Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende masaja baslayip sütyen takayim cekicem Fotograflari paylasicam ❤️ tam 2 hafta oldu bugün.

Ergenlikte Memeleri yeni cikmaya baslamis Kiz utangacligi var üstümde tövbest. . Acayip dekolte giyip gezesim var ama bu utanma geldigi an bi pisman oluyorum huzursuz oluyorum. Hirkasiz cikmiyorum pek:/ Insallah bu batmalarda utanma hissi de gider bir an önce -__-

Selam arkadaşlar ,
Ameliyat olalı 13 gün oldu .Fasya altı 350 - 325 cc takıldı. Göğsümde taş taşıyor gibiyim.Hem baskı hem de iğne batması şeklinde ağrı var sürekli olarak .Ne zaman geçmeye başlar acaba? Sinirlerimi çok bozuyor 😔

Selam arkadaşlar ,
Ameliyat olalı 13 gün oldu .Fasya altı 350 - 325 cc takıldı. Göğsümde taş taşıyor gibiyim.Hem baskı hem de iğne batması şeklinde ağrı var sürekli olarak .Ne zaman geçmeye başlar acaba? Sinirlerimi çok bozuyor 😔
Benim 2,5 ay olmasına rağmen igne batması olayı hala ara ara oluyor. O ağırlık hissi ise 1. ayın sonunda falan tamamen geçmişti. 3 ay bitmeden tam geçmez sanırım, tamamen normale dönmesi ise en az 6 aymış...

Merhaba arkadaslar albumumde bulunan butun resimleri kaldırdim ayarlarini tam cozemedigim icin gerekli gereksiz kisiler görüyor durum bunu gösteriyor. Gormek isteyen olursa guvenine inandigim arkadaslarima ozelden atabilirim.

Ben gecen sene ocak ayinda meme diklestirme ve protez 250 cc ameliyati oldum. Sag protez cebe oturmadigi tekrar cep buyutulecelti bende madem narkoz alacagim buyutuyumde diyerek hem cep acildi hemde protezlerimi buyutturdum 375 cc taktirdim.

Çok özür dilerim cep büyütmek ne demek ? Ve doktorunuz kim ? Aynı doktora ikinci operasyon oldun ben üç sene önce ğöğüs dikleştirme ameliyatı oldum sonuç hüsran oyüzden araştırıyorum iyi bi doktor

Ben gecen sene ocak ayinda meme diklestirme ve protez 250 cc ameliyati oldum. Sag protez cebe oturmadigi tekrar cep buyutulecelti bende madem narkoz alacagim buyutuyumde diyerek hem cep acildi hemde protezlerimi buyutturdum 375 cc taktirdim.
cok gecmis olsun, keske diger Ülkelerde oldugu gibi bizde de Meme Estetiginde böyle komplikasyonlar önlenebilse revizyona gerek kalmasa ...
Acaba sizden yine tam ücret talep ettiler mi?

Bende masaja baslayip sütyen takayim cekicem Fotograflari paylasicam ❤ tam 2 hafta oldu bugün.

Ergenlikte Memeleri yeni cikmaya baslamis Kiz utangacligi var üstümde tövbest. . Acayip dekolte giyip gezesim var ama bu utanma geldigi an bi pisman oluyorum huzursuz oluyorum. Hirkasiz cikmiyorum pek:/ Insallah bu batmalarda utanma hissi de gider bir an önce -__-
Ahahaha cok tatlisin yaaaa 😀😀 gecer gecer merak etme ben dekolte giysemde cok falso veremiyorum aralari acik biraz ama simdiye kadar giyemedigim ne varsa giyiyorum müthiş bir özgüven

X