Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bu halk dilinde iman tahtası denilen göğüs kemiğim batmaya başladı normal mi?, 2 hafta dolacak salı günü ben ilk hafta rahattım yeni yeni bölgeler batmaya başladı

Arkadaşlar bu halk dilinde iman tahtası denilen göğüs kemiğim batmaya başladı normal mi?, 2 hafta dolacak salı günü ben ilk hafta rahattım yeni yeni bölgeler batmaya başladı
nefes alirkenmi batiyor yoksa elektirik carpmasi gibi yada bicak saplanmasi gibimi

Bicak saplaması gibi uzanırken oluyo genelde pozisyon değiştirince rahatlıyorum
regl dönemimdeyim acaba bu yüzden mi arttı bu gögüs ağrıları :/
gayet normal bu dedikleriniz endiselenmeyin ara ara olacak bu saplanmalar elektirik carpmalari.nefes alirken batmasin yeterkibenim 3 ay oldu hala ara ara oluyor.

gayet normal bu dedikleriniz endiselenmeyin ara ara olacak bu saplanmalar elektirik carpmalari.nefes alirken batmasin yeterkibenim 3 ay oldu hala ara ara oluyor.
Anladım canım teşekkür ederim
gögüs altinda kaburga kisminda da agri oluyor muydu senin? Dokununca filan, sanki o bölgeye biris vurmus da etim aciyormus gibi. Belki de kas alti oldugum icin kas agrisi orda da hissediliyo olabilir mi?

ahhh ahhhh olmazmiiiii ilk 1 ay resmen azap cektim ben

Kızlar albüm yapmayı deniyorum da yaptım bi tane şu an herkes görebiliyor mu? Ona göre atayım fotoğrafları

Fotoğraf eklemek ve görüntüleyecek kişileri belirlemek o kadar zor ki forumda. 65 yaşında eline ilk kez akıllı telefon alan annem gibi hissediyorum kendimi. Özellikle mi böyle yapılmış acaba diye düşünmeden edemiyorum

bana da az önce oldu ilk kez ama sağ mememde oldu bıçak saplanması gibi. İyi ki şu yazınızı gördüm yoksa ne oluyorrr diye korkacaktım. Şimdi yüzümü ekşitip geçmesini beklemekle yetindim

bana da az önce oldu ilk kez ama sağ mememde oldu bıçak saplanması gibi. İyi ki şu yazınızı gördüm yoksa ne oluyorrr diye korkacaktım. Şimdi yüzümü ekşitip geçmesini beklemekle yetindim
normal normal korkmayin.memislerde super olmus nazar degmesin bende su 2.ameliyati atlatayim hayirlisuyla haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…