Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim, çok şükür güzel geçiyor, ama tabi biraz daha zamana ihtiyacım var. Korkulacak bir şey yok, isteyen herkes doğru dru bulunca yaptırsın
Ne güzel yaşadığınız süreç keşke bende Burdur diyebileceğim doktorla karşılaşsam yalnız şu bana çok enterasan geldi birçok doktordan fiyat bilgisi aldım profösür olan doktorlar daha uygun fiyat veriyor doçent ve operatör doktorlardan

ben Doçent Dr’a Ameliyat oldum dediğiniz gibi bir cok Opr.Dr 20bin lira isterken kendi Doktorum 16bin istedi.
Doktorumun asistanına anlattım bu durumu oda bu işin rütbeye bakmadığını, Doktorun yeteneğiyle becerisiyle alakalı oldugunu söyledi ama yinede beni rahatsız etti bu Durum :)

Merhabalar cok gecmis olsun tebrik ediyorum :)) ben de fotograflarinizi gorebilir miyim

Merhaba durumunuz nasıl oldu ben de kas zarı altı düşünüyorum meme dokum old için
Merhaba ,
Bir kaç gün hiç dokunmadım ve düz yattım şimdi iyiyim.Tabi hala dokunmuyorum. Bugün 24.günüm bitti.Şekli daha oturmadı doğal olarak :) bekliyoruz bakalım.

Sizin doktorunuz kim öğrenebilirmiyim

Ya gerçektenmi Harika ya araştırdığım doktorlardan biri siz meme büyütme oldunuz nezaman oldunuz ay kusura bakmayın çok soru sordum hani derler ya gökte ararken yerde buldum GB bişey oldu

Fatih Uygur’a oldum ben İzmir

Ben Aydın’da oturuyorum aslında ilk ameliyatım izmirden bi doktoraydı dikleştirme ve protez sonuç kötü bir yandan İzmir’de olmak istemiyorum İst tercih edeyim diyoru bir yandaysa ameliyatlı bir şekilde İst kalmak cazip gelmiyor arkraba var ama dediğim GB ameliyatlı bir şekilde insanlara rahatsızlık vermek istemiyorum

Ben fatih beyden cok memnunum ama revizyon yapıyor mu yapar mi bilmiyorum
Geçmiş olsun ilk kime oldunuz?

Yapıyor. Asistanı ile konuştum sizin meme büyütme mi oldu?
Evet meme büyütme oldum 14 ocakta cok memnunum Allaha şükür iyileşmemde cok hızlı oldu 1 ay dolmadı daha yan yatabiliyorum eli hafifmiş Doktorumun.
Yapıyorsa öneririm Fatih Beyi, bende eşimde cok sevdik kendisini yine bir ameliyatim olsa yine fatih beye yaptırırım

Güle güle sağlıkla kullanın tşk cevaplarınız İçin

Şimdi görüyorum bu yorumunuzu, ya bu fiyat olayı neye göre değişiyor bilmiyorum ama bazı drlar çok reklam yapıyor, biraz drlarım kişiliğiyle de alakalı sanırım, kimisi yetenekli çok istiyor, kimisi yetenekli normal istiyor. İyi araştırmak lazım. Benim drum proftu ama fiyatı öyle diğerleri gibi uçuk değildi, normaldi.

Arkadaşlar fiyat konusu doktorun karakteri ile direk ilgili olan bir durum.Ne kadar iyi doktor olursa olsun Gani gönüllü olduğu için uygun fiyat verebilir veya yüzü tutmaz yüksek fiyat isteyemez

Prof. Dr. Uğur Koçer’e 10 sene önce burun ameliyatı olmuştum. Kendisini asla tavsiye etmiyorum. Yol yakınken geri dönün, revizyon çok pahalıya patlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…