- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
Ay sen ciddi ciddi degistircenEvet dr umla görüştüm. Benim meme altı kesiydi, yine aynı yerden kesip protezi değiştirecekmiş. Belli bile olmaz ikinci kesik oldugu, aynı yerden yapıcam dedi.
Normal, bıçak saplanma hissi adet dönemi haricinde yaklaşık 1.5 yıl sonra tamamen sona erer. Geçmiş olsunArkadaşlar merhaba,
Kas zarı altı protez ameliyatı olalı 21 gün oldu. Bugün masaj yaparken Sol tarafta bıçak saplanır gibi ağrı oldu. Şimdi de hareket edince acıyor.Normal mi acaba ?
Normal, bıçak saplanma hissi adet dönemi haricinde yaklaşık 1.5 yıl sonra tamamen sona erer. Geçmiş olsun
Şu an yok yenisiniz. Silikonlar önce bir otursun, üzerinizde ki ağırlar bir geçsin rahatlarsınız. Zamanla alışırsınızçok teşekkür ederim. İyi gibiydim aslında ama şu an dokunamıyorum . Korktum.Bir de ben hiç kabullenemedim silikonları. Alışırım daha değiş mi
Çok yeni değil mi :)Şu an yok yenisiniz. Silikonlar önce bir otursun, üzerinizde ki ağırlar bir geçsin rahatlarsınız. Zamanla alışırsınız
kendinizi sartlamayin pozitif dusunun onunuzde uzun bi surec var herkesin iyilesme sureci kendine ozel burada 2. gun araba kullandim gibi yorumlari okuyunca cok kotu hissediyordum. ben 8 gun boyunca olup dirildim 5 gun sonra 1 ay olcak cok alistim onlarsiz bi hayat dusunmek istemiyorumçok teşekkür ederim. İyi gibiydim aslında ama şu an dokunamıyorum . Korktum.Bir de ben hiç kabullenemedim silikonları. Alışırım daha değiş mi
Aman ne güzel alışmışsınız. Belki ben de alışıcam ama hala taş gibiler .Bir gün aaa iyi oldum diyorum. Ertesi gün yeniden taş gibi .Şu an dokunsam acıyor. Bir de kas altı değil fasya altı olduğu için daha çabuk geçecek diye şartladım Sanırımkendinizi sartlamayin pozitif dusunun onunuzde uzun bi surec var herkesin iyilesme sureci kendine ozel burada 2. gun araba kullandim gibi yorumlari okuyunca cok kotu hissediyordum. ben 8 gun boyunca olup dirildim 5 gun sonra 1 ay olcak cok alistim onlarsiz bi hayat dusunmek istemiyorum
nasil aciyor doktorum icerdeki kani cikartmak icin eliyle sıktı oyun hamuru gibi 10 dk boyunca falan ben dokunmaya korkarken doktor böyle yapınca kalakalmıstım bakamadım bile yaparken degil ama bittikten sonra baya bi zorlandımAman ne güzel alışmışsınız. Belki ben de alışıcam ama hala taş gibiler .Bir gün aaa iyi oldum diyorum. Ertesi gün yeniden taş gibi .Şu an dokunsam acıyor. Bir de kas altı değil fasya altı olduğu için daha çabuk geçecek diye şartladım Sanırım
2 gün sonra araba kullanmak mı? Otomatik viteslidir. muhtemelen protezler kas üstüne koyulmuştur. Ben taksinin kapısını ne açıp ne de kapatabiliyordum. Ameliyattan 10gün/2hafta sonda mecburen arabayı kullanmak zorunda kalmıştım, vitesleri her değiştirdiğimde içimdekiler Kaya gibi kımraşıyordu. Offf çok fenaydı düşüşünde o günü Yaşar gibiyimkendinizi sartlamayin pozitif dusunun onunuzde uzun bi surec var herkesin iyilesme sureci kendine ozel burada 2. gun araba kullandim gibi yorumlari okuyunca cok kotu hissediyordum. ben 8 gun boyunca olup dirildim 5 gun sonra 1 ay olcak cok alistim onlarsiz bi hayat dusunmek istemiyorum
Evet anladın senÇok yeni değil mi :)
İnşallah alışırım. Çok teşekkür ederim yorumlar için , insanın içi rahatlıyor
siz yine iyi ben sıvı sabunu sıkarken bile zorlanıyordum2 gün sonra araba kullanmak mı? Otomatik viteslidir. muhtemelen protezler kas üstüne koyulmuştur. Ben taksinin kapısını ne açıp ne de kapatabiliyordum. Ameliyattan 10gün/2hafta sonda mecburen arabayı kullanmak zorunda kalmıştım, vitesleri her değiştirdiğimde içimdekiler Kaya gibi kımraşıyordu. Offf çok fenaydı düşüşünde o günü Yaşar gibiyim
Hahaha aynen çok değişik bir histi. Virajlar frene basmalar vssiz yine iyi ben sıvı sabunu sıkarken bile zorlanıyordumilk haftalar nisanlıma bagırıyordum tümseklerden yavas gec diye o kaya tasıyormus hissi kabus gibiydi
Cok sevindim. Pansuman yapıp bantlıyordum derken nasıl bir pansuman yapıyordun evde canım ? Ben hiç yapmamıştım da :)Benim bugün 19. Günüm dolduMemelerim ilk zamanlardaki gibi taş gibi değil biraz yumuşadılar ama tabi hala şişler özellikle de uçları çok şiş oraları biraz acıyor. Dikişlerimin bantlarını bugün çıkardım 19 gündür hep pansuman yapıp bantlıyordum şimdi açık bırakıp sabah akşam krem sürücem. Benim doktorum henüz masaja başlatmadı 1 ay dolunca dedi. Krem sürüyorum ben her gün gerginlikten derim çatlamasın diye. Bıçak saplanmaları gün içinde bana da oluyor ama çok kısa sürüyor. İlk 1 hafta yataktan kendim kalkamıyordum canım yanıyordu baya ama hepsi geçti. Kısa süreli de olsa yan yatmaya başladım
Yaza kadar her şey çok güzel olacak
Hala doktor arayışında maalesef dikleştirme ve protez meme büyütme ameliyatından farklı oyüzden karar veremiyorumTesekkürler, insallah. Evet meme büyütme + diklestirme, Dr‘um Hasan Findik. Siz ne durumdasiniz?
Kızlar dün oldum ameliyatımı, bugün birinci günüm doldu. Ya şu ameliyat sütyeni acayip sıkıyor kaburgalarım üst üste çıkacak gibiacaba ara ara çıkarsam geri taksam olmaz mı. Çıkarmaya da korkuyorum drumun asistanına sordum henüz dönüş olmadı o yüzden bi de buraya yazayım dedim
çokk teşekkür ederim :))Evet dr umla görüştüm. Benim meme altı kesiydi, yine aynı yerden kesip protezi değiştirecekmiş. Belli bile olmaz ikinci kesik oldugu, aynı yerden yapıcam dedi.
Çok teşekkür ederim, çok şükür güzel geçiyor, ama tabi biraz daha zamana ihtiyacım var. Korkulacak bir şey yok, isteyen herkes doğru dru bulunca yaptırsınMerhaba geçmiş olsun nihayet oldunuz ameliyatınızı umarım güzel bi süreç geçirirsiniz