütfen benimlede paylaşır mısınız

Ben de 325 var 400le değiştirmek istiyorum, acaba albümünüzü görebilir miyim. Ben de şimdi sizi ekliyorum, benimkileri görebilirsiniz, sapık değilim yani :KK53: :KK53: :KK53: :KK9: :KK9: :KK9:
ben de merak ettım baka bilir miyim sizi izlemeye almak istiyorum . Album suize acarım gercı acık bırakmıstım daha once gormus ola bilirsiniz😂
benimki 375 mp mentor yuvarlak kasaltı

ben de merak ettım baka bilir miyim sizi izlemeye almak istiyorum . Album suize acarım gercı acık bırakmıstım daha once gormus ola bilirsiniz😂
benimki 375 mp mentor yuvarlak kasaltı
Canım açıcam ama seninki açık değil, yanlış anlama ama albümü görmeden açmıyorum, malum güven sorunu 🤔😁

Bir hafta önce önce Bülent Tekerekoğlu na meme büyütme ameliyatımı oldum. Aynı gece ayaklanmıştım, ertesi sabah direnler çıktı, taburcu oldum sonra doğumgünü kutlamasına katıldım. Hiç yardıma ihtiyaç duymadan yatıp kalkabildim çok şükür. 3. Günde kollarımdaki ağrılar geçti, şuanda sadece memelerim regl öncesi dönemdeki ağrı gibi acıyor, ödem var. Ama nasıl mutluyum anlatamam 🥰

Bir hafta önce önce Bülent Tekerekoğlu na meme büyütme ameliyatımı oldum. Aynı gece ayaklanmıştım, ertesi sabah direnler çıktı, taburcu oldum sonra doğumgünü kutlamasına katıldım. Hiç yardıma ihtiyaç duymadan yatıp kalkabildim çok şükür. 3. Günde kollarımdaki ağrılar geçti, şuanda sadece memelerim regl öncesi dönemdeki ağrı gibi acıyor, ödem var. Ama nasıl mutluyum anlatamam 🥰
Çok geçmiş olsun, performansa bakılırsa kas üstü olmuş diye düşünüyorum,doğrumuu? :)

Çok geçmiş olsun, performansa bakılırsa kas üstü olmuş diye düşünüyorum,doğrumuu? :)

Hayır kas altı yapıldı :) canı tez biriyim ben, kendimi çok iyi geçecek ve çabuk toparlanacağım diye motive ettim ben sanırım etkisi oldu :)

😍😍 Hadi inşallah, seviyorum. Bu halini de aslında, belki de yaptırmam, revizeye de 9500 dedi dr, kendi parasını almayacak sadece silikon ve hastane parası bu ama artık bu bile çok fazla geliyor bana. Ben gidip Teoman doğana burnumu yaptırcam 😭😭 ya beni görsen takıntılı manyağın birisin burnunda ne var dersin, herkes söylüyor zaten alıştım 😂😂 ama istiyorum yaa çok daha iyi görenek varken neden daha azıyla yetineyim 😂😂 neyse neyse konuyu dağıtmayayım burası meme sayfası. Ben kaçtım, burundayım 😂😂😂😂 :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Neden kendi doktoruna değilde Teoman doğana yaptırıyorsun burnunu Meldacım yanlış anlama amacım sorgulamak değil ğöğüs ameliyatından çok memnun olduğunu düşünüyordum

X