Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba,
Kas zarı altı protez ameliyatı olalı 21 gün oldu. Bugün masaj yaparken Sol tarafta bıçak saplanır gibi ağrı oldu. Şimdi de hareket edince acıyor.Normal mi acaba ?

Arkadaşlar merhaba,
Kas zarı altı protez ameliyatı olalı 21 gün oldu. Bugün masaj yaparken Sol tarafta bıçak saplanır gibi ağrı oldu. Şimdi de hareket edince acıyor.Normal mi acaba ?
Normal, bıçak saplanma hissi adet dönemi haricinde yaklaşık 1.5 yıl sonra tamamen sona erer. Geçmiş olsun

Normal, bıçak saplanma hissi adet dönemi haricinde yaklaşık 1.5 yıl sonra tamamen sona erer. Geçmiş olsun

çok teşekkür ederim. İyi gibiydim aslında ama şu an dokunamıyorum . Korktum .Bir de ben hiç kabullenemedim silikonları. Alışırım daha değiş mi

çok teşekkür ederim. İyi gibiydim aslında ama şu an dokunamıyorum . Korktum .Bir de ben hiç kabullenemedim silikonları. Alışırım daha değiş mi
Şu an yok yenisiniz. Silikonlar önce bir otursun, üzerinizde ki ağırlar bir geçsin rahatlarsınız. Zamanla alışırsınız

Şu an yok yenisiniz. Silikonlar önce bir otursun, üzerinizde ki ağırlar bir geçsin rahatlarsınız. Zamanla alışırsınız
Çok yeni değil mi :)
İnşallah alışırım. Çok teşekkür ederim yorumlar için , insanın içi rahatlıyor

kendinizi sartlamayin pozitif dusunun onunuzde uzun bi surec var herkesin iyilesme sureci kendine ozel burada 2. gun araba kullandim gibi yorumlari okuyunca cok kotu hissediyordum. ben 8 gun boyunca olup dirildim 5 gun sonra 1 ay olcak cok alistim onlarsiz bi hayat dusunmek istemiyorum

Aman ne güzel alışmışsınız. Belki ben de alışıcam ama hala taş gibiler .Bir gün aaa iyi oldum diyorum. Ertesi gün yeniden taş gibi .Şu an dokunsam acıyor. Bir de kas altı değil fasya altı olduğu için daha çabuk geçecek diye şartladım Sanırım

nasil aciyor doktorum icerdeki kani cikartmak icin eliyle sıktı oyun hamuru gibi 10 dk boyunca falan ben dokunmaya korkarken doktor böyle yapınca kalakalmıstım bakamadım bile yaparken degil ama bittikten sonra baya bi zorlandım masajı da bastırarak yaptırmak gerekiyor sanırım ben doktorumun gösterdigi sekilde yapıyorum. insallah bir an önce tamamen iyilesirizzz su an bunlardan ziyade hislerim ne zaman gelcek kaygisindayim

2 gün sonra araba kullanmak mı? Otomatik viteslidir. muhtemelen protezler kas üstüne koyulmuştur. Ben taksinin kapısını ne açıp ne de kapatabiliyordum. Ameliyattan 10gün/2hafta sonda mecburen arabayı kullanmak zorunda kalmıştım, vitesleri her değiştirdiğimde içimdekiler Kaya gibi kımraşıyordu. Offf çok fenaydı düşüşünde o günü Yaşar gibiyim

siz yine iyi ben sıvı sabunu sıkarken bile zorlanıyordum ilk haftalar nisanlıma bagırıyordum tümseklerden yavas gec diye o kaya tasıyormus hissi kabus gibiydi

Benim bugün 19. Günüm doldu Memelerim ilk zamanlardaki gibi taş gibi değil biraz yumuşadılar ama tabi hala şişler özellikle de uçları çok şiş oraları biraz acıyor. Dikişlerimin bantlarını bugün çıkardım 19 gündür hep pansuman yapıp bantlıyordum şimdi açık bırakıp sabah akşam krem sürücem. Benim doktorum henüz masaja başlatmadı 1 ay dolunca dedi. Krem sürüyorum ben her gün gerginlikten derim çatlamasın diye. Bıçak saplanmaları gün içinde bana da oluyor ama çok kısa sürüyor. İlk 1 hafta yataktan kendim kalkamıyordum canım yanıyordu baya ama hepsi geçti. Kısa süreli de olsa yan yatmaya başladım
Yaza kadar her şey çok güzel olacak

Cok sevindim. Pansuman yapıp bantlıyordum derken nasıl bir pansuman yapıyordun evde canım ? Ben hiç yapmamıştım da :)

Merhaba geçmiş olsun nihayet oldunuz ameliyatınızı umarım güzel bi süreç geçirirsiniz

3.5 haftadan bildiriyorum vites değiştirmek 2.haftaya göre daha rahat artık batmıyorlar
ama sabah uyandıgımda ameliyattan cıktığım ilk anki gibi yanmalar oluyor kalkınca geciyor
Meme uclarında hala his yok dokununca acıyor ama iyileşmeye cok yakınlar :)
Bende hala alışamadım İnsan yıllarca memesiz gezince ara sıra cinsel objeymişim gibi hissedip rahatsız huzursuz oluyorum ama yine de dekolte giymekten alıkoyamıyorum kendimi
Bir de bı kaşıntılar bitse huzura ersek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…