Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar. Canımı sıkan bir durum var. Size danışayım dedim. Sağ göğsümün altındaki dikiş yetinde sorun yok. Ama sol göğsümdeki dikiş yerinin altı şiş. Dr göğüs kıvrımı çizgisi altından dikişlerin demişti, Taşma mı ödem mi anlamadım. Foto çektim Asistanına yolladım. Yarın soracak. Sizin de böyle sorununuz oldu mu?

Nasıl şiş eline kabartımı geliyor yoksa ödemmi oldu

Evet dediğiniz gibi benimkiler sizinkilere göre daha dolgun duruyor ben de anlam veremedim benim 300 cc mentor high profil. Ama üst bedenim küçük benim xs giyiyorum 70A kullanıyordum sırtım falan baya minyon. En son spor sütyeni aldım daha yeni yani ameliyattan sonra oyshodan s beden aldım. M bedenler sırttan büyük geliyor çünkü muhtemelen sizin göğüs tabanı ve sırt ölçünüz daha büyük benden. Boyum 1.63 kilom 53. Benimkiler istediğimden biraz büyük oldular bekliyorum insinler azıcık diye

Gecen sene bendede olmustu gittim gosterdim önemli birsey degil gecer dedi ve gecti. Kolunuzu zorlamis olabilirmisiniz distaki dikisler geciyor ama iclerdede dikis var unutuyoruz. Izlemeye aldim sizi gormedende birsey denilmiyor

Selamlar herkese bende forumda yeniyim
18 Şubatta meme büyütme ameliyatı ile birlikte genital bölge iç dudak sarkması ameliyatını birlikte oldum . Sormak istediğim herkes bandaj ya da korse kullanmış ama benim dikiş yerlerinin üstünde antibiyotikli bant var herhangi birşey kullanmam söylenmedi o bantlara duşta falan dokunmuyorum kontrole kadar kalacak dediler. Sonuçta silikon aynı şey niye bazı doktorlar korse-bandaj verip bazıları hiçbirşey vermiyor

arzum77, eski mesajlarında tesadüfen denk geldim, 400cc yuvarlak protez ve kas zarı altı taktırmışsın. Benim de öyle oldu. Henüz 2 haftalığım. Albümünü görebilir miyim ?

Karşılıklı görürüz. Endişelenme erkek değilim. Siteniin eski üyelerindenim. Uzun zamandır girmiyordum. Nicki unutunca yeniden aldım. Eklerim şimdi seni

arzum77, eski mesajlarında tesadüfen denk geldim, 400cc yuvarlak protez ve kas zarı altı taktırmışsın. Benim de öyle oldu. Henüz 2 haftalığım. Albümünü görebilir miyim ?
Bir haftadır forumun her yerde 400 CC okuyup duruyorum. Beynimden 400CC fışkırıyor resmen, gözümü kapatsam 400CC’ler geliyor aklıma. Hayır bu 400’lere bağımlılık yaptıracaksınız doktora gidip değiştirdiğimde bana da 400 yap bana ne bana ne bende 4oo CC istiyorum diyeceğim her halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…