- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
Cok fazla agrisi oldu 15 gun kollarini kaldiramadi birde bakin bu yontemle sarkma fazla oluyor.ben 1 sene arastirdim en iyisi en sagliklisi dualplan kas alti meme altı kesisiNe anlamda sikinti cekti acaba? Endoskopik yontemle mi yapilmisti, volkan bey endoskopik yapiyormus da cok kararsizim
Doktorla konusucam bu durumu tesekkur ederim. Ben de fotograflarinizi gorebilir miyim?Cok fazla agrisi oldu 15 gun kollarini kaldiramadi birde bakin bu yontemle sarkma fazla oluyor.ben 1 sene arastirdim en iyisi en sagliklisi dualplan kas alti meme altı kesisi
Tabi sizide ekliyim.bugun revize ameliyatim vardi bandajlar acilsin ekleme yapicam resimlere sag meme problenliydi duzelttikDoktorla konusucam bu durumu tesekkur ederim. Ben de fotograflarinizi gorebilir miyim?
Hayır fotoğraf atmadım ben, 275 300 hiç yok gibi olur bence, ölçüleriniz nedir.Aslinda ben de 275-300 cc dusunuyorum cok buyuk istemiyorum. Fotograf attiysaniz gorebilir miyim
Doğru haklısın, zaten senin boyun da uzun 400 yakışır sana canımAh bu pismanlıklarBen de 400cc revizyon olucam valla ciddi ciddi. Bakalım... olmusken biraz degsin istiyor insan
Nasıl oldun canım , ağrı sızı var mı ?Tabi sizide ekliyim.bugun revize ameliyatim vardi bandajlar acilsin ekleme yapicam resimlere sag meme problenliydi duzelttik
Canım nasıl oldun, tek bi memeye müdahale oldu ya, ağrın sızın var mı, geçmiş olsunTabi sizide ekliyim.bugun revize ameliyatim vardi bandajlar acilsin ekleme yapicam resimlere sag meme problenliydi duzelttik
Canimmmm ikisini birden acmış doktorcum.1 er cm yaklastirmis sol memeyide biraz yukari kaldirmis valla memeler sanirim bomba gibi olmus bandajdan cok goremiyorum ama bariz fark var.agri sizi yok denecek kadar az.hareketlerim cok rahat biraz ödem topladim yine 4 kilo kadarCanım nasıl oldun, tek bi memeye müdahale oldu ya, ağrın sızın var mı, geçmiş olsungelsiiinn fıstık gibi memeler
Wuuhuuu süpperrrrCanimmmm ikisini birden acmış doktorcum.1 er cm yaklastirmis sol memeyide biraz yukari kaldirmis valla memeler sanirim bomba gibi olmus bandajdan cok goremiyorum ama bariz fark var.agri sizi yok denecek kadar az.hareketlerim cok rahat biraz ödem topladim yine 4 kilo kadarbirazda dikis yerleri sızlıyo o kadar memeler yumusak tam yerli yerindeler şuanda
İnsallahWuuhuuu süpperrrrçok geçmiş olsun canım, inşallah her şey yolunda gidecek, muhteşem olacaksın gelsin bomba gibi memeler
Benin’de eklermisinTabi sizide ekliyim.bugun revize ameliyatim vardi bandajlar acilsin ekleme yapicam resimlere sag meme problenliydi duzelttik
Eklerim tabuBenin’de eklermisin
Banu gayet güzel duruyor niye ikinci operasyon ihtiyaç duyulduEklerim tabu
Gelecek memeler güzelse, çekilen acılar kutsaldırİnsallahne cektim beee3
Sağ proteze dikkat etmedin sanirim yukarda duruyorBanu gayet güzel duruyor niye ikinci operasyon ihtiyaç duyuldu