- 7 Şubat 2020
- 36
- 26
Nasıl şiş eline kabartımı geliyor yoksa ödemmi olduArkadaşlar. Canımı sıkan bir durum var. Size danışayım dedim. Sağ göğsümün altındaki dikiş yetinde sorun yok. Ama sol göğsümdeki dikiş yerinin altı şiş. Dr göğüs kıvrımı çizgisi altından dikişlerin demişti, Taşma mı ödem mi anlamadım. Foto çektim Asistanına yolladım. Yarın soracak. Sizin de böyle sorununuz oldu mu?
Özelden at bana istersenFoto eklemeye çalışayım albüme.
Mesaj attimEkledim albüme
Arkadaşlar. Canımı sıkan bir durum var. Size danışayım dedim. Sağ göğsümün altındaki dikiş yetinde sorun yok. Ama sol göğsümdeki dikiş yerinin altı şiş. Dr göğüs kıvrımı çizgisi altından dikişlerin demişti, Taşma mı ödem mi anlamadım. Foto çektim Asistanına yolladım. Yarın soracak. Sizin de böyle sorununuz oldu mu?
Önce ben göreyim, sonra senarzum77, eski mesajlarında tesadüfen denk geldim, 400cc yuvarlak protez ve kas zarı altı taktırmışsın. Benim de öyle oldu. Henüz 2 haftalığım. Albümünü görebilir miyim ?
Kız izlemekle olmuyor artık, albüm ayarlarında kimlerin görebileceğini seçiyorsun. Beni eklemen gerekiyor yaniarzum77, eski mesajlarında tesadüfen denk geldim, 400cc yuvarlak protez ve kas zarı altı taktırmışsın. Benim de öyle oldu. Henüz 2 haftalığım. Albümünü görebilir miyim ?
Eskiden nick neydi sizin? Hatırlarım belkiKarşılıklı görürüz. Endişelenme erkek değilim. Siteniin eski üyelerindenim. Uzun zamandır girmiyordum. Nicki unutunca yeniden aldım. Eklerim şimdi seni
Bir haftadır forumun her yerde 400 CC okuyup duruyorum. Beynimden 400CC fışkırıyor resmen, gözümü kapatsam 400CC’ler geliyor aklıma. Hayır bu 400’lere bağımlılık yaptıracaksınız doktora gidip değiştirdiğimde bana da 400 yap bana ne bana ne bende 4oo CC istiyorum diyeceğim her haldearzum77, eski mesajlarında tesadüfen denk geldim, 400cc yuvarlak protez ve kas zarı altı taktırmışsın. Benim de öyle oldu. Henüz 2 haftalığım. Albümünü görebilir miyim ?