Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ne anlamda sikinti cekti acaba? Endoskopik yontemle mi yapilmisti, volkan bey endoskopik yapiyormus da cok kararsizim
Cok fazla agrisi oldu 15 gun kollarini kaldiramadi birde bakin bu yontemle sarkma fazla oluyor.ben 1 sene arastirdim en iyisi en sagliklisi dualplan kas alti meme altı kesisi

Canım nasıl oldun, tek bi memeye müdahale oldu ya, ağrın sızın var mı, geçmiş olsun gelsiiinn fıstık gibi memeler
Canimmmm ikisini birden acmış doktorcum.1 er cm yaklastirmis sol memeyide biraz yukari kaldirmis valla memeler sanirim bomba gibi olmus bandajdan cok goremiyorum ama bariz fark var.agri sizi yok denecek kadar az.hareketlerim cok rahat biraz ödem topladim yine 4 kilo kadar birazda dikis yerleri sızlıyo o kadar memeler yumusak tam yerli yerindeler şuanda

Wuuhuuu süpperrrr çok geçmiş olsun canım, inşallah her şey yolunda gidecek, muhteşem olacaksın gelsin bomba gibi memeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…