- 8 Aralık 2017
- 270
- 79
Çok tşk ederimalbume bakabilirsiniz daha iyi anlarsiniz benimde sag meme problemli
nefes alirkenmi batiyor yoksa elektirik carpmasi gibi yada bicak saplanmasi gibimiArkadaşlar bu halk dilinde iman tahtası denilen göğüs kemiğim batmaya başladı normal mi?, 2 hafta dolacak salı günü ben ilk hafta rahattım yeni yeni bölgeler batmaya başladı
Bicak saplaması gibi uzanırken oluyo genelde pozisyon değiştirince rahatlıyorumnefes alirkenmi batiyor yoksa elektirik carpmasi gibi yada bicak saplanmasi gibimi
gayet normal bu dedikleriniz endiselenmeyin ara ara olacak bu saplanmalar elektirik carpmalari.nefes alirken batmasin yeterkiBicak saplaması gibi uzanırken oluyo genelde pozisyon değiştirince rahatlıyorum
regl dönemimdeyim acaba bu yüzden mi arttı bu gögüs ağrıları :/
Anladım canım teşekkür ederimgayet normal bu dedikleriniz endiselenmeyin ara ara olacak bu saplanmalar elektirik carpmalari.nefes alirken batmasin yeterkibenim 3 ay oldu hala ara ara oluyor.
ahhh ahhhh olmazmiiiii ilk 1 ay resmen azap cektim benAnladım canım teşekkür ederim
gögüs altinda kaburga kisminda da agri oluyor muydu senin? Dokununca filan, sanki o bölgeye biris vurmus da etim aciyormus gibi. Belki de kas alti oldugum icin kas agrisi orda da hissediliyo olabilir mi?
Yok herkeste görünmüyor şu an, rahat olabilirsiniz :)Kızlar albüm yapmayı deniyorum da yaptım bi tane şu an herkes görebiliyor mu? Ona göre atayım fotoğrafları
beni de alinO zaman salıyorum fotoğrafları
beni de alin
dikkat edin ama yanlisikla herkes gormesinizledim sizi ama albümü görebilmeniz için izlemem yeterli mi bilmiyorum
ahahahaha cok alemsin yahuuuuO zaman salıyorum fotoğrafları
bana da az önce oldu ilk kez ama sağ mememde oldu bıçak saplanması gibi. İyi ki şu yazınızı gördüm yoksa ne oluyorrr diye korkacaktım. Şimdi yüzümü ekşitip geçmesini beklemekle yetindimgayet normal bu dedikleriniz endiselenmeyin ara ara olacak bu saplanmalar elektirik carpmalari.nefes alirken batmasin yeterkibenim 3 ay oldu hala ara ara oluyor.
normal normal korkmayin.memislerde super olmus nazar degmesin bende su 2.ameliyati atlatayim hayirlisuyla haftayabana da az önce oldu ilk kez ama sağ mememde oldu bıçak saplanması gibi. İyi ki şu yazınızı gördüm yoksa ne oluyorrr diye korkacaktım. Şimdi yüzümü ekşitip geçmesini beklemekle yetindim
Benide izlemeye alırmışsınız lütfenGörünmüyor dediler
Benide izlemeye alırmışsınız lütfen