Cok sevindim. Pansuman yapıp bantlıyordum derken nasıl bir pansuman yapıyordun evde canım ? Ben hiç yapmamıştım da :)
Ne güzel yaşadığınız süreç keşke bende Burdur diyebileceğim doktorla karşılaşsam yalnız şu bana çok enterasan geldi birçok doktordan fiyat bilgisi aldım profösür olan doktorlar daha uygun fiyat veriyor doçent ve operatör doktorlardanÇok teşekkür ederim, çok şükür güzel geçiyor, ama tabi biraz daha zamana ihtiyacım var. Korkulacak bir şey yok, isteyen herkes doğru dru bulunca yaptırsın
Merhaba durumunuz nasıl oldu ben de kas zarı altı düşünüyorum meme dokum old içinArkadaşlar merhaba,
Kas zarı altı protez ameliyatı olalı 21 gün oldu. Bugün masaj yaparken Sol tarafta bıçak saplanır gibi ağrı oldu. Şimdi de hareket edince acıyor.Normal mi acaba ?
ben Doçent Dr’a Ameliyat oldum dediğiniz gibi bir cok Opr.Dr 20bin lira isterken kendi Doktorum 16bin istedi.Ne güzel yaşadığınız süreç keşke bende Burdur diyebileceğim doktorla karşılaşsam yalnız şu bana çok enterasan geldi birçok doktordan fiyat bilgisi aldım profösür olan doktorlar daha uygun fiyat veriyor doçent ve operatör doktorlardan
Merhabalar cok gecmis olsun tebrik ediyorum :)) ben de fotograflarinizi gorebilir miyimKızlar ben ameliyatımı oldum dün artık benim de memelerim varhenüz göremedim tabi ama görebildiğimde fotoğraflarını çekerim. Yaptırmayı düşünenlere msj olarak yollayabilirim günden güne iyileşme süreçlerini. 300 cc yuvarlak mentor takıldı.
Merhaba ,Merhaba durumunuz nasıl oldu ben de kas zarı altı düşünüyorum meme dokum old için
Sizin doktorunuz kim öğrenebilirmiyimben Doçent Dr’a Ameliyat oldum dediğiniz gibi bir cok Opr.Dr 20bin lira isterken kendi Doktorum 16bin istedi.
Doktorumun asistanına anlattım bu durumu oda bu işin rütbeye bakmadığını, Doktorun yeteneğiyle becerisiyle alakalı oldugunu söyledi ama yinede beni rahatsız etti bu Durum :)
Fatih Uygur’a oldum ben İzmirSizin doktorunuz kim öğrenebilirmiyim
Fatih Uygur’a oldum ben İzmir
Merhaba ,
Bir kaç gün hiç dokunmadım ve düz yattım şimdi iyiyim.Tabi hala dokunmuyorum. Bugün 24.günüm bitti.Şekli daha oturmadı doğal olarak :) bekliyoruz bakalım.
Fatih Uygur’a oldum ben İzmir
Ben fatih beyden cok memnunum ama revizyon yapıyor mu yapar mi bilmiyorumBen Aydın’da oturuyorum aslında ilk ameliyatım izmirden bi doktoraydı dikleştirme ve protez sonuç kötü bir yandan İzmir’de olmak istemiyorum İst tercih edeyim diyoru bir yandaysa ameliyatlı bir şekilde İst kalmak cazip gelmiyor arkraba var ama dediğim GB ameliyatlı bir şekilde insanlara rahatsızlık vermek istemiyorum
Yapıyor. Asistanı ile konuştum sizin meme büyütme mi oldu?Ben fatih beyden cok memnunum ama revizyon yapıyor mu yapar mi bilmiyorum
Geçmiş olsun ilk kime oldunuz?
Evet meme büyütme oldum 14 ocakta cok memnunum Allaha şükür iyileşmemde cok hızlı oldu 1 ay dolmadı daha yan yatabiliyorum eli hafifmiş Doktorumun.Yapıyor. Asistanı ile konuştum sizin meme büyütme mi oldu?
Güle güle sağlıkla kullanın tşk cevaplarınız İçinEvet meme büyütme oldum 14 ocakta cok memnunum Allaha şükür iyileşmemde cok hızlı oldu 1 ay dolmadı daha yan yatabiliyorum eli hafifmiş Doktorumun.
Yapıyorsa öneririm Fatih Beyi, bende eşimde cok sevdik kendisini yine bir ameliyatim olsa yine fatih beye yaptırırım
Şimdi görüyorum bu yorumunuzu, ya bu fiyat olayı neye göre değişiyor bilmiyorum ama bazı drlar çok reklam yapıyor, biraz drlarım kişiliğiyle de alakalı sanırım, kimisi yetenekli çok istiyor, kimisi yetenekli normal istiyor. İyi araştırmak lazım. Benim drum proftu ama fiyatı öyle diğerleri gibi uçuk değildi, normaldi.Ne güzel yaşadığınız süreç keşke bende Burdur diyebileceğim doktorla karşılaşsam yalnız şu bana çok enterasan geldi birçok doktordan fiyat bilgisi aldım profösür olan doktorlar daha uygun fiyat veriyor doçent ve operatör doktorlardan
Prof. Dr. Uğur Koçer’e 10 sene önce burun ameliyatı olmuştum. Kendisini asla tavsiye etmiyorum. Yol yakınken geri dönün, revizyon çok pahalıya patlıyor.Merhaba. Ben bu sitenin çok eski üyelerindenim. Ancak yıllardır girmiyordum. Rumuzumu da şifremi de unuttum açıkçası. Ancak bu aralar zaman zaman bu bölümü takip eder oldum. Belki eskıler bilirler. Neler neler denedik bir umut diye. Kara üzüm çekirdeklerinden bir çok özel karışımdan medet olduk. Hiç biri işe yaramıyor valla.. Bu sitedeki anne topiclerinden, doğum topıcletinden, riskli gebelik paylaşımlarından çok yararlandım. Şu an 10 yaşında oldu ikizlerim.Ee hamilelik, emzirme fasılları da bitti. Şimdi kendimi bana daha kadın gibi hissettirecek, destekli sütyenlerden kurtaracak ömürlük bir takviyeye sıra geldi Zaman zaman heveslenip vazgeçsem de bu kez hevesli ve niyetliyim. 7 ocakta tahlillerim, 12 ocakta da silikon ameliyatım olacak. Yuvarlak silikon takacağını söyledi dr um. Bende sarkıklık hiç yok. Ama aşırı küçük olmasa da küçük. Dolgun bir görüntü istiyorum. Önce kendi kendimin göz tatmini önemli, Dr.um Prof. Dr. Uğur Koçer. Ankara eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde olacak. Onunla ilgili herhangi bir yoruma rastlamadım burada. Fiyat konusuna gelince özellerden bir iki bin tl daha ucuz sadece. Çok bariz bir fark yok maalesef. Ayın 11 inde ölçğm ve çizimler yapılacak. O gün hastanede yatacakmışım. Ertesi gün ameliyat sonrası taburcu. Hastaneye tek başıma gidip geleceğim. Hiç kimseye söylemedim. Refakatçim de yok. Zorlanır mıyım acaba bilemedim. Hastane evime yürüme mesafesinde. Kaç cc bana uygun olur bilmiyorum. Sanırım boy ile değil beden ve omuz genişliği ile alakalı.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar..