Merhaba. Ben bu sitenin çok eski üyelerindenim. Ancak yıllardır girmiyordum. Rumuzumu da şifremi de unuttum açıkçası. Ancak bu aralar zaman zaman bu bölümü takip eder oldum. Belki eskıler bilirler. Neler neler denedik bir umut diye. Kara üzüm çekirdeklerinden bir çok özel karışımdan medet olduk. Hiç biri işe yaramıyor valla.. Bu sitedeki anne topiclerinden, doğum topıcletinden, riskli gebelik paylaşımlarından çok yararlandım. Şu an 10 yaşında oldu ikizlerim.
Ee hamilelik, emzirme fasılları da bitti. Şimdi kendimi bana daha kadın gibi hissettirecek, destekli sütyenlerden kurtaracak ömürlük bir takviyeye sıra geldi
Zaman zaman heveslenip vazgeçsem de bu kez hevesli ve niyetliyim. 7 ocakta tahlillerim, 12 ocakta da silikon ameliyatım olacak. Yuvarlak silikon takacağını söyledi dr um. Bende sarkıklık hiç yok. Ama aşırı küçük olmasa da küçük. Dolgun bir görüntü istiyorum. Önce kendi kendimin göz tatmini önemli, Dr.um Prof. Dr. Uğur Koçer. Ankara eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde olacak. Onunla ilgili herhangi bir yoruma rastlamadım burada. Fiyat konusuna gelince özellerden bir iki bin tl daha ucuz sadece. Çok bariz bir fark yok maalesef. Ayın 11 inde ölçğm ve çizimler yapılacak. O gün hastanede yatacakmışım. Ertesi gün ameliyat sonrası taburcu. Hastaneye tek başıma gidip geleceğim. Hiç kimseye söylemedim. Refakatçim de yok. Zorlanır mıyım acaba bilemedim. Hastane evime yürüme mesafesinde. Kaç cc bana uygun olur bilmiyorum. Sanırım boy ile değil beden ve omuz genişliği ile alakalı.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar..