Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba bende izmir de olmayı meme protez ve dikleştirme düşünüyorum, acaba dr nuz kimdi

325cc yuvarlak hp yaptırmıştım, gün geçtikçe küçülüyor sanki, ben bi c cup olur diye düşünmüştüm ama, 80b oluyor şu an, ben anlamadım bu işi yaa

325cc yuvarlak hp yaptırmıştım, gün geçtikçe küçülüyor sanki, ben bi c cup olur diye düşünmüştüm ama, 80b oluyor şu an, ben anlamadım bu işi yaa
Bozma moraliniiii Odemler indigi icin küçülüyor gibi geliyor. Kaslar kendini salsın super olacak görünümü, sabretmek lazım cnm biliyosun

Ejejeheh banada kuculuyo gibi geliyo 350 cc
Senin kaçıncı ayın canım, benim 12. Günüm. Bende 350 istiyordum aslında ama heyecandan falan ifade edemedim kendimi pek, bi de başka şehirden gidince ameliyattan önce pek uzun konuşamadık hocayla vakit olmadı, kısa sürede de ben kendimi anlatamadım belki de. Keşke inisiyatif kullanıp 350 375 falan yapsaymış diyorum

Benim 3.5 ay oldu bana anca 350 sigmis onuda milim milim sokmuslar zaten

Ben Ankara Volkan Tayfur’dan randevu aldım, daha önce kendisine ameliyat olan var mı? Koltuk altı kesisi tercih etmesi ve polytech kullanmasından pek emin olamadım.

Ben Ankara Volkan Tayfur’dan randevu aldım, daha önce kendisine ameliyat olan var mı? Koltuk altı kesisi tercih etmesi ve polytech kullanmasından pek emin olamadım.
Canım bu polytechle ilgili bişi bilmiyorum, ama nadiren duyduğum bir marka, bi ülkede yasaklı listesinde falan mıydı neydi yanlış olmasın da. Ama koltuk altı kesisi bana pek mantıklı gelmemişti, iyileşme süreci açısından falan da sıkıntılıymış sanırım. İyice araştır derim.

Ameliyat öncesi meme yoktuki bende dümdüzdü o yuzden ölcmedim ama suanda 90 cm
Ya ben o kadar üzgünüm ki, 350 yap deseydim keşke, ya da keşke kendi 350 yapsaydı. 325 cc ile şu an 88cm benim ölçüm ve bende biraz doku da vardı, ilerleyen zaman da bu iyice inip Küçülecek mi, 350 olsaymış tam olacakmış demekki.

Ya uzulmeee odemer ininca yumusamaya baslayinca dolgun gorunuyor.zaten 25 cc pek fark yaratmaz yuksek profilmi seninki

Ya uzulmeee odemer ininca yumusamaya baslayinca dolgun gorunuyor.zaten 25 cc pek fark yaratmaz yuksek profilmi seninki
Evet canım yüksek profil neyse napalm buna da şükür, bi de hoca 275 300lerden bahsediyordu, öyle olsa demek ben iptal off kendime sinir oluyorum ben aslında hocanın suçu yok, ne dedimse onu yaptı adam, benim kafamda 350 vardı, tutuldum orda söyleyemedim mal gibi kaldım öyle bu iyi dedim geçtim, stresten oldu galiba senin göğüs altı çevren kaç cmdi canım, benim 74tü,o zaman şunu söylemek gerekiyor bence gören herkes okusun, bu ölçüde biri 350 yuvarlak hpden az koydurmasın.. 325 bile sınır şu an ben de neyse ki buna şükür

Ah bu pismanlıklar Ben de 400cc revizyon olucam valla ciddi ciddi. Bakalım... olmusken biraz degsin istiyor insan

Ay 275 cok kucuk yaaa

Aslinda ben de 275-300 cc dusunuyorum cok buyuk istemiyorum. Fotograf attiysaniz gorebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…