Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

fotografi böyle birakayim belki birisi cikar :/
O iki damar sis ilk günlerden beri diger gögüste de tek damar var öyle. Asagiya Karnima dogru agri yapiyor
Yurtdisinda olmasam gidicem hemen doktora da mesaj attim kendisine insallah kötü bisey degildir dikis acisidir sadece :/
Bu bendede oldu korkma geciyo.agri kesici al

fotografi böyle birakayim belki birisi cikar :/
O iki damar sis ilk günlerden beri diger gögüste de tek damar var öyle. Asagiya Karnima dogru agri yapiyor
Yurtdisinda olmasam gidicem hemen doktora da mesaj attim kendisine insallah kötü bisey degildir dikis acisidir sadece :/
Bu banada oldu ilk zamanlarda. Hatta rippling sandım korktum ama sonra geçti kendi kendine. Merak etme gececektir, doktorun ne dedi cnm?

Teşekkür ederim. Sezeryan oldum, rahim ameliyatı oldum. Hepsinde tek başımaydım. Karın kaslarımla ilgili bir ameliyat olmadığına göre daha rahat geçer sanıyorum ama yine de emin değilim. Çok yakın çevremde bu ameliyatı olan yok. Umarım yardımsız yürüyüp kollarım az da olsa hareket ettirebilirim. Kas altı mı üstü mü nasıl olacak bilmiyorum henüz. Çok geçmiş olsun size de. Güle güle ve mutlulukla kullanmanızı dilerim. 💖
Dediğim gibi çok zor bi süreç değil, dayanabilir siniz, ama yatıp kalkarken en azından illaki yardıma ihtiyaç duyacaksınız o yüzden lütfen yalnız olmayın, eşiniz varsa eşiniz mutlaka yanınızda olsun, bi erkeğin yardımı çok daha iyi oluyor, sırtımızdan tuttuğu gibi direk kaldırabiliyorlar ve böylece göğüs kısmına baskı uygulamak zorunda kalmıyoruz. Nolursa olsun bu bi ameliyat ve bıçak altına yatıyoruz, öyle çokta basite indirgenecek bi ameliyat değil, ama dayanılmayacak zor bi iş de değil. Yalnız olmayın ve iyi bi Dr seçin. Herşey çok güzel olacak. Sormak istediğiniz ne olursa özelden de mesaj atabilirsiniz. Sağlıklı ve güzel günlerimiz olsun inşallah 💐☺️❤️👙

Dediğim gibi çok zor bi süreç değil, dayanabilir siniz, ama yatıp kalkarken en azından illaki yardıma ihtiyaç duyacaksınız o yüzden lütfen yalnız olmayın, eşiniz varsa eşiniz mutlaka yanınızda olsun, bi erkeğin yardımı çok daha iyi oluyor, sırtımızdan tuttuğu gibi direk kaldırabiliyorlar ve böylece göğüs kısmına baskı uygulamak zorunda kalmıyoruz. Nolursa olsun bu bi ameliyat ve bıçak altına yatıyoruz, öyle çokta basite indirgenecek bi ameliyat değil, ama dayanılmayacak zor bi iş de değil. Yalnız olmayın ve iyi bi Dr seçin. Herşey çok güzel olacak. Sormak istediğiniz ne olursa özelden de mesaj atabilirsiniz. Sağlıklı ve güzel günlerimiz olsun inşallah 💐☺❤👙
Teşekkür ederim. Yalnız olmak zorundayım maalesef. Dr. um Prof. Dr. Uğur Koçer. Ankara eğitim ve Araştırma hastanesinden. Çok teşekkür ederim tekrar 🥰

Tayfun hoca döndü mü geri - sütyen çıkarmakla ilgili 😊😘😘
çıkarıp rahat penye bişi takabilirmişim a
Teşekkür ederim. Yalnız olmak zorundayım maalesef. Dr. um Prof. Dr. Uğur Koçer. Ankara eğitim ve Araştırma hastanesinden. Çok teşekkür ederim tekrar 🥰
O zaman Allah kolaylık versin şimdiden, bu gibi durumlarda yalnız olmak zor. İnşallah rahatlıkla atlatırsınız🙏🏾☺️ rica ederim, şimdiden çok geçmiş olsun 💐

Ozelden mesaj yazmak istedim size ama yazamadım :KK43: Burdan sorayım, protezleri kendimiz alsak nerden alıyoruz. Bende 400 cc revizyon istiyorum, dr protezi kendin alabilirsin dedi. Elektron Medikal diye biyer buldum netten ama nerden alınıyor Mentor protezler acaba? başka da bilen varsa yardımcı olabilir mi 😊 Tesekkürlerrr 😘

Ozelden mesaj yazmak istedim size ama yazamadım :KK43: Burdan sorayım, protezleri kendimiz alsak nerden alıyoruz. Bende 400 cc revizyon istiyorum, dr protezi kendin alabilirsin dedi. Elektron Medikal diye biyer buldum netten ama nerden alınıyor Mentor protezler acaba? başka da bilen varsa yardımcı olabilir mi 😊 Tesekkürlerrr 😘
Yaw bosver niye revizyon istiyosun vallahi cekilecek çile degil nevrim döndü 3 aydır bee

Yaw bosver niye revizyon istiyosun vallahi cekilecek çile degil nevrim döndü 3 aydır bee
Uff sende haklısın tatlım ama iyice küçüldü sanki benimkiler. Kiloda verdim biraz. Bide moderate plus olunca çıkıklığı az geldi, ay ne doyumsuzmuşum yıllardır memeyee 😂

Uff sende haklısın tatlım ama iyice küçüldü sanki benimkiler. Kiloda verdim biraz. Bide moderate plus olunca çıkıklığı az geldi, ay ne doyumsuzmuşum yıllardır memeyee 😂
Allah askina bosver cikikligi filan benimkiler yuksek profil keske ufak olsalardi belki daha az çile çekerdim 😁😁😁 bence hic kendini bidaha strese sokma 🤣🤣

Allah askina bosver cikikligi filan benimkiler yuksek profil keske ufak olsalardi belki daha az çile çekerdim 😁😁😁 bence hic kendini bidaha strese sokma 🤣🤣
Haha 😂 Cıkıklık bosver diyosun yani 😊 Seninkiler de şu operasyonu atlatınca çok guzel olacak, olur böyle şeyler napalım cok guzel oldu ama memişlerin 😘

Ben gecen sene ocak ayinda meme diklestirme ve protez 250 cc ameliyati oldum. Sag protez cebe oturmadigi tekrar cep buyutulecelti bende madem narkoz alacagim buyutuyumde diyerek hem cep acildi hemde protezlerimi buyutturdum 375 cc taktirdim.
merhaba :) revizyon yaparken yine aynı kesi bölgesinden mi yapılıyor acaba ben de ilerleyen zamanlarda belki küçültürüm o yüzden soruyorum memenin ortasından mı kesildi yoksa meme altından aynı bölgeden mi kesildi :)

Haha 😂 Cıkıklık bosver diyosun yani 😊 Seninkiler de şu operasyonu atlatınca çok guzel olacak, olur böyle şeyler napalım cok guzel oldu ama memişlerin 😘
Bosver bosver benim bünyem o kadar saglam olmasina ragmen sinirlerim gerildi resmen bidaha hayatta yaptirmam 🤣🤣🤣😁

merhaba :) revizyon yaparken yine aynı kesi bölgesinden mi yapılıyor acaba ben de ilerleyen zamanlarda belki küçültürüm o yüzden soruyorum memenin ortasından mı kesildi yoksa meme altından aynı bölgeden mi kesildi :)
Evet dr umla görüştüm. Benim meme altı kesiydi, yine aynı yerden kesip protezi değiştirecekmiş. Belli bile olmaz ikinci kesik oldugu, aynı yerden yapıcam dedi.

X