Merhaba bende izmir de olmayı meme protez ve dikleştirme düşünüyorum, acaba dr nuz kimdiBen Aydın’da oturuyorum aslında ilk ameliyatım izmirden bi doktoraydı dikleştirme ve protez sonuç kötü bir yandan İzmir’de olmak istemiyorum İst tercih edeyim diyoru bir yandaysa ameliyatlı bir şekilde İst kalmak cazip gelmiyor arkraba var ama dediğim GB ameliyatlı bir şekilde insanlara rahatsızlık vermek istemiyorum
Merhaba! Benim ilk ameliyatım çok başarısızdı o yüzden doktor arayışı içindeyim Fatih Uygur doktor araştırıyorum ama tabi nedir nasıldır bilmiyorumMerhaba bende izmir de olmayı meme protez ve dikleştirme düşünüyorum, acaba dr nuz kimdi
Ejejeheh banada kuculuyo gibi geliyo 350 cc325cc yuvarlak hp yaptırmıştım, gün geçtikçe küçülüyor sanki, ben bi c cup olur diye düşünmüştüm ama, 80b oluyor şu an, ben anlamadım bu işi yaa
Bozma moraliniiii325cc yuvarlak hp yaptırmıştım, gün geçtikçe küçülüyor sanki, ben bi c cup olur diye düşünmüştüm ama, 80b oluyor şu an, ben anlamadım bu işi yaa
Yaaa meldaaaa yaaaa, çok tatlısın canım, çok teşekkür ederim, bana moral oldun, hep destek verdin çooook teşekkürler arkadaşımBozma moraliniiiiOdemler indigi icin küçülüyor gibi geliyor. Kaslar kendini salsın super olacak görünümü, sabretmek lazım cnm biliyosun
Senin kaçıncı ayın canım, benim 12. Günüm. Bende 350 istiyordum aslında ama heyecandan falan ifade edemedim kendimi pek, bi de başka şehirden gidince ameliyattan önce pek uzun konuşamadık hocayla vakit olmadı, kısa sürede de ben kendimi anlatamadım belki de. Keşke inisiyatif kullanıp 350 375 falan yapsaymış diyorumEjejeheh banada kuculuyo gibi geliyo 350 cc
Benim 3.5 ay olduSenin kaçıncı ayın canım, benim 12. Günüm. Bende 350 istiyordum aslında ama heyecandan falan ifade edemedim kendimi pek, bi de başka şehirden gidince ameliyattan önce pek uzun konuşamadık hocayla vakit olmadı, kısa sürede de ben kendimi anlatamadım belki de. Keşke inisiyatif kullanıp 350 375 falan yapsaymış diyorum
Canım bu polytechle ilgili bişi bilmiyorum, ama nadiren duyduğum bir marka, bi ülkede yasaklı listesinde falan mıydı neydi yanlış olmasın da. Ama koltuk altı kesisi bana pek mantıklı gelmemişti, iyileşme süreci açısından falan da sıkıntılıymış sanırım. İyice araştır derim.Ben Ankara Volkan Tayfur’dan randevu aldım, daha önce kendisine ameliyat olan var mı? Koltuk altı kesisi tercih etmesi ve polytech kullanmasından pek emin olamadım.
Canım bişi sorcam şu an ki göğüs çevren kaç cm senin, ameliyat öncesinde kaç cmdi, 350 ve 325 arasındaki farkı anlamaya çalışıyorum daBenim 3.5 ay oldubana anca 350 sigmis onuda milim milim sokmuslar zaten
Koltuk alti kesisi ile arkadasim ameliyat oldu cok sıkıntı cekti bence en iyisi meme alti kesisiBen Ankara Volkan Tayfur’dan randevu aldım, daha önce kendisine ameliyat olan var mı? Koltuk altı kesisi tercih etmesi ve polytech kullanmasından pek emin olamadım.
Ameliyat öncesi meme yoktuki bende dümdüzdüCanım bişi sorcam şu an ki göğüs çevren kaç cm senin, ameliyat öncesinde kaç cmdi, 350 ve 325 arasındaki farkı anlamaya çalışıyorum da
Ya ben o kadar üzgünüm ki, 350 yap deseydim keşke, ya da keşke kendi 350 yapsaydı. 325 cc ile şu an 88cm benim ölçüm ve bende biraz doku da vardı, ilerleyen zaman da bu iyice inip Küçülecek mi, 350 olsaymış tam olacakmış demekki.Ameliyat öncesi meme yoktuki bende dümdüzdüo yuzden ölcmedim ama suanda 90 cm
Ya uzulmeee odemer ininca yumusamaya baslayinca dolgun gorunuyor.zaten 25 cc pek fark yaratmaz yuksek profilmi seninkiYa ben o kadar üzgünüm ki, 350 yap deseydim keşke, ya da keşke kendi 350 yapsaydı. 325 cc ile şu an 88cm benim ölçüm ve bende biraz doku da vardı, ilerleyen zaman da bu iyice inip Küçülecek mi, 350 olsaymış tam olacakmış demekki.
Evet canım yüksek profilYa uzulmeee odemer ininca yumusamaya baslayinca dolgun gorunuyor.zaten 25 cc pek fark yaratmaz yuksek profilmi seninki
Ah bu pismanlıklarEvet canım yüksek profilneyse napalm buna da şükür, bi de hoca 275 300lerden bahsediyordu, öyle olsa demek ben iptal off kendime sinir oluyorum ben aslında hocanın suçu yok, ne dedimse onu yaptı adam, benim kafamda 350 vardı, tutuldum orda söyleyemedim mal gibi kaldım öyle bu iyi dedim geçtim, stresten oldu galiba senin göğüs altı çevren kaç cmdi canım, benim 74tü,o zaman şunu söylemek gerekiyor bence gören herkes okusun, bu ölçüde biri 350 yuvarlak hpden az koydurmasın.. 325 bile sınır şu an ben de neyse ki buna şükür
Ay 275 cok kucuk yaaaEvet canım yüksek profilneyse napalm buna da şükür, bi de hoca 275 300lerden bahsediyordu, öyle olsa demek ben iptal off kendime sinir oluyorum ben aslında hocanın suçu yok, ne dedimse onu yaptı adam, benim kafamda 350 vardı, tutuldum orda söyleyemedim mal gibi kaldım öyle bu iyi dedim geçtim, stresten oldu galiba senin göğüs altı çevren kaç cmdi canım, benim 74tü,o zaman şunu söylemek gerekiyor bence gören herkes okusun, bu ölçüde biri 350 yuvarlak hpden az koydurmasın.. 325 bile sınır şu an ben de neyse ki buna şükür
Ne anlamda sikinti cekti acaba? Endoskopik yontemle mi yapilmisti, volkan bey endoskopik yapiyormus da cok kararsizimKoltuk alti kesisi ile arkadasim ameliyat oldu cok sıkıntı cekti bence en iyisi meme alti kesisi
Aslinda ben de 275-300 cc dusunuyorum cok buyuk istemiyorum. Fotograf attiysaniz gorebilir miyimEvet canım yüksek profilneyse napalm buna da şükür, bi de hoca 275 300lerden bahsediyordu, öyle olsa demek ben iptal off kendime sinir oluyorum ben aslında hocanın suçu yok, ne dedimse onu yaptı adam, benim kafamda 350 vardı, tutuldum orda söyleyemedim mal gibi kaldım öyle bu iyi dedim geçtim, stresten oldu galiba senin göğüs altı çevren kaç cmdi canım, benim 74tü,o zaman şunu söylemek gerekiyor bence gören herkes okusun, bu ölçüde biri 350 yuvarlak hpden az koydurmasın.. 325 bile sınır şu an ben de neyse ki buna şükür